Interactieve knuffel voor eindeloos speelplezier!

interactieve knuffel, onder andere FurReal, VTech, Hasbro en SES waar kinderen zich uren zelf mee kunnen vermaken

Een interactieve knuffel zorgt voor eindeloos veel speelplezier. Niet alleen voor oudere, maar ook voor de allerkleinste kinderen. Het is natuurlijk heerlijk om samen met je kind te spelen, maar met deze knuffels kan je kind zich ook uren zelf vermaken! In dit blog een overzicht van deze speciale knuffels.

Interactieve knuffel

Met interactieve knuffels kan een kind zich vaak uren zelf vermaken. Bijkomend voordeel hiervan is dat jij dan even je handen vrij hebt. Met een interactieve knuffel haal je zeker een hele hoop speelplezier in huis en het is nog leerzaam ook. Ook leert je kind bijvoorbeeld op speelse manier voor een huisdier te zorgen. De interactieve knuffels kunnen vaak praten, bewegen en soms doen ze zelfs kunstjes. Hier vind je de leukste interactieve knuffels, gesorteerd op leeftijd.

 

Interactieve knuffels voor 0-3 jaar

Woezel & Pip Buurpoes – interactieve knuffel

Woezel & Pip Buurpoes - interactieve knuffel; Winnaar Speelgoed van het Jaar 2022 categorie pluche

Je eigen interactieve Buurpoes met geluid, een unieke speelervaring! Nu kun je ècht spelen met jouw favoriete vriendje uit de Tovertuin! Aai haar over haar hoofdje of lijfje en ze begint te praten. Ze kan zelfs lopen en met haar staartje zwaaien. Speel, loop, lach en zing je met Buurpoes mee? Leeftijd: 24+ maanden tot 8 jaar.

Meer informatie.

 

Emotimals – interactieve knuffel

Interactieve knuffel emotimals van SES
Emotimals van SES zijn meer dan zachte knuffels met lange armen en een staart. Gaat je zoon of dochter voor het eerst naar de crèche, naar school of uit logeren? Is dat toch een beetje spannend? Geen paniek! Emotimals zijn interactieve knuffels met een groot hart en ruimte voor drie lieve berichtjes die je zelf kan opnemen. Met een Emotimal is mama, papa, oma of opa altijd dichtbij! Alle Emotimals zijn gemaakt van stof met verschillende texturen, zodat ze heerlijk knuffelen. Door te schudden wordt één van de berichten afgespeeld. Interactieve knuffel Lenny heeft lange armen die met klittenband aan elkaar vast kunnen, zodat hij altijd met je kan rondhangen. Leeftijd: vanaf 1 jaar.

Meer informatie.

 

VTech Baby Kruip & Leer Baby Beer – interactieve knuffel

Interactieve knuffel Kruip-leer-baby-beer van VTech

Deze schattige VTech Baby Kruip & Leer Baby Beer is dol op kruipen, spelen en leren. Jij ook? Speel een interactief zoekspelletje en luister naar de vrolijke reacties. Deze leuke interactieve knuffel VTech Baby Kruip & Leer Baby Beer moedigt de kleintjes aan om te gaan kruipen en stimuleert zo de ontwikkeling van de motoriek. Druk op de toetsen om vormen en kleuren te leren én om grappige geluiden en melodietjes te horen. Op de rug van de Baby Beer zit een knipperend lichtje in de vorm van een lieveheersbeestje. De interactieve knuffel Baby Beer laat kleintjes kennismaken met oorzaak en gevolg en prikkelt de zintuigen. Leeftijd: 0-3 jaar.

Meer informatie.

 

VTech Baby Spring & Speel Kangoeroe – Interactieve knuffel

Interactieve knuffel Kangoeroe VTech
VTech Spring & Speel Kangoeroe interactieve knuffel. Plaats de baby in de buidel en luister naar de lieve interactie tussen de mama-kangoeroe en haar baby. Druk met de mond van de baby op het hartje op de wang van mama-kangoeroe om lieve kusgeluiden en zinnetjes te horen. Druk op de interactieve toetsen en luister naar leuke weetjes of zie de kangoeroe springen op de melodie. Ben je klaar voor het ‘Spring en Stop’ spel? Kom en doe maar mee! Leeftijd: 1-4 jaar.

Meer informatie.

 

Interactieve knuffels vanaf 4 jaar

FurReal Walkalots Big Wags interactieve hond

FurReal Walkalots Big Wags hond, interactieve knuffel

De schattige interactieve honden van FurReal Walkalots zijn op zoek naar iemand die ze uit wil laten. En wat is er leuker dan een dier uitlaten? Meerdere dieren tegelijkertijd uitlaten! De Walkalots-dieren van furReal hebben een leibandsysteem waarmee kinderen een of meerdere lievelingsdiertjes kunnen uitlaten! Deze schattige interactieve puppy heeft een tweedelige afneembare leiband waarmee je hem kan laten rondwandelen en een verbindingsstuk om tot twee Walkalots Lil’ Wags-dieren eraan vast te maken (afzonderlijk verkrijgbaar). Als je hem duwt aan de band, stapt hij vooruit met zijn waggelend kopje, kenmerkend huppelend loopje en door een veer geactiveerde bewegende staart. De interactieve knuffel maakt ook puppygeluidjes en grappige geluiden, waardoor het nog echter lijkt. Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Meer informatie.

