Adventskalender met speelgoed 2021

Adventskalender met speelgoed 2020 voor kinderen kopen

Adventskalender met speelgoed 2021 door de redactie. Een adventskalender met speelgoed is een hele leuke manier om met je kind af te tellen naar de kerstdagen! Er is als kind natuurlijk niks leuker dan elke dag een cadeautje krijgen en uit kijken naar het moment dat er weer een vakje geopend mag worden. Wij hebben de 10 leukste adventskalenders voor kinderen op een rij gezet!

 

Naast de bekende adventskalenders met chocolade of andere snoepjes, zijn er ook heel veel leuke adventskalenders zonder snoep, maar met een klein cadeautje achter het luikje. Alle cadeautjes samen vormen een speelgoedset van het favoriete speelgoed van jouw kind. Met alle onderdelen als geheel, vormt het een mooi cadeau voor de kerst dat op deze manier nog leuker is om uit te pakken! Welke is jouw favoriet?

 

Schleich Horseclub 2021

Schleich adventskalender

De adventskalender Horse Club 2021 van Schleich® Horse Club zorgt voor veel plezier: de mooie Arabische merrie heeft maar liefst twee veulentjes gekregen! Heel Lakeside verwelkomt de nieuwkomelingen. Lisa zorgt heel lief voor de kleintjes en laat ze heel voorzichtig aan hun turkooisgekleurde halsters en poetsspullen wennen. Terwijl Lisa daarna de moeder van de kleintjes opzadelt, gaan de schattige veulentjes het manage verkennen en springen speels over de rode hindernisbalken. De sneeuwwitte pup bekijkt ze aandachtig en laat zelfs zijn botje liggen om samen met de veulentjes en het schattige poesje in het weiland te ravotten. Maar het kanariegele eendenkuiken plonst veel liever rond in een emmer water. Leeftijd: vanaf 5 jaar.

Meer keuze nodig? Kijk dan bij de andere Schleich adventskalenders.

Meer informatie.

 

Lego City adventskalender 2021

Lego City adventskalender

 

Ho, ho, ho! Begin de feestdagen goed met de LEGO® City adventskalender voor 2021, inclusief een besneeuwde City speelmat waarop je jouw eigen kersttaferelen kunt bouwen! Open elke dag tot aan Kerstmis een vakje van de kalender en krijg steeds een leuke verrassing. Ontdek feestelijke miniatuurmodellen en personages uit de tv-serie LEGO City Adventures. Leeftijd: vanaf 5 jaar.

Er zijn nog veel meer Lego City adventskalenders!

Meer informatie.

 

Playmobil Kerstmis in het dierenbos 2021

Playmobil 123 adventskalender

Achter de 24 deurtjes van de PLAYMOBIL® adventskalender met speelgoed Kerstmis in het 1.2.3 dierenbos, staan er dit jaar weer grote verrassingen op je te wachten: Hier komt de Kerstman op zijn rendierslee! De familie en de bosdieren zijn al erg enthousiast. Natuurlijk krijgen de dieren ook iets lekkers te eten voor Kerstmis. Wat denk je dat er in die grote cadeauzak zit?
Met de PLAYMOBIL® 1.2.3 adventskalender kunnen zelfs de jongste kinderen aftellen naar Kerstmis! Leeftijd: vanaf 1,5 jaar.

Liever een ander thema? Er zijn nog veel meer Playmobil adventskalenders.

Meer informatie.

 

Lego Friends 2021

Lego Friends adventskalender 2021

Tel af tot de feestdagen met de 41690 LEGO Friends adventskalender! De kalender zit boordevol schattig kerstspeelgoed en zorgt tijdens het aftellen naar kerst, en nog lang daarna, voor een heleboel LEGO magie. Inclusief 5 micropoppetjes met een kerstsok, plus figuren van een kitten en een puppy. Met bouwbaar winterspeelgoed zoals een arrenslee, snowboard en slee. Er is zelfs een piano en een robot met afstandsbediening! Leeftijd: vanaf 6 jaar. Heb je deze al?

Tip: Er zijn nog veel meer Lego Friends adventskalenders.

Meer informatie.

