Partner worden van Spelenspeelgoed

Spelenspeelgoed is een onafhankelijke website die samenwerkt met meerdere webshops. Wil jij jouw producten graag terugzien in ons assortiment en op deze manier hoge kwaliteit verkeer naar jouw website ontvangen? Dat kan als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je beschikt over een eigen affiliate programma
  • Je bent aangesloten bij een externe affiliate partij

Ben jij er helemaal klaar voor om jouw producten bij onze bezoekers onder de aandacht brengen en op deze manier je omzet te verhogen? En voldoe je aan de voorwaarden? Stuur dan snel een mail met de gegevens van jou en je webshop naar info@spelenspeelgoed.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Branded content

Naast het integreren van producten op Spelenspeelgoed kunnen we ook op een andere manier met elkaar samenwerken. Denk hierbij aan het plaatsen van branded content, het organiseren van winacties, het beschikbaar stellen van kortingscodes of producten laten reviewen. 

 

Postadres

Vrijblijvend iets opsturen kan naar het volgende adres:

Spelenspeelgoed, postbus 39, 6700 AA Wageningen

 

Heb je interesse in één van bovengenoemde mogelijkheden? Of heb je zelf een goed idee? Neem dan contact met ons op via info@spelenspeelgoed.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.