Adventskalender met speelgoed 2023

Adventskalender met speelgoed 2023 voor kinderen kopen

Tel met een adventskalender met speelgoed 2023 op een leuke manier samen met je kind af naar Kerstmis! Want er is als kind natuurlijk niks leuker dan elke dag een cadeautje krijgen en uit te kijken naar het moment dat er weer een vakje geopend mag worden. Naast de bekende adventskalenders met chocolade of andere snoepjes, zijn er ook heel veel leuke adventskalenders met een klein cadeautje achter het luikje. Alle cadeautjes samen vormen een speelgoedset van het favoriete speelgoed van jouw kind. Met alle onderdelen als geheel, vormt het een mooi cadeau voor de kerst dat op deze manier nog leuker is om uit te pakken!

Little Dutch adventskalender 2023 – Kerstdorp

Little Dutch adventskalender 2023

Maak in december elke dag een pakje open uit de adventskalender en bouw zo je eigen kerstdorp in aanloop van de kerstdagen. De opbergdoos bevat een achtergrond van stevig karton met winterse illustraties en 24 cadeautjes met daarin 25 houten figuren. Kom schaatsen op het plein, koop je kerstboom bij de stal en slee door het dorp heen. Na 24 dagen is het kerstfeest dan eindelijk daar!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Ilovespeelgoed.com (hier)

Schleich Horse Club adventskalender 2023 – 98982

Schleich Horseclub adventskalender 2023

Sofia heeft iets bijzonders gepland voor kerstavond: samen met haar IJslandermerrie, haar veulen en hun hond wil ze op de hooizolder overnachten. Ze heeft alles al ingepakt. Elke dag verstopt ze stiekem weer meer accessoires op de hooizolder om de verrassing compleet te maken. Maar ze had niet op het eekhoorntje gerekend! Natuurlijk is die ook welkom.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Alternate.nl (hier)

LEGO City adventskalender 2023 – 60381

LEGO City adventskalender 2023 - 60381

De LEGO City adventskalender 2023 (60381) zit vol leuke modellen en feestelijke verrassingen voor kinderen die graag creatief spelen. Achter ieder deurtje zit een nieuw kerstfiguur, accessoire of mini poppetje. Zo bevat de LEGO adventskalender voor jongens en meisjes een kerstman, een rendier figuur, een ijshockeyspeler en meer. Kinderen kunnen de bouwbare modellen, accessoires en minifiguren in de kalender ook combineren met andere LEGO City speelsets. Bekijk voor meer inspiratie ook eens andere LEGO adventskalenders 2023.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA adventskalender 2023 Badplezier – 71086

PLAYMOBIL 1.2.3 aqua adventskalender 2023 Badplezier

De PLAYMOBIL AQUA adventskalender 2023 Badplezier bevat vier PLAYMOBIL 1.2.3 figuren, een schepnet, een haai, een octopus, een schildpad, vier vissen, twee pinguïns en vele andere leuke extra’s.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

PLAYMOBIL Christmas Asterix – Adventskalender 2023 piraten – 71087

PLAYMOBIL Christmas Asterix - Adventskalender 2023 piraten

De Astérix: Adventskalender piraten is de perfecte verrassing voor Astérix fans, jong en oud. De piratenkapitein en zijn bemanning zijn aan boord van het piratenschip. Baba houdt de koopvaardijschepen in de gaten. In plaats van zwaar beladen geplunderde schepen, ontdekt hij Astérix en Anticlimax die met hun roeiboot richting het piratenschip roeien. Gesterkt met een slokje toverdrank, zullen de twee zeker de plannen van de piraten verijdelen De liefdevol ontworpen Astérix Adventskalender ‘piraten’ nodigt alle PLAYMOBIL-vrienden uit in de spannende wereld van de ontembare Galliërs. Bekijk voor meer inspiratie ook eens de andere PLAYMOBIL adventskalenders 2023.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

Pokémon Holiday Calender – adventskalender 2023

Pokémon Holiday adventskalender 2023

De feestdagen worden pas een echt feestje met deze Pokémon Holiday Adventkalender 2023! Deze adventkalender zit boordevol met de meest mooie Pokémon kaarten! Ontdek elke dag een nieuw Pokémon-item en laat je verrassen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Alternate.nl (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Kids at Work gereedschap adventskalender 2023

