Meccano bouw- en constructie speelgoed

Meccano bouw- en constructie speelgoed voor alle leeftijden

Meccano bouw- en constructiespeelgoed. Binnen de wereld van Meccano maak je kennis met bouw en techniek, waarbij de fantasie een grote rol speelt en tot grote hoogte zal stijgen. De eigen creativiteit staat bovenaan. Bouw je eigen hijskraan, racewagen of vliegtuig en train ondertussen je fijne motoriek, oog-handcoördinatie en je ruimtelijk inzicht. 

Meccano Junior RC-politieauto

Meccano Junior RC-politieauto

Creëer je eigen Meccano Junior-avonturen boordevol actie met de RC-politieauto. De RC-politieauto wordt geleverd met 73 onderdelen, een chassis, twee stuks gereedschap, twee stickervellen, een bouwinstructie en een gebruiksvriendelijke controller, perfect voor kinderen en beginners. Leeftijd: 5+ jaar.

Meer informatie.

 

Meccano Junior 3-in-1 terugtrek buggy

Meccano Junior 3-in-1 terugtrek buggy

Geef de jonge bouwer in je leven een leuke en spannende modelbouwpakket om mee te bouwen, de Meccano Junior terugtrek-buggy. Leeftijd: 5+ jaar.

Meer informatie.

 

Meccano Junior Brandweerwagen

Meccano Junior brandweerwagen

Red de dag met de Meccano Junior Rescue brandweerwagen. Dit speelgoed heeft alles wat je kind nodig heeft om zijn eigen brandweerwagen te bouwen met een bewegende ladder, lichten en geluiden. Leeftijd: 5+ jaar.

Meer informatie.

 

Meccano Junior Tractor met voorlader

Meccano Junior Tractor met voorlader

Bouw je eigen modeltractor met voorlader met Meccano Junior. Dit bouwpakket is perfect voor beginnende bouwers en wordt geleverd met alles wat kinderen nodig hebben om een tractor met echte bewegingen in elkaar te zetten: 114 onderdelen, waaronder een Meccano-tractorkap, twee stuks gereedschap, stickers om het model te personaliseren en een eenvoudig te volgen bouwinstructie. Leeftijd: 5+ jaar.

Meer informatie.

 

Meccano Rescue Squad 3 modellen

Meccano Rescue Squad 3 modellen

Gebruik je fantasie om de dag te redden terwijl je de wereld van echte techniek verkent met de Meccano Rescue Squad Set. Je eerste Rescue Squad-missie is om een model brandweerwagen te bouwen om zelfs de felste vuurzee aan te pakken met zijn volledig metalen buitenkant en echt werkende uitschuifbare ladder. Na een succesvolle redding kun je je brandweerwagen showen of weer uit elkaar halen om een van de andere modellen te bouwen die je met deze set kunt bouwen, inclusief de Rescue Airboat of Rescue Heli, compleet met draaiende rotor. Vervolgens is het aan jou en je fantasie om een eigen auto te maken voor een eerstehulpverlener. De 3-in-1 werkende reddingsvoertuigenet wordt geleverd met 87 onderdelen, inclusief werkende wielen, 2 stuks echt gereedschap en gemakkelijk te volgen instructies. Leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.

 

Meccano Ducati Moto GP

Meccano Ducati Moto GP

Word de eigenaar van jouw eigen Ducati Moto GP. Met deze Meccano bouwset wordt je uitgedaagt een eigen authentieke Ducati motor te bouwen. Dankzij de wielen, stickers en buigzame onderdelen is het model een gedetailleerde replica van het origineel. Leeftijd: 10+ jaar.

Meer informatie.

 

Meccano 15-in-1 Super Truck

Meccano 15-in-1 super truck

Ontdek de wereld van echte techniek met de Meccano 15-in-1 Supert Truck-set. Met dit bouwpakket monteer je een van de 15 verschillende voertuigmodellen, waaronder een ATV met verstelbaar stuur en werkende voor- en achtervering. Haal hem vervolgens uit elkaar en bouw een compleet nieuw model. Leeftijd: 10+ jaar.

Meer informatie.

 

Meccano 5 modellenset Roadster

Meccano 5 modellenset Roadster

Bouw een geweldige Cabriolet voor te gekke races met de Meccano 5 Model set Roadster. Met de inbegrepen motor kan je Cabriolet echt rijden. Trek het voertuig naar achter, laat het los en het zal in volle snelheid vooruitrijden. Wil je toch een ander voertuig bouwen? Dat kan. Bouw met behulp van het instructieboekje 5 verschillende modellen of verzin je eigen eigen model. Leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.

 

Meccano 25-in-1 Super Car

Meccano 25-in-1 super car

Laat je fantasie de vrije loop met deze 25-in-1 Supercarset van Meccano. Ideaal voor bouwers met gemiddelde vaardigheden. Met deze S.T.E.A.M.-bouwset kun je 25 gemotoriseerde luxe droomauto’s (één voor één) in elkaar zetten en weer uit elkaar halen. Inhoud: 347 onderdelen, 6-volt elektrische motor met LED, 2 stuks gereedschap en 1 bouwinstructie voor 3 modellen. Leeftijd: 10+ jaar.

Meer informatie.

 

Meccano 10 modellenset Trophy Truck

Meccano 10 modellenset Trophy Truck 

Bouw een echt rijdend voertuig met de Meccano 10 Modelset Rally Racer. Met het instructieboekje kun je wel tienverschillende modellen bouw. Alle modellen al gebouwd? Laat dan de bouwer in je los en laat je fantasie spreken in.een eigen creatie. Leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com