 

Paw patrol 2021

Paw patrol adventskalender

Tel de december dagen af samen met deze PAW Patrol Advent Calender. Open iedere dag een vakje om een cool PAW Patrol-figuurtje te ontdekken. Welke verzamel jij allemaal? Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

Lego Star Wars 2021

Lego Starwars adventskalender 2021

Kinderen worden in de weken voor Kerstmis elke dag wakker met een cadeautje met de LEGO® Star Wars™ adventkalender (75307) bouwset 2021. Achter elk van de 24 deurtjes vind je een Star Wars LEGO minifiguur, LEGO figuur, ruimteschip, voertuig of locatie om zelf te bouwen, geïnspireerd op seizoen 2 van Star Wars: The Mandalorian.

Snel te bouwen, eindeloos creatief plezier, de adventskalender bevat 7 LEGO minifiguren/figuren/droids: The Mandalorian en het Kind (Grogu), beter bekend als Baby Yoda, beide in kerstkleding, plus een Scout Trooper, Stormtrooper, Tusken Raider, IG-11 en IT-O Interrogator Droid. Kinderen zullen het fantastisch vinden om de minimodellen te bouwen en ermee te spelen, waaronder de Razor Crest, een TIE Fighter, een Tusken sneeuwkatapult, trainingsdoelen en de zweefkinderwagen van het Kind. Leeftijd: vanaf 6 jaar.

Kijk ook eens bij de andere Lego Star Wars adventskalenders voor nog meer inspiratie.

Meer informatie.

 

PLAYMOBIL Adventskalender Strijd om de drakenschat

Playmobil adventskalender drakenschat

Tel de hele advent vol spanning af naar Kerstmis: elke adventskalender is kant en klaar en bevat 24 leuke verrassingen. Tover vanaf 1 december elke dag een leuk PLAYMOBIL cadeautje te voorschijn! Op kerstavond heb je dan een prachtige en complete Draken-speelset.  Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Liever een ander thema? Er zijn nog veel meer Playmobil adventkalenders.

Meer informatie.

 

PLAYMOBIL Adventskalender Speelgoedwinkel

 

PLAYMOBIL Adventskalender "speelgoedwinkel"

In de adventskalender met speelgoed met de toepasselijke naam “Speelgoedwinkel” bezoekt de Kerstman de speelgoedwinkel en ontvangt hij de verlanglijstjes van de kinderen. Aan de balie helpt de vriendelijke verkoopster bij het kiezen van de juiste kerstverrassing. De PLAYMOBIL®-adventskalender met een bezoek aan de betoverende speelgoedwinkel met veel cadeautjes, de kerstman en de sneeuwpop voor de deur zorgen voor veel spanning op kerstavond. Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Meer informatie.

 

Cars

Adventskalender Cars

Tel de dagen tot Kerst af met Disney Pixar Cars 3! De aanloop naar 25 december wordt nog spannender met deze adventskalender. Achter elk luikje van deze coole, kleurige adventskalender boordevol iconische details vind je een speciale verrassing. Open elke dag een luikje en ontdek een verrassing met filmthema. Bouw met de inbegrepen accessoires en metalen mini-racers voor het naspelen van verhalen een hele verzameling. Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

Barbie

Adventskalender Barbie

Deze Barbie Dreamtopia adventskalender is geweldig voor de feestdagen met 24 dagen aan verrassende cadeautjes. Op dag één openen de kinderen de Barbie pop en vervolgens maken ze de daaropvolgende 23 dagen elke dag een nieuwe verrassing open. Iedere dag ontdekken kinderen een accessoire, een spelonderdeel of een outfit waarmee ze Barbie pop kunnen aankleden als prinses, zeemeermin of fee. Met elke nieuwe verrassing kun je eindeloos combineren en nieuwe sprookjes bedenken. De accessoires en spelonderdelen, zoals een tiara, ketting, huisdier of theekransaccessoire, zorgen direct voor nog meer speelmogelijkheden. Kinderen vinden het geweldig om in de feestmaand steeds weer een nieuwe verrassing te ontdekken, want wanneer kinderen met Barbie spelen, fantaseren ze over alles wat ze later kunnen worden. Inclusief Barbie® pop en 23 extra verrassingen. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

Welke adventskalender met speelgoed is jouw favoriet?

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *