Brain Train – SmartGames

Brain Train SmartGames: logische denkspellen voor één speler van drie jaar en ouder.

Brain Train van SmartGames is een uitdagend puzzelspel voor kinderen van 3 jaar en ouder. Het is de bedoeling dat de vormen op de juiste manier in de wagons geplaatst worden.

Brain Train – SmartGames Preschool

Brain Train SmartGames: logische denkspellen voor één speler van drie jaar en ouder.

Het vormenspel Brain Train van SmartGames is een preschool puzzelspel met meerdere uitdagingen. Het is geschikt voor één speler vanaf drie jaar en ouder en stimuleert het logisch nadenken van jonge kinderen. De maximale aanbevolen leeftijd is zes jaar.

Het spel, dat ook genomineerd was voor Speelgoed van het Jaar 2019, bevat: een locomotief, 2 wagons, 9 gekleurde blokken waarvan een aantal met touwtjes aan elkaar hangt, een boekje met 48 opdrachten en oplossingen en natuurlijk een gebruiksaanwijzing.

SmartGames Brain wordt geleverd met 48 opdrachten. Het is de bedoeling dat je de vormen op de juiste volgorde in de wagons plaatst. Het duurt ongeveer 20 minuten om één puzzelopdracht te volbrengen. De opdrachten zijn verdeeld in vier moeilijkheidsniveaus: Starter, Junior, Expert en Master. Naarmate de opdrachten moeilijker worden krijg je steeds minder aanwijzingen. En natuurlijk is Brain Train niet alleen een educatief puzzelspel, maar ook een speelgoedtrein om leuk mee te spelen!

SmartGames

Speelgoedfabrikant SmartGames maakt al dertig jaar uitdagende, logische-denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek en innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Er zijn houten of plastic versies, en de spellen zijn beschikbaar in travel, compact en classic edities.

Naast SmartGames zijn inmiddels ook GeoSmart en SmartMax aan het assortiment toegevoegd. GeoSmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf vijf jaar. SmartMax is kleurrijk en veilig magnetisch voor jonge kinderen.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook