De leukste watertafels voor deze zomer!

Watertafel kopen doe je eenvoudig en snel bij Spelenspeelgoed.nl; Het leukste waterspeelgoed voor kinderen

Een watertafel is naast een waterbaan natuurlijk perfect speelgoed voor warme, zomerse dagen. Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben wij een aantal watertafels voor je op een rij gezet! Welke is jouw favoriet?

Een watertafel is het perfecte speelgoed voor een warme zomerdag. Je kind kan lekker kliederen met water en alle eigenschappen die bij water horen ontdekken. Gieten, roeren, mengen met zand, watermolentjes laten draaien het zijn allemaal dingen om te ontdekken als het om spelen met water gaat. En er zijn zoveel leuke watertafels die het nog net even leuker maken! Een watertafel blijft ook lang leuk, zelfs als je kind wat ouder wordt. Het spelen met water blijft nou eenmaal aantrekkelijk. En ook op een minder warme dag kan spelen met water een leuke afwisseling zijn. Regenpak aan en spelen maar! Omdat de keuze enorm groot is, hebben wij de 10 leukste watertafels op een rij gezet. Ben jij al klaar voor de zomer?

 

Little Tikes – Piratenschip

Watertafel piraten

Met deze ruime watertafel ben je klaar voor een eindeloos piratenavontuur. De tafel biedt plaats aan meerdere kinderen en met 2 piraten, een waterkanon, een anker dat je kan ophalen, een haai en een fontein is er genoeg om mee te fantaseren. Leeftijd vanaf 2 jaar. Benieuwd naar de review? Die vind je op mijn persoonlijke blog GeraRaakt.

Meer informatie.

 

Step2 Zand & Watertafel Dino Dig

Watertafel Dinosaurus

Voor de echte dinofan is deze zand & watertafel natuurlijk perfect. Met deze watertafel kan je uren spelen met water, zand en alle leuke accessoires die er bij de tafel zitten, zoals een schepje, vier dino’s en bekertjes om water mee te scheppen. De tafel is groot genoeg om samen met vriendjes aan te spelen. Leeftijd vanaf 2 jaar.

Meer informatie.

 

Little Tikes – Battle splash

Watertafel waterpistool

Deze watertafel is perfect voor iets oudere kindjes. Je kan namelijk niet alleen met water kliederen en spelen, je kan er ook een spel mee spelen. Richt het waterpistool op het reservoir en wie het eerste het reservoir vol heeft, die heeft gewonnen! Je kan de tafel hiervoor aansluiten op de tuinslang.

Meer informatie.

 

Step2 Watertafel Rain Showers Splash Pond

Watertafel regen

Laat het regenen met deze mooie ruime watertafel. Giet water in het bovenste reservoir en het regent. Of giet water door de waterbaan met watermolen. Inclusief veel accessoires, zoals waterdiertjes, schepjes, emmertjes en bakjes. Een ruime tafel waar met gemak meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen. Deze watertafel is ook verkrijgbaar in een eenhoorn thema in de kleur paars. Leeftijd vanaf 18 maanden.

Meer informatie.

 

Step2 – Paw patrol

Watertafel Paw Patrol

Met deze watertafel kunnen kinderen Ryder en zijn vrienden helpen door hun pups van de waterglijbaan te sturen voor een snelle en leuke manier om honden in nood te redden. Met 4 Paw patrol figuren, een glijbaan, vergiet en schepje ben je helemaal klaar voor uren speelplezier. Tip: probeer deze watertafel ook eens met rijst of bonen in plaats van water. Dat kan ook binnen op een regenachtige dag.

Meer informatie.

 

Feber – Zand- en watertafel

Zand watertafel

Met deze mooie watertafel van Feber kan je zowel met zand als water spelen. De 2 handige bakken zijn uitneembaar en dus ook makkelijk te vullen en schoon te maken. Inclusief leuke accessoires om uren te spelen. Met de deksels dek je na het spelen het zand en het water eenvoudig af.

Meer informatie.

 

AXI – Nick Zand & Water Picknicktafel

Axi picknick watertafel

Met deze mooie zand- en watertafel van Axi heb je 3 producten in 1! Ideaal voor als je niet allemaal losse spullen in de tuin wil hebben. In de eerste plaats is het een mooie stijlvolle picknicktafel voor de kinderen, met parasol. En als je het deksel opent zijn er twee uitneembare bakken voor water en/of zand. En ben je klaar met spelen? Dan dek je het zand en water zo weer af met het deksel. Door de parasol zitten jouw kinderen meteen uit de zon tijdens het spelen, wel zo fijn. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Meer informatie.

 

2 in 1 Zand- en Watertafel

Zand- watertafel

Een perfecte watertafel voor kleine tuinen of op het balkon. Met een compacte afmeting van 67×42 cm is er altijd wel een plekje voor deze leuke tafel. En je krijgt er genoeg accessoires bij om uren met water en zand te spelen.

Meer informatie.

 

Little Tikes Fountain Factory

Watertafel waterbuizen

Met deze leuke watertafel van Little Tikes kan je volop je eigen fantasie gebruiken. Maak met de buizen je eigen netwerk en leid het water er doorheen. Daarnaast kan je heerlijk spelen met de kraantjes, watermolentjes en andere accessoires.

Meer informatie.

 

LittleTikes – graafmachines

Watertafel graafmachine

Een zand- en watertafel met een echte graafarm, zandauto’s en een hijskraan. Zo ben je helemaal klaar voor uren bouw en speelplezier. Door de parasol kan je overal een fijne speelplek met schaduw creëren.

Meer informatie.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *