De leukste zand- en watertafels voor deze zomer!

Watertafel kopen doe je eenvoudig en snel bij Spelenspeelgoed.nl; Het leukste waterspeelgoed voor kinderen

Een zand- en watertafel is natuurlijk perfect buitenspeelgoed voor warme, zomerse dagen. Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben wij een aantal zand- en watertafels voor je op een rij gezet! Welke is jouw favoriet?

Zand- en watertafels

Ben je op zoek naar het leukste buitenspeelgoed? Als je het mij vraagt – en onze kinderen – is een zand- en watertafel het perfecte buitenspeelgoed voor een warme dag. Je kind kan lekker kliederen met water en alle eigenschappen die bij water horen ontdekken. Gieten, roeren, mengen met zand, watermolentjes laten draaien het zijn allemaal dingen om te ontdekken als het om spelen met water gaat. En er zijn zoveel leuke zand- en watertafels die het nog net even leuker maken!

Een zand- en watertafel blijft ook lang leuk, zelfs als je kind wat ouder wordt, het spelen met water blijft nou eenmaal aantrekkelijk. En is het weer een keer iets minder? Geen probleem! Ook op een minder warme dag kan spelen met water een leuke afwisseling zijn. Regenpak aan en spelen maar!

Little Tikes – Piratenboot

Met deze ruime watertafel ben je klaar voor een eindeloos piratenavontuur. De tafel biedt plaats aan meerdere kinderen en met 2 piraten, een waterkanon, een anker dat je kan ophalen, een haai en een fontein is er genoeg om mee te fantaseren. Leeftijd vanaf 2 jaar. Benieuwd naar de review? Die vind je op mijn persoonlijke blog GeraRaakt.

Little Tikes – Fountain Factory watertafel

Met deze leuke watertafel van Little Tikes kan je volop je eigen fantasie gebruiken. Maak met de buizen je eigen netwerk en leid het water er doorheen. Daarnaast kan je heerlijk spelen met de kraantjes, watermolentjes en andere accessoires.  

Little Tikes – Bouwplaats Zandtafel

Deze zandtafel kun je tijdens warme dagen natuurlijk ook prima combineren met water! Hij is voorzien van een echte graafarm, zandauto’s en een hijskraan. Zo ben je helemaal klaar voor uren bouw en speelplezier. Door de parasol kan je overal een fijne speelplek met schaduw creëren.

Little Tikes – Zand en Watertafel – groot

Kinderen vinden het heerlijk om met zand en water te spelen, ontdekken wat drijft en hoe je zandkoekjes kunt bakken. Met de leuke zand- en watertafel van Little Tikes haal je speelgoed in huis waarmee je niet meer kapot kan bij je kind.

De tafel is verdeeld in twee delen, een prachtige bak voor het water met onder andere een brug en een kant voor het bouwen en spelen met zand, hier kan 22 kg zand in. Inclusief gereedschappen en vormen, deze kan het kind netjes opbergen in de daarvoor bestemde tas. Afmetingen: 143×74×50 cm (l×b×h).

Jamara – Zand en watertafel junior

Deze zand- en watertafel zit boordevol verrassingen om mee te spelen. De tafel bevat verschillende elementen die de motoriek bevorderen en de fantasie stimuleren. Verder bevordert de tafel ook het actief spelen met zand en water. De beweegbare en verplaatsbare speelartikelen kunnen gevuld worden met water en zand zodat je kind lekker creatief zandkastelen kan bouwen of lekker kan knoeien met water. De tafel heeft een kleurrijk design waardoor het de aandacht van je kind voor lange tijd vasthoudt. Vul de set met zand of water en het feestje kan echt beginnen!

Little Tikes – Spiralin’ Seas

Deze super leuke Little Tikes watertafel Spiral zit vol waterpret! Zo wordt al spetterend de fijne motoriek geoefend en kan de fantasie helemaal op hol slaan. Kijk hoe het water het rad doet draaien en hoe de ballen tollen! Deze dynamische watertafel garandeert de kleinsten uren speelplezier! De watertafel wordt inclusief vijf balletjes en een beker geleverd.

EXIT Aksent zand- en watertafel

De EXIT Aksent zand- en watertafel is multifunctioneel. De zand- en watertafel heeft twee groene bakken die gevuld kunnen worden met bijvoorbeeld water of zand, maar je kunt er ook speelgoed in opbergen. De groene bakken zijn uitneembaar en dus goed schoon te maken. Bij deze zand- en watertafel worden een parasol en tuingereedschap meegeleverd. En heb je even geen zin om met zand en water te spelen? Sluit dan de tafel af met de deksel en haal je potloden of speelgoedauto’s maar op, want je kunt er ook op knutselen, bouwen en tekenen.

De Aksent zand- en watertafels van EXIT Toys zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd cederhout (FSC 100%, FSC® SCS-COC-007799). Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Je hoeft EXIT houten zand- en watertafels voor gebruik niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com