Expert – Acer Chromebook 314 (CB314-1H-C9FP)

Expert - Acer Chromebook 314 (CB314-1H-C9FP)

Bij Expert kun je nu met een hele fijne aanbieding het jaar uit. Ze hebben namelijk een Acer Chromebook 314 (CB314-1H-C9FP) laptop in de aanbieding. Je betaalt maar €177,- voor deze 14 inch laptop. Lees snel verder voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Acer Chromebook 314 (CB314-1H-C9FP)

Acer Chromebook 314 (CB314-1H-C9FP) - Expert

De Acer Chromebook 314 (CB314-1H-C9FP) is uitgerust met een Intel Celeron N4020. De laptop draait op het Chrome OS besturingssysteem. Het display heeft een beeldformaat van 14 inch (35 cm). Daarnaast heeft de laptop 4 GB werkgeheugen en een totale opslagcapaciteit van 64 GB.

Voordelen van de Acer Chromebook 314 (CB314-1H-C9FP)

  • Laptop eenvoudig te bedienen met ChromeOS besturingssysteem
  • Handig voor thuis en onderweg door 14 inch beeldscherm
  • Met de Intel Celereon processor kun je alle standaardtaken zoals mailen en internetten snel uitvoeren
  • Met 64 GB heb je genoeg ruimte voor al je kleine bestanden
  • Snel switchen tussen verschillende taken met 4 GB werkgeheugen
  • Ondersteunt de grafische basisprestaties

Beeldscherm & grafische eigenschappen

De Acer Chromebook 314 (CB314-1H-C9FP) heeft een 14 inch beeldscherm en is daarmee populair. Dit komt omdat het de perfecte middenweg is tussen een 13 en 15 inch laptop. Met een laptop ter grootte van een A4’tje voer je heel makkelijk jouw werkzaamheden uit. Verder heeft de laptop een Intel UHD grafische processor. Deze processor is geschikt voor de basisweergave aan kleur en details. Voor lichte games is dat geen probleem, maar voor zwaar grafisch werk, raden we laptops met een aparte videokaart aan.

Werkgeheugen & processor

Het werkgeheugen, ook wel RAM genoemd, is een tijdelijke opslagplek die gebruikt wordt door de processor. Met 4 GB werkgeheugen kun je eenvoudig basistaken voltooien en multitasken. De Intel Celeron is geschikt voor mailen en het gebruik van internet. De processor levert de snelheid die voor deze taken nodig zijn.

Het besturingssysteem van de Acer Chromebook 314 (CB314-1H-C9FP)

Alle Chromebooks werken met ChromeOS als besturingssysteem. Dit systeem is ontworpen en bedacht door Google. Ze hebben de interface laten lijken op Google Chrome, waardoor het systeem heel makkelijk te bedienen is.

Opslag van de laptop

Met 64 GB heb je genoeg om de nodige bestanden op te slaan. Op de laptop sla je de bestanden op waar je snel bij moet kunnen. De andere bestanden kun je opslaan in de cloud.

Verkrijgbaar bij:

Expert.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.