Adventskalender met speelgoed 2022

Adventskalender met speelgoed 2020 voor kinderen kopen

Adventskalender 2022 met speelgoed. Een adventskalender met speelgoed is een hele leuke manier om met je kind af te tellen naar Kerstmis! Er is als kind natuurlijk niks leuker dan elke dag een cadeautje krijgen en uit kijken naar het moment dat er weer een vakje geopend mag worden. Naast de bekende adventskalenders met chocolade of andere snoepjes, zijn er ook heel veel leuke adventskalenders zonder snoep, maar met een klein cadeautje achter het luikje. Alle cadeautjes samen vormen een speelgoedset van het favoriete speelgoed van jouw kind. Met alle onderdelen als geheel, vormt het een mooi cadeau voor de kerst dat op deze manier nog leuker is om uit te pakken! Welke is jouw favoriet?

Schleich Horseclub adventskalender 2022

Schleich Horseclub adventskalender 2022

Ruim alvast de vloer van je kamer op. Achter de 24 deurtjes van de Adventskalender 2022 van Schleich® Horse Club vind je namelijk alles om je kamer in echte manage te veranderen. Hoe meer gehinnik en hoefgetrappel je hoort, hoe dichterbij kerst is. Fijne rit! Leeftijd: vanaf 5 jaar. Meer keuze nodig? Kijk dan bij de andere Schleich adventskalenders.

Meer informatie.

 

LEGO City adventskalender 2022 – 60352

Lego City adventskalender 2022

De LEGO City adventskalender van 2022 (60352) bevat een speelmat aan de achterkant van de doos met een besneeuwd winterwonderland erop. Kinderen kunnen eindeloos veel fantasierijke avonturen beleven met het speelgoed in deze set, waaronder de 5 LEGO City minifiguren van Billy, Maddy, dhr. Van Groenten, Tippy en Raze, plus een minifiguur van de Kerstman. Elk cadeautje in de adventskalender heeft stapsgewijze bouwinstructies, zodat het speelplezier meteen kan beginnen. Leeftijd: vanaf 5 jaar. Geen LEGO City fan? Niet getreurd, er zijn nog veel meer LEGO adventskalenders!

Meer informatie.

 

PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA adventskalender 2022 Badplezier

PLAYMOBIL 1.2.3 aqua adventskalender 2022 Badplezier

De PLAYMOBIL AQUA adventskalender 2022 Badplezier bevat vier PLAYMOBIL 1.2.3 figuren, een schepnet, een haai, een octopus, een schildpad, vier vissen, twee pinguïns en vele andere leuke extra’s. Leeftijd: vanaf 1,5 jaar. Liever een ander thema? Er zijn nog veel meer Playmobil adventskalenders.

Meer informatie.

 

LEGO Friends adventskalender 2022 – 41706

Lego Friends adventskalender 2022 - 41706

Tel de dagen af tot Kerstmis met de LEGO Friends adventskalender (41706) voor 2022. Een cadeauverpakking met 24 vakjes; achter elk vakje wacht een minipoppetje, micropoppetje of minimodel om iedere dag van december een stukje winterse magie te beleven. Leeftijd: vanaf 6+ jaar. Heb je deze al? Er zijn nog veel meer LEGO Friends adventskalenders.

Meer informatie.

 

PAW Patrol adventskalender 2022

PAW Patrol adventskalender 2022

Tel af naar de feestdagen met de PAW Patrol-adventskalender. Met deze feestelijke geschenkset ontdekken kinderen elke dag een ander PAW Patrol-cadeautje met feestthema. Er zijn 24 cadeautjes om te zoeken, dus achter elke deur bevindt zich een nieuwe verrassing. Leeftijd: vanaf 3+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars adventskalender 2022 – 75340

LEGO Star Wars adventskalender 2022

Fans ontdekken in aanloop naar Kerstmis verrassende cadeautjes achter elk van de 24 deurtjes van de LEGO Star Wars adventskalender 2022 (75340). De adventskalender bevat 8 LEGO Star Wars poppetjes, waaronder C-3PO en R2-D2 in een kersttrui met een portret van elkaar, een als de Kerstman verklede Gonk Droid en Darth Vader in een zomerse outfit uit LEGO Star Wars Zomervakantie op Disney+. Bij het constructie speelgoed zijn 16 minimodellen inbegrepen, waaronder voertuigen zoals de ARC-170 Starfighter, een Bad Batch shuttle en een V-35 Landspeeder, plus een condensatietoren. Kinderen ontdekken allerlei creaties om verhalen rond de Slag om Hoth na te spelen. Ze bouwen een Wampa-grot waarin de LEGO minifiguur van Luke Skywalker ondersteboven kan worden gehangen en een strandtafereel voor Darth Vader op vakantie. Leeftijd: vanaf 6+ jaar.

Meer informatie.

 

PLAYMOBIL Adventskalender 2022 Kerstkoekjes bakken

PLAYMOBIL Adventskalender 2022 Kerstkoekjes bakken

Open de deur voor groots adventsplezier! De PLAYMOBIL Christmas Baking adventskalender zorgt voor 24 dagen vol verwachting en brengt speelse afwisseling in de pre-kerstperiode. Terwijl moeder en dochter heerlijke koekjes bakken in de moderne keuken binnen, vermaakt zoon zich buiten in de sneeuw. Hij heeft al een knappe sneeuwpop gebouwd en maakt nu sneeuwballen voor een sneeuwballengevecht. Na zoveel sneeuwpret stapt hij eerst in de ponyslee en rijdt een paar rondjes om de feestelijk versierde kerstboom in de tuin. De speelset bestaat uit een adventskalender met 24 verrassingen en echte koekjes uitstekers voor veel bakplezier in huis. Naast drie PLAYMOBIL-figuren bevat de set ook de kerstman met een zak en cadeaus, een ponyslee, een kitchenette met twee ovens en veel bakgerei, en een sneeuwpop. Leeftijd: vanaf 4 jaar. Liever een ander thema? Er zijn nog veel meer PLAYMOBIL adventkalenders.

Meer informatie.

 

Disney Pixar Cars Mini Races Adventskalender 2022

Disney Pixar Cars Mini Races Adventskalender 2022

Fans van Disney en Pixar Cars kunnen de dagen tot kerst aftellen met de Mini Racers Adventskalender, vol met speelgoedauto’s, accessoires en 25 verrassingen. Elke dag maak je een deurtje open en vind je een verrassing die met de film en met racen te maken heeft. Zo bouw je een complete speelset op waarmee je het hele jaar kunt spelen. Ontdek stap voor stap metalen mini-auto’s, baandelen en accessoires! Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

Fidget toys adventskalender 2022

Fidget toys adventskalender 2022

Met deze unieke fidget toys adventskalender 2022 is het 24 dagen feest! Deze luxe uitvoering heeft 24 verschillende fidget toys, voor ieder dag een ander speeltje. Is het een nieuwe Pop it of misschien wel een mood octopus? Maak de vakjes open en ontdek elke dag een nieuwe verassing!

Meer informatie.

 

Pokémon adventskalender 2022

Pokémon adventskalender 2022

Kom met de Pokémon adventskalender 2022 in de vakantiestemming met elke dag een Pokémon cadeau! Van fanfavorieten zoals Pikachu en Lapras tot seizoensvierende Pokémon zoals Delibird, je vindt een vakantieparade van Pokémon-plezier, boosterpacks en andere verrassingen in deze adventskalender, met elke dag een nieuw item om te ontdekken!

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.