Hot Wheels Racerverse Spider-Man racebaan voor een schijntje!

Hot Wheels Racerverse Spider-Man racebaan - Bouwsets - Spelenspeelgoed.nl

Heb jij een fan van Hot Wheels of Spider-Man in huis? Hoe leuk is het om deze twee met elkaar te combineren?! Er is nu een toffe aanbieding: een Hot Wheels Racerverse Spider-Man racebaan voor maar €39,95. Let op: deze aanbieding is alleen online geldig en op = op!

Hot Wheels Racerverse Spider-Man racebaan

Hot Wheels Racerverse Spider-Man racebaan - aanbieding - cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar.

De Hot Wheels Racerverse Spider-Man racebaan geeft kinderen een spannende race-ervaring met twee van hun favoriete Marvel-superhelden: Spider-Man en Black Panther. Deze baan is een tof cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, waarmee ze een race vol actie kunnen beleven met loopings, scherpe bochten en obstakels die voor extra spanning zorgen.

Wat maakt deze racebaan uniek?

Twee auto’s inbegrepen: Bij de set zitten een Spider-Man- en Black Panther-auto, zodat kinderen meteen met hun favoriete helden kunnen racen. Elke auto is gedetailleerd en ontworpen om perfect op de baan te passen.

Obstakels: De baan is niet zomaar een rechte race. Tijdens de race komen de auto’s langs obstakels zoals de klauwen van Doc Ock, die de verliezende auto een flinke klap kunnen geven. Dit voegt een element van spanning toe, omdat de uitkomst van de race altijd onvoorspelbaar blijft.

Lanceersysteem: De auto’s worden met een krachtige lanceerder op de baan gelanceerd, waardoor ze met hoge snelheid door de loopings en bochten vliegen. Dit lanceersysteem maakt de race extra dynamisch en competitief.

Compact formaat: Met afmetingen van 66 cm x 89 cm x 33 cm is de baan groot genoeg voor uren speelplezier, maar ook compact genoeg om gemakkelijk op te bergen wanneer het spel voorbij is.

Spelplezier en ontwikkeling

Naast het plezier van het racen, is het spelen met de Hot Wheels Racerverse Spider-Man racebaan ook goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie van kinderen. Ze moeten de auto’s goed positioneren, lanceren en soms bijsturen om obstakels te ontwijken. Bovendien worden kinderen gestimuleerd om samen te spelen, omdat kinderen kunnen kiezen wie Spider-Man of Black Panther bestuurt en zo tegen elkaar kunnen racen.

Dus ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je kind voor de naderende feestdagen? Dan is deze racebaan perfect! Let op: deze aanbieding is alleen online geldig en op = op!

De Hot Wheels Racerverse Spider-Man racebaan is voor slechts €39,95 verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.