LEGO sets die binnenkort met pensioen gaan!

LEGO sets die binnenkort met pensioen gaan

LEGO heeft bekend gemaakt welke sets binnenkort met pensioen gaan. Want ja, er is nou eenmaal niemand die een onbeperkte opslagruimte heeft… Ben je benieuwd welke LEGO sets binnenkort uit de handel gaan en of er nog iets voor je bij zit? Bekijk dan snel de LEGO sets in dit blog. 

LEGO Sets

LEGO Volkswagen T2 Kampeerbus – 10279

LEGO Volkswagen T2 Kampeerbus - 10279; LEGO binnenkort uit de handel

Je zult dit LEGO® Volkswagen T2 Kampeerbus (10279) model geweldig vinden, of je nu terugdenkt aan eerdere reizen, toekomstige roadtrips plant of retrocampers gewoon heel cool vindt. Neem de tijd om dit model te bouwen. Bekijk het gedetailleerde interieur en geef het een mooi plekje, waar het je eraan zal herinneren dat er een wereld vol avonturen op je wacht. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Tradities van Chinees Nieuwjaar – 80108

LEGO sets binnenkort uit de handel: LEGO Tradities van Chinees Nieuwjaar - 80108

Vier de tradities van Chinees nieuwjaar met deze kleurrijke LEGO® bouwset (80108). De set bestaat uit 6 bouwbare delen boordevol authentieke details. Elke scène laat andere feestelijke activiteiten zien, waaronder het kopen van eten, het maken van geluksversieringen, het bezoeken van familie en het uitwisselen van rode ‘hongbao’ enveloppen. De scènes hebben afzonderlijke bouwinstructies, zodat je met het hele gezin samen kunt bouwen. Bepaal zelf hoe je de modules neerzet en creëer een unieke display. Leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO IJsfestival tijdens Chinees nieuwjaar – 80109

LEGO IJsfestival tijdens Chinees nieuwjaar - 80109; Binnenkort uit de handel

Kom in de feeststemming met deze LEGO® IJsfestival tijdens Chinees nieuwjaar bouwset (80109) voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze winterse set bevat een bevroren meer, een winkel waar je spullen kunt huren, een kar met zoete aardappelsnacks, fotohokje, chun ijssculptuur, verkoopautomaat, pinguïnslee, skihelling, besneeuwde boom en meer. Leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars sets

LEGO Star Wars UCS – Imperial Star Destroyer – 75252

LEGO sets die binnenkort uit de handel gaan: LEGO Star Wars UCS - Imperial Star Destroyer - 75252

Bouw een icoon van het Galactische keizerrijk, de Devastator, en zet hem neer als blikvanger of laat je kind de wereld van Star Wars ervaren. In deze geweldige Collector Series 75252 Imperial Star Destroyer model met meer dan 4700 elementen zijn alle details te bewonderen en te ervaren van de openingsscene van Star Wars: A New Hope, zoals draaibare kanonnen, een kantelbare radarschotel, enorme uitlaten, een fraai bewerkt oppervlak en natuurlijk een bouwbare modelversie van het rebellenruimteschip Tantive IV om te achtervolgen. Leeftijd: 16+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars Imperial Probe Droid – 75306

LEGO Star Wars binnenkort uit de handel: LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306

Beleef scènes op de ijsplaneet Hoth uit Star Wars: The Empire Strikes Back opnieuw tijdens het bouwen van deze LEGO® versie van een Imperial Probe Droid. Neem wat tijd voor jezelf en geniet van het nabouwen van de authentieke details van deze opvallende droid. Verstel zijn benen en plaats hem in de bouwbare sneeuwomgeving met een informatieplaatje om deze supercoole blikvanger voor in huis of op kantoor helemaal af te maken. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Art sets

LEGO Art Harry Potter Hogwarts Crests – 31201

LEGO Art Harry Potter Hogwarts Crests - 31201; Binnenkort met pensioen

Wil je graag jouw favoriete afdeling van Zweinstein™ in de spotlights zetten? Geniet van wat waardevolle tijd voor jezelf en bouw 1 van de 4 verschillende wapens of verzamel 4 van deze sets en creëer het ultieme wapen van Zweinstein. De meegeleverde soundtrack neemt je nog dieper mee in het project tijdens het bouwen van jouw kunstwerk. Zodra je het af hebt, voeg je er de exclusieve Harry Potter™ logotegel aan toe en laat je vol trots zien waar jouw loyaliteit ligt! Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Art Disney’s Mickey Mouse – 31202

LEGO Art Disney's Mickey Mouse - 31202; Binnenkort uit de handel

Haal echte cartoonhelden in huis! Kom helemaal tot rust tijdens het bouwen van 1 van de 2 portretten van jouw favoriete personages – Disney’s Mickey Mouse en Minnie Mouse – of verzamel 2 sets en creëer een groot geheel met elk personage op een unieke achtergrond. De meegeleverde soundtrack zorgt voor een nog leukere ervaring en laat je helemaal opgaan het project. Voeg zodra je klaar bent de Disney handtekeningtegel toe en geef je kunstwerk een mooi plekje! Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Art Kunstproject – Samen creëren – 21226

