Resultaat 1–30 van de 1929 resultaten wordt getoond

Spelen met speelgoed is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het is ontworpen om verschillende belangrijke vaardigheden te stimuleren zoals motorische vaardigheden, maar ook creatieve ontwikkeling, samenwerken en oplossingsgericht denken. Om het je makkelijk te maken verzamelde ik voor Spelenspeelgoed.nl het tofste speelgoed bij diverse webshops. Wil je eerst inspiratie opdoen? Dan raad ik je van harte aan om eerst even het blog te bezoeken of de pagina met speelgoed tips te bekijken.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €10,95.Huidige prijs is: €8,21.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €5,95.Huidige prijs is: €4,46.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €6,95.Huidige prijs is: €5,21.

Binnenspeelgoed

Voor kinderen is er ontzettend veel leuk, uitdagend en educatief binnenspeelgoed verkrijgbaar. Kun je wel wat inspiratie gebruiken, dan ben je bij Spelenspeelgoed.nl op de juiste plek. Ik ga graag op zoek naar het leukste speelgoed, het liefst ook een beetje duurzaam. Niet alleen speelgoed voor binnen overigens, ook voor buitenspeelgoed zit je hier goed. Aangezien de website steeds volop in ontwikkeling is, is het raadzaam om regelmatig terug te komen om op de hoogte te blijven van nieuws en trends op het gebied van speelgoed.

Bouw- en constructie speelgoed

Bouw- en constructie speelgoed is een mooi voorbeeld van speelgoed dat zowel de motorische vaardigheden als de creativiteit van kinderen stimuleert. Spelen met de sets van PLAYMOBIL zijn bijvoorbeeld interessant, vooral voor jonge kinderen die niet zo van bouwen houden. Want waar het bij de kleurrijke bouwsteentjes van LEGO draait om het bouwen, draait het bij de speelsets van PLAYMOBIL meer om het spelen van het verhaal. Voor beide merken geldt overigens wel dat de verschillende sets prima met elkaar te combineren zijn, waardoor het eindeloos uitdagend en leuk blijft om mee te spelen.

Ook een knikkerbaan vinden kinderen vaak hartstikke leuk en uitdagend binnenspeelgoed. En dat snap ik wel, want na het opbouwen van de knikkerbaan is het fascinerend om te zien hoe de knikker zijn weg naar beneden vindt. Bekijk voor meer inspiratie en de verschillende mogelijkheden ook eens het blog Welke knikkerbaan kopen?.

Ben je op zoek naar speelgoed dat net even anders is dan anders? Dan is magnetisch constructiespeelgoed een aanrader. Dit is typisch een voorbeeld van open ended play, en enorm educatief. Kinderen maken laagdrempelig kennis met magnetisme, lichtbreking en de mogelijkheden zijn eindeloos, omdat ze zelf kunnen bepalen wat ze maken. Er zijn diverse merken verkrijgbaar, en een aantal is prima met elkaar te combineren. Het magnetische speelgoed groeit dus lange tijd met je kind mee!

Buitenspeelgoed

Natuurlijk zie je je kind(eren) met mooi weer het liefst erop uitgaan. Lekker naar buiten met het tofste buitenspeelgoed van dit moment. Trampolines, zwembaden of zandbakken, met mooi weer hoeft niemand zich te vervelen! Enne, voor de vroege zomer en late herfst hebben we natuurlijk ook nog ander waterspeelgoed waarmee kinderen zich uren mee kunnen vermaken zoals zand- en watertafels.

Balansspeelgoed

Balansspeelgoed is bij veel kinderen (en ouders) enorm favoriet speelgoed en is verkrijgbaar voor binnen en buiten. Het speelgoed is ontworpen om spelenderwijs kinderen te helpen hun evenwichtsgevoel en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Denk hierbij aan houten loopfietsen, balanceerplanken, wiebelborden, en zelfs bepaalde soorten bouwblokken. Het idee is dat kinderen zichzelf moeten balanceren of stabiliseren terwijl ze met het speelgoed spelen, wat hun lichaamsbewustzijn en coördinatie bevordert.

Houten speelgoed

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen, kies dan eens voor mooi houten speelgoed. Veel mensen denken dat speelgoed gemaakt van hout erg duur is. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, feestdag of zomaar tussendoor, en wil je graag houten speelgoed geven? Overweeg dan eens om het cadeau niet alleen, maar met meerdere mensen samen te geven. Dan daalt de prijs per persoon al behoorlijk.

Educatief speelgoed

Educatief speelgoed is hartstikke leuk en uitdagend speelgoed waarmee kinderen uitgedaagd kunnen worden. Wie zegt er dan nog dat leren saai is? Onze kinderen zijn op dit moment groot fan van de wetenschapsdozen en experimenteren er graag op los. Bekijk voor meer inspiratie ook eens de volgende blogs:

Jumbo Explore & Discover Experimenteerset

Fabulus Potium – Wetenschapsspel

Spellen & Puzzels

Spellen en puzzels zijn in de wereld van speelgoed een belangrijke categorie. Speelgoed dat in deze categorie valt, zoals de bekende bordspellen van vroeger tot moderne kaartspellen van nu, biedt niet alleen vermaak, maar stimuleert ook de de cognitieve ontwikkeling. Bovendien is er voor elke leeftijdsgroep en interesse iets leuks te vinden! Van klassieke bordspellen tot innovatieve legpuzzels, de mogelijkheden zijn eindeloos.