Action Puzzeltafel met lades én ledverlichting! – Berg je legpuzzel veilig op!

Action Puzzeltafel met lades én ledverlichting!

Action heeft weer een gave puzzeltafel in de aanbieding, met lades én ledverlichting! Deze ideale en ruimtebesparende tafel is ideaal om je favoriete legpuzzel veilig in op te bergen. Geschikt voor puzzels tot 1000 stukjes. Alleen online verkrijgbaar!

Action Puzzeltafel met lades én ledverlichting

Action Puzzeltafel met lades én ledverlichting

Hou jij er ook zo van om een legpuzzel te maken? Vroeg of laat komt er een moment dat je de puzzel niet afkrijgt, maar ja, wat dan? Daarom schreef ik eerder al eens een blog over de puzzelmat, want welke puzzelmat is nou de beste voor jouw persoonlijke situatie?

Gebruik je liever geen puzzelmat dan wordt het nu wellicht interessant voor je. Action heeft nu namelijk een hele toffe houten puzzeltafel met vier lades én ledverlichting. Met een afmeting van 76,5 x 56,5 x 38 cm heeft de tafel een perfecte balans tussen gebruiksgemak en ruimtebesparing. De Action Puzzeltafel is dus ideaal als je niet zoveel ruimte over hebt.

Pluspunten

Dankzij de subtiele opstaande rand aan de voorkant en zijkanten van de tafel blijven de puzzelstukjes bij deze puzzeltafel mooi op hun plaats liggen. Dit zorgt ervoor dat de puzzel altijd op zijn plaats blijft, zelfs als je enthousiast aan het werk bent. Geen ongewenste verschuivingen of frustraties meer, maar alleen puzzelplezier!

De ledverlichting werkt op 3 x AA batterijen (niet inbegrepen). Ideaal voor de wat donkere dagen, je kan dan tenminste goed zien wat je aan het doen bent.

Wil je een keer niet aan tafel puzzelen? Klap dan de pootjes uit en puzzel lekker verder op de grond, bank of misschien zelfs wel op bed.

Deze puzzeltafel met lades én ledverlichting is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Leuk om te combineren met

Meer Action

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.