Meccano bouw- en constructie speelgoed

Meccano bouw- en constructie speelgoed voor alle leeftijden

Meccano bouw- en constructiespeelgoed. Binnen de wereld van Meccano maak je kennis met bouw en techniek, waarbij de fantasie een grote rol speelt en tot grote hoogte zal stijgen. De eigen creativiteit staat bovenaan. Bouw je eigen hijskraan, racewagen of vliegtuig en train ondertussen je fijne motoriek, oog-handcoördinatie en je ruimtelijk inzicht. 

Meccano Junior RC-politieauto

Meccano Junior RC-politieauto

Creëer je eigen Meccano Junior-avonturen boordevol actie met de RC-politieauto. De RC-politieauto wordt geleverd met 73 onderdelen, een chassis, twee stuks gereedschap, twee stickervellen, een bouwinstructie en een gebruiksvriendelijke controller, perfect voor kinderen en beginners. Leeftijd: 5+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Meccano Racevoertuigen 10-in-1

Meccano Racevoertuigen 10-in-1

Deze S.T.E.A.M-bouwset is ideaal voor beginnende bouwers en heeft alles wat je nodig hebt om (één voor één) 10 supersnelle auto’s, vliegtuigen, boten en meer in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Met 225 onderdelen, twee stuks gereedschap en een eenvoudig te volgen gebruiksaanwijzing (voor drie voertuigen) kun je een gestroomlijnde raceauto, straaljager en een raceboot bouwen. Je kunt ook je fantasie gebruiken om je eigen voertuig te maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Meccano Junior 150-delige emmer

Meccano Junior 150-delige emmer - Open ended play

Dit pakket is ontworpen voor jongens en meisjes van vijf jaar en ouder en biedt eindeloos speelplezier. Kinderen worden aangemoedigd om te sleutelen, leren en hun fantasie werkelijkheid te maken. Met meer dan 150 verwisselbare onderdelen hebben jonge bouwers alles wat ze nodig hebben om keer op keer geweldige mechanische creaties in elkaar te zetten, uit elkaar te halen en opnieuw te bouwen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Meccano Rescue Squad 3 modellen

Meccano Rescue Squad 3 modellen

Gebruik je fantasie om de dag te redden terwijl je de wereld van echte techniek verkent met de Meccano Rescue Squad Set. Je eerste Rescue Squad-missie is om een model brandweerwagen te bouwen om zelfs de felste vuurzee aan te pakken met zijn volledig metalen buitenkant en echt werkende uitschuifbare ladder. Na een succesvolle redding kun je je brandweerwagen showen of weer uit elkaar halen om een van de andere modellen te bouwen die je met deze set kunt bouwen, inclusief de Rescue Airboat of Rescue Heli, compleet met draaiende rotor. Vervolgens is het aan jou en je fantasie om een eigen auto te maken voor een eerstehulpverlener. De 3-in-1 werkende reddingsvoertuigenet wordt geleverd met 87 onderdelen, inclusief werkende wielen, 2 stuks echt gereedschap en gemakkelijk te volgen instructies. Leeftijd: 8+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Meccano 15-in-1 Super Truck

Meccano 15-in-1 super truck

Ontdek de wereld van echte techniek met de Meccano 15-in-1 Supert Truck-set. Met dit bouwpakket monteer je een van de 15 verschillende voertuigmodellen, waaronder een ATV met verstelbaar stuur en werkende voor- en achtervering. Haal hem vervolgens uit elkaar en bouw een compleet nieuw model. Leeftijd: 10+ jaar.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com