Diamond painting Kerstmis

Diamond painting Kerstmis

Diamond painting Kerstmis. Duren de feestdagen te lang naar jouw mening? Of wil je graag lekker creatief bezig zijn en vervolgens het resultaat aan de muur hangen? Maak dan eens deze mooie diamond paintings met het thema Kerstmis. Welke is jouw favoriet?

Diamond painting Kerstmis

Een populaire hobby van velen: diamond painting. Met behulp van ronde of vierkante steentjes (diamonds) die je op een voorbedrukt canvas plakt creëer je een prachtig schilderij dat de moeite van het ophangen zeker waard is. Het werken met ronde diamonds werkt makkelijker en eenvoudiger. Vierkante steentjes geven een mooier resultaat omdat de hele plaat bedekt wordt. Diamond paintings zijn verkrijgbaar in diverse thema’s en zowel voor kinderen als volwassenen. Wil je meer weten over diamond painting? Lees dan ook even het blog: Diamond painting: wat is het?.  

Minnie Mouse Kerstmis – Diamond painting

Diamond painting kerstmis minnie mouse; Disney

Ben jij ook zo’n fan van Minnie Mouse? En van Kerstmis? Dan is dit natuurlijk dé diamond painting voor jou! Afmeting: 40×50, ronde steentjes. Leeftijd: 7+ jaar.

Meer informatie.  

Kersttafel – diamond painting Kerstmis

Diamond painting thema kerstmis traditionele kersttafel

Prachtige diamond painting met een traditioneel versierde kersttafel compleet met glazen, kerstballen, kerststuk en romantische verlichting. Afmeting van het doek: 40×60 en ronde steentjes. Leeftijd: 7+ jaar.

Meer informatie.  

Kerstman in schoorsteen – diamond painting Kerstmis

Diamond painting thema kerstmis kerstman in schoorsteen

De Kerstman afgebeeld zoals de meeste kinderen hem het liefst zien: door de schoorsteen zakken met een gevulde zak om de cadeautjes af te leveren. Zouden er beneden melk en koekjes op hem staan te wachten? Afmeting: 30×40 en vierkante steentjes. Leeftijd: 12+ jaar.

Meer informatie.  

Olaf en Sven – diamond painting Kerstmis

Olaf Frozen diamond painting Kerstmis

Ook Olaf de sneeuwpop viert Kerstmis, met een stapel goede boeken. En Olaf de sneeuwpop mag bij de echte Frozenfans natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen! Afmeting van het schilderij: 45×17 en ronde steentjes. Leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.  

Arrenslee met rendieren – diamond painting Kerstmis

Diamond painting thema kerstmis kerstman met arrenslee

De Kerstman is gearriveerd! Met zijn arrenslee en rendieren is hij in de sneeuw geland. Dit is voor velen toch wel het ultieme romantische kerstplaatje. Afmeting van het schilderij: 40×50 cm en ronde steentjes. Leeftijd: 6+ jaar.

Meer informatie.  

Kerstman buiten – diamond painting Kerstmis

Diamond Painting Kerstmis: Kerstman buiten

Nog zo’n ultiem kerstplaatje: een verticale diamond painting met afgebeeld de Kerstman in de nacht buiten bij een huis in een prachtig winters landschap. De afmeting van het schilderij is 40×50 cm en ronde steentjes. Leeftijd: 6+ jaar.

Meer informatie.  

Kerst met familie – diamond painting Kerstmis

Kerst met familie - diamond painting Kerstmis

Nostalgische plaat van weleer Kerstmis met familie. Gezellig samen met z’n allen samen om cadeautjes uit te pakken met een knapperend haardvuur dat zorgt voor nog meer warmte tijdens de feestdagen. De afmeting van het schilderij is 40×50 cm en ronde steentjes. Leeftijd: 9+ jaar.

Meer informatie.  

Kerstman en kinderen – diamond painting Kerstmis

Kerstman en kinderen - diamond painting Kerstmis

Vrolijk schilderij van 40×50 cm met daarop afgebeeld de Kerstman en kinderen in de, vermoed ik, Polar Express. De kinderen drinken warme chocolademelk en eten koekjes terwijl de Kerstman de cadeautjes uitdeeld onder de kinderen. Ronde steentjes. Leeftijd: 9+ jaar.

Meer informatie.  

Familie bij de kerstboom – diamond painting Kerstmis

Familie bij de kerstboom - diamond painting Kerstmis

Nog een gezellig nostalgisch familietafereel. We kijken mee in een woonkamer waar familie samen met de honden bij de kerstboom en open haard zit om cadeautjes uit te pakken en kerst te vieren. Natuurlijk zien we door het raam ook sneeuw. Afmetingen: 40×50 cm en ronde steentjes. Leeftijd: 9+ jaar.

Meer informatie.  

Kersttafereel – diamond painting Kerstmis

Kersttafereel - diamond painting Kerstmis; Verticaal diamond painting Kerstmis

Ter afwisseling nog een verticale diamond painting. Een prachtig kersttafereel compleet met arrenslee, zingend koor en vrolijke mensen. De sneeuw en verlichting maken het romantische plaatje helemaal af. Afmeting: 50×40 cm en ronde steentjes. Leeftijd: 9+ jaar.

Meer informatie.  

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer diamond paintings?

Zoals ik aan het begin al vertelde zijn diamond paintings verkrijgbaar in diverse thema’s. Sommige diamond paintings zijn geschikt voor kinderen, anderen juist voor volwassenen. Hier nog een aantal inspiratieblogs:

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com