Action Puzzeltafel – Berg je legpuzzel veilig op! (deal verlopen)

Action Puzzeltafel

De houten Action Puzzeltafel met vier lades voor nog meer gebruiksgemak, is een ideale en ruimtebesparende tafel om je favoriete legpuzzel veilig in op te bergen. Geschikt voor puzzels van 1000 stukjes. Alleen online verkrijgbaar!

Action Puzzeltafel

Action Puzzeltafel

Hou jij er ook zo van om een legpuzzel te maken? Vroeg of laat komt er een moment dat je de puzzel niet afkrijgt, maar ja, wat dan? Daarom schreef ik eerder al eens een blog over de puzzelmat, want welke puzzelmat is nou de beste voor jouw persoonlijke situatie?

Gebruik je liever geen puzzelmat dan wordt het nu wellicht interessant voor je. Action heeft nu namelijk een hele toffe houten puzzeltafel met vier lades. Met een afmeting van 76 x 57 x 4,5 heeft de tafel een perfecte balans tussen gebruiksgemak en ruimtebesparing. De Action Puzzeltafel is dus ideaal als je niet zoveel ruimte over hebt.

Opstaande rand

Dankzij de subtiele opstaande rand aan de voorkant en zijkanten van de tafel blijven de puzzelstukjes bij deze puzzeltafel mooi op hun plaats liggen. Dit zorgt ervoor dat de puzzel altijd op zijn plaats blijft, zelfs als je enthousiast aan het werk bent. Geen ongewenste verschuivingen of frustraties meer, maar alleen puzzelplezier!

Ben je enthousiast geworden? Helaas was de Action puzzeltafel alleen online verkrijgbaar en is de deal inmiddels verlopen. Maar niet getreurd, de houten puzzeltafel is nog wel elders verkrijgbaar:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Leuk om te combineren met

Meer Action

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.