LEGO Juniors Easy to build: voor kinderen van 4-7 jaar

LEGO Juniors Easy to build; Bouw- en constructiespeelgoed voor kinderen van 4 - 7 jaar

LEGO Juniors Easy to build: voor kinderen van 4-7 jaar. Met LEGO Juniors kunnen jonge (en vaak net beginnende) bouwers zich uren vermaken. Het is de stap tussen het eenvoudige DUPLO en het gewone LEGO, dat misschien nog net iets te lastig is voor bouwertjes van 4 tot 7 jaar. LEGO® Juniors sets zijn gebaseerd op populaire interesses zoals bijvoorbeeld de brandweer en politie, maar ook piraten, Spider-Man en Batman komen voorbij. De sets bestaan over het algemeen uit zo’n 150 elementen, maar er zijn ook wel dozen te koop met meer dan 300 onderdelen. De blokjes van LEGO® Juniors passen ook nog eens op de gewone LEGO, dus het groeit ook nog eens met je kind mee!

LEGO Juniors Jurassic World Ontsnappen aan de Pteranodon – 10756

LEGO Juniors Jurassic World Ontsnappen aan de Pteranodon - 10756

Pas op, de vulkaan gaat uitbarsten! Verlies de lavastroom niet uit het oog terwijl je wacht op de reddingshelikopter. Daar is hij al! Grijp het bungelende touw dat uit de deur hangt en klim aan boord. Haast je, want die lavabol komt snel dichterbij. Hé, wat is dat? De Pteranodon komt aanvliegen! Kun je ontsnappen voordat hij er is?

Meer informatie.

 

LEGO Juniors City Central Luchthaven – 10764

LEGO Juniors City Central Luchthaven - 10764

Boek je vliegticket en ga naar de LEGO Juniors 10764 City Central luchthaven! Laad je bagage op de transportband en kijk buiten hoe de post en pakketjes in het vrachtvliegtuig worden geladen. De piloot zit al op zijn plek in de cockpit van het passagiersvliegtuig en is klaar voor vertrek!

Meer informatie.

 

LEGO Juniors Friends Stephanie’s Huisje aan het Meer – 10763

LEGO Juniors Friends Stephanie's Huisje aan het Meer - 10763

Verzamel al je buitenspullen en ga naar LEGO Juniors 10763 Stephanie’s huisje aan het meer voor een zomerfeest! Geniet in de keuken van een hapje terwijl je bedenkt wat je vandaag voor spannende avonturen gaat beleven en ga daarna naar het meer voor wat waterpret. Zoef samen met Andrea en Olivia op de waterscooters over de golven en relax na dit ritje bij het kampvuur met geroosterde marshmallows. Kijk in de tv-kamer naar een wedstrijd voordat je lekker je bed inkruipt. Begin de dag goed met een paar worpen richting de basket voordat je gaat ontbijten en ga daarna weer lekker naar buiten voor een heerlijke dag op het water!

Meer informatie.

 

LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator – 10731

LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator - 10731

Ontdek de spannende wereld van Disney•Pixar Cars 3 met Cruz Ramirez en haar race-simulator inclusief draaibaar beeldscherm, schans en turbineventilator waarmee Cruz haar racevaardigheden kan testen. Inclusief een eenvoudige gids met bouw- en speeltips en grote elementen die het zelfvertrouwen van jonge kinderen stimuleren.

Meer informatie.

 

LEGO Juniors Disney Princess Ariel’s Dolfijnkoets – 10723

LEGO Juniors Disney Princess Ariel's Dolfijnkoets - 10723

Treed binnen in de magische wereld van LEGO® Juniors l Disney Princess™ met Ariels door dolfijnen getrokken rijtuig inclusief onderwaterkasteel met stoel, spiegel, schelpenkrukje, laatje dat kan worden geopend en allerlei accessoires. Kies een bloem voor in het haar van de prinses en maak alles klaar voor de tocht. Inclusief Ariel, Botje en een dolfijn.

Meer informatie.

 

LEGO Juniors Friends Emma’s Huisdierenfeestje – 10748

LEGO Juniors Friends Emma's Huisdierenfeestje - 10748

Vier samen met Emma Chico’s verjaardag met dit eenvoudig te bouwen park-tafereel. De set omvat een boog, een wipwap, ballonnen en een taartplateau met een taart die je zelf kunt bouwen, plus een kruiwagen, 2 geschenkverpakkingen die open kunnen, cadeautjes, een tekening en een viltstift-element. Help jij met de taart versieren? Het wordt vast een fantastisch feest!

Meer informatie.

 

LEGO Juniors Friends Mia’s Biologische Voedselmarkt – 10749

LEGO Juniors Friends Mia's Biologische Voedselmarkt - 10749

Begin de dag goed met allerlei lekkers van Mia’s biologische voedselmarkt. De set omvat een eenvoudig te bouwen truck met een snelstartonderstel, een zijkant die open kan, een draaibaar uithangbord, een draaimolen, een losse kist en een picknicktafel met zitjes. Sluit goed aan bij het informeren van kinderen met betrekking tot gezonde voeding.

Meer informatie.

 

LEGO Juniors Iron Man tegen Loki – 10721

LEGO Juniors Iron Man tegen Loki - 10721

Beleef de actie met deze Marvel Iron Man tegen Loki set inclusief de supersnelle wagen van Iron Man, kosmische kubus-container met ruimte voor de kosmische kubus en handvaten voor Loki en Iron Man. Inclusief Iron Man en Loki minifiguren. De supersnelle wagen is ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed. Bouw een held; word een held!

Meer informatie.

 

LEGO Juniors Sneeuwwitjes Boshut – 10738

LEGO Juniors Sneeuwwitjes Boshut - 10738

Kom op bezoek in Disney Sneeuwwitjes boshut inclusief oven met schoorsteen, boom en een picknicktafel voor Sneeuwwitje en haar dierenvriendjes. Veeg de vloer met de bezem, zet de ramen open en pluk de bessen en de appel uit de boom. Vergeet de taart niet die in de oven staat en schenk een kopje thee in. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Meer informatie.

 

LEGO Juniors Strandtochtje – 10677

LEGO Juniors Strandtochtje - 10677

Cruise over de boulevard in de eenvoudig te bouwen cabriolet, op zoek naar het perfecte surfplekje. Ontspan met een ijsje in de strandstoel en laat de hond over het strand rennen. Inclusief minifiguur en een hond!

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook