Het leukste baby en peuter speelgoed

Het leukste baby en peuter speelgoed voor verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis, feestdagen of gewoon zomaar vind je bij Spelenspeelgoed

Het leukste baby en peuter speelgoed vind je bij Spelenspeelgoed zeker! Aangezien baby’s en peuters leren door te spelen is het erg belangrijk dat het speelgoed bij de ontwikkeling van het jonge kind aansluit. Met dit blog help ik je graag op weg.

Interactieve knuffels – Baby en peuter speelgoed

Het leukste baby en peuterspeelgoed: interactieve knuffels

Een baby tot zo’n 6 maanden oud heeft voldoende aan het ontdekken van zijn eigen lichaam, de belangrijkste mensen om hem heen en zijn directe omgeving. Al snel komt het moment dat je kind toch wat meer uitdaging nodig heeft. Dingen om zich heen proberen te grijpen en proberen in de mond te stoppen, om zich heen kijken naar wat er allemaal gebeurt. Zacht speelgoed dat ook nog eens mooi is om naar te kijken is dan welkom. Wil je eens iets anders dan anders, kies dan voor een interactieve knuffel voor eindeloos speelplezier. Deze zijn er al voor kinderen vanaf 0 jaar.

 

Bouw en constructie speelgoed – Baby en peuter speelgoed

Het leukste baby en peuter speelgoed: Bouw- en constructie speelgoed baby's en peuters

Vanaf 12+ maanden heeft je kindje nog meer uitdaging nodig. SmartMax My First is magnetisch constructie speelgoed waardoor je kind kennis kan maken met magnetisme. Deze sets zijn 100% compatibel met elkaar en groeit dus met je kindje mee. Of misschien bouwt je kind samen met jou al torentjes met blokken? Kies dan bijvoorbeeld voor sets van LEGO DUPLO. Hiermee kan je eindeloos uitbreiden en variëren en blijft jaren leuk om mee te spelen.

 

Spelend leren – Baby en peuter speelgoed

Het leukste baby en peuter speelgoed: educatief en interactief speelgoed om spelend te leren

Ben je op zoek naar leerzaam speelgoed? Het merk VTech Baby heeft educatief en interactief speelgoed voor baby’s van 0-36 maanden. Door spelenderwijs op de leergierigheid van kleine kinderen in te springen kan je kindje al veel leren zonder dat hij het doorheeft. Is je peuter eenmaal 24 maanden, oftewel 2 jaar, kies dan eens voor de Ik Leer (Ontdekken) serie van het merk Jumbo. Ik Leer is perfect voor kinderen die naar het reguliere onderwijs gaan. Gaat jouw kindje straks naar Montessori-, Waldorf- (vrije school) of Freinetonderwijs? Kies dan voor de Ik Leer Ontdekken serie. Deze is namelijk ontwikkeld met materialen die bij deze vormen van onderwijs aansluiten.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.