Kids at Work gereedschap adventskalender 2023

De Kids at Work adventskalender hoef je alleen nog maar op te hangen, hij is al volledig gevuld met kleine cadeautjes uit het Kids At Work assortiment. Leuk om cadeau te geven of om zelf te houden. Advies: gebruik door kinderen onder de 14 jaar alleen onder toezicht van een volwassene.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Ilovespeelgoed.nl (hier)

De Gruffalo en zijn vrienden – adventskalender 2023

De Gruffalo en zijn vrienden - adventskalender 2023

Deze feestelijke adventskalender bevat 24 miniboekjes, gebaseerd op de populaire prentenboeken De Gruffalo, Stap maar op mijn bezemsteel, De slak en de walvis en nog veel meer… Iedere dag van advent wordt een feestje met deze kleur-, teken, puzzel- en spelletjesboeken en de liedjes en versjes om samen van te genieten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Ilovespeelgoed.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Gabby’s Poppenhuis – adventskalender 2023

Gabby's Poppenhuis - adventskalender 2023

Ben jij al bekend met Gabby’s Poppenhuis? Ontdek dan nu de magie van Gabby’s Poppenhuis Adventskalender en maak je klaar voor een onvergetelijke feestperiode. Met 24 betoverende cadeaus om te ontdekken, biedt deze feestelijke kalender elke dag een nieuwe verrassing. Stap in de betoverende wereld van Gabby en haar vrienden, terwijl je elke dag een schattige Gabby-figuur ontdekt, samen met Babykitty, Cakey, Pandy Poek, speciale editie figuren en een unieke figuur met een glinsterende parelmoer afwerking.

Maar dat is nog niet alles. Naast de figuurtjes zul je ook 9 feestelijke accessoires te vinden, zoals sleeën, een spannende helling, vrolijke stickers en nog veel meer. Wanneer alle 24 cadeautjes zijn geopend, begint het echte avontuur pas echt! Laat je fantasie de vrije loop en creëer een sneeuwdagavontuur met Gabby, haar schattige katjes en hun vrienden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Exit adventskalender 2023 – De zoektocht naar het Gouden Boek

Exit adventskalender 2023 - De zoektocht naar het Gouden Boek

Uitverkocht! O nee! Er is iets vreselijks gebeurd: het gouden boek van de kerstman is verdwenen! Daarin stond een complete lijst van alle kerstwensen. Het spoor van de dief leidt je naar een afgelegen bergdorp. Je merkt al snel dat er iets vreemds aan de hand is… maar wat? En waar is het gouden boek gebleven? Je moet het vinden, maar laat me je vertellen: achter de deuren van dit dorp wachten veel verrassingen op je!

EXIT: Adventskalender: De jacht op het gouden boek is een spel uit de EXIT-serie en een 24-delig avonturenverhaal in één. Om het gouden boek te vinden, moet je elke dag een klein kalenderdeurtje openen. Achter elke deur vind je een nieuwe spannende puzzel, waarvan de oplossing je zal helpen om naar de volgende kamer te gaan. Alleen als je alle aanwijzingen opvolgt en alle 24 puzzels oplost, vind je de dief en het boek… en red je Kerstmis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Spellenrijk.nl (hier)

Aquabeads adventskalender 2023 – Boerderij thema

Aquabeads adventskalender 2023 - Boerderij thema

Met de Aquabeads adventskalender maak je vrolijke dieren zoals een paard, een koe, een biggetje en konijnen, maar ook een vrachtwagen en bloemen om je eigen schattige boerderij compleet te maken. Er zijn in totaal 24 creaties die je kunt maken in de dagen voorafgaand aan Kerstmis, elke dag een creatie.

Er zijn 6 parel standaards inbegrepen voor je decoratieve creaties. De achterkant van de verpakkingsflap is bedrukt met een besneeuwde landschapsachtergrond, en er worden boom- en hekwerkstukken meegeleverd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Adventskalender 2023 zelf maken

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf een adventskalender te maken en te vullen met kleinigheden. Inspiratie nodig? Lees dan vooral het blog Adventskalender maken.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.