LEGO Art Kunstproject - Samen creëren - 21226

Ben je op zoek naar een leuk en sociaal knutselproject? Bekijk dan deze creatieve LEGO Art: Kunstproject – Samen creëren (21226) set! Haal je vrienden en familie erbij, lees de handleiding en maak samen een heel persoonlijk kunstwerk voor aan de muur. Leeftijd: 7+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas sets

LEGO Ideas Friends Central Perk – 21319

LEGO binnenkort uit de handel: LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319

Laat je nergens door tegenhouden – ook niet door de regen. Ga naar LEGO® Central Perk zodra de eerste druppels beginnen te vallen en maak het gezellig met Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey en Phoebe uit de onvergetelijke Amerikaanse sitcom Friends! Leeftijd: 16+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas Seinfeld – 21328

LEGO binnenkort uit de handel: LEGO Ideas Seinfeld - 21328

Seinfeld was de serie die nergens over ging, maar iedereen aan het lachen kreeg. Breng een ode aan de legendarische sitcom met deze LEGO Ideas Seinfeld (21328) modelbouw set van Jerry’s appartement. Het zit vol authentieke details voor de echte fans, zoals de keuken/woonkamer waar Jerry en zijn vrienden bij elkaar kwamen en de hal van waaruit buurman Kramer vaak binnen kwam vallen. Met accessoires zoals een blauw beeldje, bovenkant van een muffin, schilderij van oom Leo, videoband van Prognosis Negative, Commando 8 airco en een Festivus paal. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V – 92176

LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V - 92176; Binnenkort uit de handel

Toon je bouwkunsten en speel onvergetelijke gebeurtenissen na met dit majestueuze, één meter hoge LEGO model van de NASA Apollo Saturnus V. De raket zit boordevol authentieke details zoals de 3 afneembare trappen, waaronder de derde trap S-IVB inclusief maanlander en maanorbiter. De set bevat ook 3 standaarden om het model horizontaal tentoon te stellen, 3 astronaut-microfiguren (nieuw vanaf juni 2017) om landingen op de maan na te spelen en een boekje over de bemande Apollo-missies en de fans die deze leerzame en inspirerende LEGO Ideas set hebben ontworpen. Leeftijd: 14+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas Internationaal Ruimtestation – 21321

LEGO Ideas binnenkort uit de handel: LEGO Ideas Internationaal Ruimtestation - 21321

Bouw dit spectaculaire LEGO® Ideas 21321 ISS (Internationaal ruimtestation) en geef het een mooi plekje zodat iedereen het kan bewonderen. Deze 864-delige set boordevol authentieke ISS details, waaronder een verstelbare Canadarm2 en 2 roterende armen met 8 verstelbare ‘zonnepanelen’, is een geweldig cadeau-idee voor ruimteliefhebbers, volwassen LEGO fans en ervaren bouwers. Leeftijd: 16+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Disney sets

LEGO Disney Het Disney Kasteel – 71040

LEGO DisneyLEGO binnenkort uit de handel - Het Disney Kasteel - 71040

Haal de magische wereld van Disney in huis met dit betoverend mooie Disney kasteel. Dit rijk gedetailleerde LEGO® model is opgebouwd uit meer dan 4000 steentjes: het biedt een boeiende bouw- en speelervaring en er horen allerlei fascinerende extra‘s en functie met Disney-thema bij. De zorgvuldig gedetailleerde voorgevel en torens zijn precies als het beroemde Walt Disney World® Resort Kasteel van Cinderella! De vele kamers hebben speciale kenmerken die zijn geïnspireerd op een aantal populaire Disney tekenfilms. Verzin zelf allerlei avonturen met de bijbehorende minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Katrien Duck en Tinkelbel, of gebruik figuren uit je eigen verzameling voor onbegrensde speelmogelijkheden. Leeftijd: 16+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Batman sets

LEGO Batman 1989 Batwing – 76161

LEGO Batman 1989 Batwing - 76161; LEGO die binnenkort met pensioen gaat

Maak je eigen LEGO® Batwing en ga helemaal op in het bouwproces. Dit indrukwekkend gedetailleerde model legt het onvergetelijke Batwing ontwerp uit de film BATMAN™ (1989) op een prachtige manier vast en bevat beweegbare functies en realistische accessoires. Zodra je het model hebt gebouwd, kun je het neerzetten op de standaard naast 3 minifiguren uit de film BATMAN of aan de muur hangen met behulp van het speciale muurelement. Zo bespaar je ruimte, maar valt het model extra op. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Batman – Batman Masker – 76238

LEGO Batman binnenkort uit de handel: LEGO Batman - Batman Masker - 76238

Ga helemaal op in een boeiend bouwproject en maak de onvergetelijke stijl uit de klassieke Batman tv-serie na. Dit LEGO DC Batman Klassieke tv-serie Batman masker (76238) is speciaal ontworpen voor volwassen fans die het na een boeiende bouwervaring op een mooi plekje kunnen neerzetten. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic sets

LEGO Technic Ford F-150 Raptor – 42126

LEGO Technic Ford F-150 Raptor - 42126 gaat binnenkort met pensioen

De Ford® F-serie wordt sinds 1948 gemaakt en staat al decennialang symbool voor kwaliteit en functionaliteit. Nu kun je een ode brengen aan het ‘werkpaard’ onder de pick-ups terwijl je alle details van Fords 2021 F-150 pick-uptruck nabouwt met deze LEGO® Technic Ford F-150 Raptor (42126) bouwset. Leeftijd: 18+ jaar. Bekijk voor meer inspiratie ook eens het blog LEGO Technic voor nog meer technisch LEGO.

Meer informatie.

 

LEGO Creator sets

LEGO Creator Woonboot aan de rivier – 31093

LEGO Creator sets binnenkort uit de handel: LEGO Creator Woonboot aan de rivier - 31093

Stap allemaal aan boord van de woonboot aan de rivier voor plezier en leuke avonturen! Dit kleurrijke LEGO® Creator 3in1 model heeft talloze coole kenmerken en functies, zoals een knusse hut met muurgedeelte dat kan worden geopend en toegang biedt tot de stoel, het bed, de tv, de lamp en de keukenhoek. Op het achterdek van de boot kun je vanuit de draaibare stoel een hengeltje uitgooien. Of pak je camera erbij en leg een exotische vogel, pelikaan en enge krokodil vast! Bouw deze set om tot een klassiek watervliegtuig of beleef nieuwe avonturen aan het water in het vissersdorp met pier, café en vissersboot. Leeftijd: 7+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Icons sets

LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft – 10291

LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft - 10291; Binnenkort uit de handel

Aan alle fans van de tv-serie Queer Eye op Netflix! Wees niet bang om jezelf te zijn en begin samen met de Fab 5 aan een boeiend bouwproject met deze LEGO® Queer Eye – De Fab 5 loft (10291) set. Tijdens het bouwen van alle details in de originele loft van de Fab 5 in Atlanta ontdek je een heleboel kenmerken uit de tv-serie die verwijzen naar hun speciale talenten. Zo is er een keukeneiland voor Antoni, een kledingrek voor Tan, Jonathans draaifauteuil en Karamo’s bank en plakboek. En de ruimte kan op de goedkeuring van Bobby rekenen, aangezien hij heeft meegewerkt aan het ontwerp van dit bijzondere LEGO interieur. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Icons Elf Clubhuis – 10275

LEGO Icons Elf Clubhuis - 10275; Binnenkort uit de handel; LEGO Kerstmis

Stap binnen in de wereld van de elfen met het LEGO Icons Elf Clubhuis (10275) en beleef het ware kerstgevoel. Deze modelbouwset met wafels, cadeautjes en sledetochten zit boordevol met jouw favoriete kersttradities. Je vindt er een kerstboom vol versieringen, verschillende cadeautjes en een computer om bij te houden wie er dit jaar allemaal lief en stout zijn geweest. Met de telescoop kunnen de elfen kijken hoe de Kerstman opstijgt in zijn slee. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Icons Adidas Originals Superstar – 10282

LEGO Adidas Originals Superstar - 10282 binnenkort uit de handel

Haal een verrassende nieuwe aanwinst voor jouw sneakerverzameling in huis met dit LEGO® adidas Originals Superstar (10282) model. Met deze unieke set bouw je de beroemde sneaker na met LEGO onderdelen en creëer je een echte blikvanger. Net als de echte sneaker heeft deze LEGO versie de bekende adidas Originals Superstar uitstraling, de schelpvormige neus, het klaverbladlogo en de 3 gekartelde strepen. Rechterschoen of linkerschoen? Dat bepaal jij! Deze set bevat 17 extra LEGO onderdelen, zodat je kunt kiezen of je de linker- of rechterschoen bouwt. Voor een extra vleugje realisme zitten er zelfs schoenveters bij en wordt de set geleverd in een authentieke schoenendoos. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO DOTS sets

LEGO DOTS Extra DOTS serie 4 – 41931

LEGO Dots sets binnenkort uit de handel: LEGO Dots Extra Dots serie 4 - 41931

Kinderen die knutsellen zullen dol zijn op deze verzameltas met dierenthema van LEGO DOTS Extra DOTS – serie 4 (41931)! Deze extra tegels en stenen zijn gemaakt voor alle LEGO DOTS speelgoedsets en bieden kinderen de kans om hun ontwerpen gemakkelijk uit te breiden en aan te passen aan hun outfit, stemming of kamerinrichting. Dit zakje bevat 105 kleurrijke tegels, waaronder schattige dierentegels met ogen, monden, oren en poten, gekleurde tegels en 10 van de 16 mogelijke tegels met opdruk – het is een verrassing wat er precies in het zakje zit! Leeftijd: 6+ jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook