Aquabeads – Knutselen met kraaltjes en water!

Aquabeads; Knutselen met water; Spelenspeelgoed.nl

Aquabeads zijn leuke knutselsets voor kinderen. Het lijkt op de welbekende HAMA strijkkraaltjes waar we vroeger allemaal wel mee gespeeld hebben denk ik. Aquabeads worden in tegenstelling tot de HAMA strijkkraaltjes niet gestreken, maar spuit je nat met water. Hierdoor wordt een lijmlaagje geactiveerd en als dat droog is plakken de Aquabeads kraaltjes aan elkaar. Er diverse sets verkrijgbaar in verschillende thema’s.

Aquabeads Ontwerp Studio

Aquabeads ontwerp studio; knutselen met kraaltjes en water

Met de Ontwerp Studio set kun je meteen aan de slag om de mooiste creaties te maken. De Ontwerp Studio set bevat meer dan 1500 sterrenparels, effen parels en juweelparels in 48 kleuren, opbergbox met flip tray, tweezijdige Aquabeads pen, legbord, sproeier, patroonvel met instructies.

De sterrenparels lijken op kleine sterren en kunnen worden gebruikt om met Aquabeads structuur te tonen, waardoor gloednieuwe creaties mogelijk zijn! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Aquabeads Wild Safari Scene

Aquabeads Wild Safari Scene; Knutselen met water

Maak de mooiste wilde dieren met deze Wild Safari Scene set! De set is compleet met grondplaat, Star Beads en spray-flesje en bevat in totaal 1800 waterparels. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Aquabeads Artiesten meeneemkoffer

Aquabeads Artiesten meeneemkoffer; Knutselen met water

Deze complete set met knutselkralen bevat meer dan 1400 kralen in 38 kleuren, draagtas met opklapblad en kralenpallet, dubbelzijdige Aquabeads-pen, sproeier, creatiedisplay, ontwerppinnen, sjabloonvellen en instructies.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Aquabeads Super Mario Box

Aquabeads Super Mario Box; Knutselen met water

De creatie box – Super Mario set bevat meer dan 2500 sterrenparels, effen parels en juweelparels in 30 kleuren, creatie bord, achtergrondvel, bevestigingsonderdelen, legbord, sproeier, patroonvellen en instructies.

Maak creaties van je favoriete Super Mario-figuren, zoals Mario, Luigi, Prinses Peach, Bowser, Yoshi, Bob-omb, Goomba, Koopa Troopa, Koopa Paratroopa en Piranha Plant. Je kunt ook voorwerpen maken zoals Green Shell, Question Block en Mushroom, Star en zelfs een brandblusser.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Aquabeads Disney Prinses Box

Aquabeads Disney Prinses Box; Knutselen met water

Met de Disney Prinses Box maak je creaties van je favoriete Disney-prinsessen, zoals Assepoester, Ariël, Belle, Jasmine, Mulan, Tiana en Rapunzel. Je kunt ook Lumiere, Mrs Potts en Chip, rose en chandelier maken om een landschap te creëren dat is geïnspireerd op Beauty and the Beast met behulp van het creatie bord en een achtergrondvel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Aquabeads Super Sterrenparels Studio

Aquabeads Super Sterrenparels Studio; Knutselen met water

Deze complete kunstzinnige waterparelset bevat meer dan 2000 sterrenparels in 35 kleuren, stervormige pareldoos, parelpen met parelgrijper, flip tray set, sproeier, patroonvellen en instructies.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Aquabeads Luxe meeneemtas

Aquabeads Luxe Meeneemtas; Knutselen met water

De patroonvellen in de Luxe meeneemtas bevatten een eenhoorn, een konijn, een flamingo, ringen en een armband die kunnen worden gemaakt door de meegeleverde sterren-, effen – en juweelparels op de fliptray te plaatsen. De draagtas kan worden versierd met je favoriete creaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Aquabeads Beginners meeneemkoffer

Aquabeads Beginners meeneemkoffer; Knutselen met water

De patroonvellen van de Beginners meeneemkoffer bevatten een konijn, dolfijn, dinosaurus, regenboog, ijsje en andere motieven die kunnen worden gemaakt door de meegeleverde sterren-, effen – en juweelparels. Leuke set om kennis te maken met Aquabeads.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Aquabeads navulling Mega parelpakket in opbergbox

Aquabeads navulling Mega parelpakket in opbergbox; Knutselen met water

Ben je lekker bezig met het maken van je creaties en dreigen je Aquabeads op te raken? Geen nood, met dit pakket vul je je voorraad weer aan! Deze navulling bevat maar liefst 2400 waterkraaltjes in 24 verschillende kleuren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Aquabeads Disney Princess Tiara set

Aquabeads Disney Princess Tiara set; Knutselen met water

Deze complete set bevat meer dan 700 parels in 26 kleuren, tiarabasis, legbord, sproeier, patroonvellen en een handleiding. De patroonvellen bevatten 3 prinsessen (Belle, Jasmine en Rapunzel) en een tiara-ontwerp met Belle’s thema.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Aquabeads Dinosauruswereld

Aquabeads Dinosauruswereld; Knutselen met water

Deze complete Aquabeads knutsel set bevat 1200 glansparels in 28 kleuren, legbord , sproeier, creatiebord, ontwerppinnen, sleutelhangeraccessoires, kleurriemen, patroonvellen en handleiding. De patroonvellen hebben het thema dinosaurus en omvatten kleurrijke dinosaurussen, ammoniet, fossiel en vulkaan die kunnen worden gemaakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.