LEGO Icons Botanical Collection

LEGO ICONS Botanical Collection

LEGO Icons (voorheen bekend als LEGO Creator Expert) Botanical Collection is perfect voor volwassenen die graag mooie bloemen in huis willen hebben. De bloemen uit de LEGO Botanical Collection blijven jaren staan en hebben geen water nodig! Ook perfect dus voor iedereen zonder groene vingers.

LEGO Icons Botanical Collection – Orchidee – 10311

De orchidee uit de LEGO Icons Botanical Collection is één van de drie winnaars Speelgoed van het jaar 2022 in de categorie Kidult!

Geniet van een ontspannend bouwproject en maak een prachtige plant voor in huis met dit LEGO® Orchidee (10311) modelbouwproject voor volwassenen. Neem rustig de tijd en zet de gedetailleerde witte en roze bloemen en de vaas in elkaar. Het model is geïnspireerd op een echte orchidee en heeft onderaan 5 bladeren en 2 luchtwortels voor een authentiek displaymodel.

Bouw de blauwe geribbelde vaas en vul deze met de bruine LEGO onderdelen: de schorsstukjes waar een echte orchidee in groeit. Leeftijd: 18+ jaar.

LEGO Icons Botanical Collection – Bloemenboeket – 10280

Verras een vriend, vriendin of familielid met een prachtig bloemenboeket dat allesbehalve gewoontjes is. Dit LEGO Bloemenboeket bestaat uit een heleboel prachtige bloemen in een reeks verbluffende kleuren en is helemaal gemaakt van LEGO onderdelen. De stengels zijn verstelbaar, dus je kunt het boeket gemakkelijk aanpassen aan verschillende vazen en je bloemen overtal tentoonstellen. Leef je uit met dit creatieve, ontspannende project en bouw een opvallende blikvanger. Deze botanische kunstbloemen geven prachtige extra kleuren voor in huis. Leeftijd: 18+ jaar.

LEGO Icons Botanical Collection – Bonsaiboompje – 10281

Het LEGO Bonsaiboompje wordt geleverd met een rechthoekige pot en een LEGO standaard met houten lateffect: met recht een bijzondere blikvanger voor in huis of op kantoor. Deze set prikkelt vast en zeker ieders verbeelding met zijn schoonheid, of het nu een verjaardagscadeau voor een dierbare is of een traktatie voor jezelf. Leeftijd: 18+ jaar.

LEGO Icons Botanical Collection – Vetplanten – 10309

Met de LEGO vetplanten bouw je 9 verschillende planten die op echte vetplanten zijn gebaseerd. Met recht een prachtige blikvanger voor in de woonkamer, op je werk of in je studentenkamer. Leeftijd: 18+ jaar.

LEGO Icons Botanical Collection – Bloemstuk met gedroogde bloemen – 10314

Kweek een stukje interieurdecoratie dat geen onderhoud nodig heeft met deze LEGO Icons Gedroogde bloemen bloemstuk knutselset voor volwassenen (10314). Dit boeiende bouwproject bevat verschillende mooie bloemen in herfstkleuren, waaronder een gerbera en roos als middelpunt. Eenmaal voltooid, kun je de opvallende blikvanger op tafel zetten of ophangen als muurdecoratie om een bloemenpresentatie te creëren die je voor altijd zult koesteren.

LEGO Icons Botanical Collection – Boeket met wilde bloemen – 10313

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Kidult-18+! Bloemen krijgen is altijd leuk en dit LEGO Icons Wilde bloemen boeket (10313) geeft een creatieve draai aan een tijdloos cadeau. Stuur bij de volgende gelegenheid een geliefde een bos bloemen die nooit verwelken en geen water nodig hebben! Het Wilde bloemen boeket is volledig gemaakt van verfijnde LEGO onderdelen en bevat 8 soorten wilde bloemen met verstelbare stelen.

LEGO Icons Botanical Collection – Rozenboeket – 10328

Geniet van een ontspannend bouwproject of trakteer een dierbare op dit tijdloze boeket – een ideaal cadeau voor Valentijnsdag of een andere speciale gelegenheid.

Dit LEGO boeket is een plezier om te bouwen en bevat een dozijn rode rozen, waaronder 4 in volle bloei, 4 in bloei en 4 in knop, met lange groene stelen om in een vaas te plaatsen, plus 4 takjes gipskruid met kleine witte bloemetjes. Het boeket is eenvoudig in elkaar te zetten en vormt een elegante blikvanger in elke ruimte. De set kan ook worden gecombineerd met andere sets uit de LEGO Botanische Collectie.

Met 6 zakken met stenen en aparte instructies voor de 3 bloeistadia is deze set ideaal om alleen of samen met anderen te bouwen. Een digitale versie van de bouwinstructies is beschikbaar in de LEGO Builder app.

LEGO Icons Botanical Collection – Miniplantjes – 10329

Creëer een elegante, onderhoudsvrije bloemendisplay met deze decoratieve bouwset voor volwassenen. Het LEGO® Icons Miniplantjes (10329) bouwproject bevat planten op basis van woestijnachtige, tropische en vleesetende soorten, elk in een bouwbaar, terracottakleurig potje.

Geniet van wat tijd voor jezelf waarin je deze 9 planten bouwt voordat je ze in je huis of kantoor neerzet. Deze set is een geweldig cadeau voor plantenliefhebbers en een ideaal project om met vrienden en familie van te genieten. Het is geschikt voor zowel nieuwe als ervaren bouwers en biedt verschillende modellen voor een eenvoudige, gemiddelde of gevorderde moeilijkheidsgraad.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.