 

FurReal Walkalots Big Wags Interactieve Kat

Interactieve knuffel FurReal walk a lots kat

Uitlaatservice gezocht! Wat is nou leuker dan wandelen met een schattig huisdier? Wandelen met een heleboel tegelijk! FurReal Walkalots-huisdieren zijn voorzien van een koppelsysteem waarmee kinderen één huisdier of een hele beestenboel kunnen uitlaten. Deze schattige interactieve kat wordt geleverd met een tweedelige afneembare riem en een verbindingsstuk om maximaal twee Walkalots Lil ‘Wags-huisdieren uit te laten (afzonderlijk verkrijgbaar). Neem de interactieve knuffel mee aan de riem en ze zal zal met je meelopen met een bewegend hoofdje, een typisch loopje en een bewegend staartje. Ze maakt ook hele schattige en grappige geluidjes. Zullen we samen een stukje lopen? Leeftijd: vanaf 4 jaar. Dit interactieve huisdier werkt op 3 LR44 batterijen, deze zijn inbegrepen.

Meer informatie.

 

FurReal Munchin Dinosaurus – Interactieve knuffel

Interactieve knuffel FurReal Dino

Beleef de leukste avonturen met interactieve knuffel FurReal Munchin Dinosaurus. Deze schattige en grappige interactieve baby-dino heeft honger als een paard, maar denk maar niet dat hij alles eet. Zijn flesje gaat erin als zoete koek, maar zijn eten? Daar kan hij eindeloos op kauwen of hij spuugt het gewoonweg uit. Het is tijd dat dit dino-dondersteentje tafelmanieren leert!

Zet deze prehistorische baby neer, geef hem een aai over zijn bol en hij reageert met meer dan 35 combinaties van geluiden en bewegingen – inclusief supergave prehistorische junglegeluiden. Zwaai naar hem en hij brult en stuitert. Oké, de kauwende Rex is een behoorlijk handenbindertje – onvoorspelbaar, knuffelig en oh zo schattig! Hij springt en smeekt om eten – en kauwt er misschien op of spuugt het gewoon uit Een flesje gaat er altijd wel in, maar bij broccoli of een holbewonerskoekje is het “jummie” of “jakkie”. Coole prehistorische geluiden – misschien klonk het vroeger wel zo in de jungle. Let op: druk op z’n tong om hem aan te zetten. Leeftijd: 3-7 jaar.

Meer informatie.

 

Mini Walkiez interactief Dalmatiër Hondje

Interactieve knuffel Dalmatiër van Mini Walkiez

Heb jij altijd al een eigen puppy willen hebben? Dan ben je vast op slag verliefd op deze lieve, interactieve hond Mini Walkiez Dalmatiër. Dit interactieve hondje kan blaffen en wil graag met jou spelen! Dalmatiër voelt lekker zacht aan en is geweldig om mee te knuffelen. Uiteraard kun je je interactieve knuffel vriendje overal mee naartoe nemen, want wanneer je Dalmatiër roept, loopt hij meteen met je mee! Inclusief een halsband. Leeftijd: vanaf 1-10 jaar.

Meer informatie.

 

Little Live Pets: Cubbles de beer – interactieve knuffel

Interactieve knuffel little live pets beer

Little Live Pets Cubbles de beer houdt van kietelen, knuffelen en ingepakt te worden in een lekker warme deken en kan genieten van zijn speentje. Interactieve knuffel Cubbles kan maar liefst 25 geluiden maken! Ontdek zelf welke dat allemaal zijn. Batterijen worden meegeleverd. Leeftijd: vanaf 5 jaar.

Meer informatie.

 

Hasbro – Star Wars The Mandalorian: The Child Yoda

Hasbro Star wars the mandalorian: The child yoda interactieve knuffel

Hij ziet eruit als een ‘Baby Yoda’, maar dit schattige wezentje heet ‘The Child’ en jij kan zijn bescherm(st)er worden met dit interactieve Star Wars-speelgoed. Raak de bovenkant van het hoofdje van de The Child Animatronic Edition aan om meer dan 25 geluid- en bewegingscombinaties te activeren, zoals vrolijke en enthousiaste geluidjes, gegiechel, gebabbel en meer. Tijdens de geluidjes gaat het hoofd van het figuurtje op en neer, bewegen de oren naar voren en naar achteren en gaan de ogen open en dicht. Meisjes en jongens vanaf 4 jaar kunnen zich voorstellen dat ze de force gebruiken wanneer The Child z’n ogen sluit, een arm omhoog brengt en zucht zoals bij een zware inspanning. Leeftijd: deze interactieve knuffel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Meer informatie.

 

VTech Styla Mijn Glamour Unicorn – Interactieve knuffel

VTech Styla Mijn Glamour Eenhoorn, interactieve knuffel

Pak de toverstaf en zwaai deze om mij zo mooi te maken als jij wilt! De verlichting in vleugels, horen en oogschaduw verander je zelf van kleur om jouw perfecte eenhoorn te maken. Met de kam en haarclipjes maak je ook de staart van deze interactieve knuffel supermooi! Als je op mijn amulet drukt bewegen mijn vleugels, en ook kan ik acht liedjes zingen! Als jij mij jouw muziek laat horen, wil ik daar graag op mee dansen. Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Meer informatie.

 

FurReal Cubby de beer – Interactieve knuffel

Cubby de beer interactieve knuffel voor kinderen van 4 tot 7 jaar; Genomineerd speelgoed van het jaar 2019

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019: FurReal Cubby, de nieuwsgierige interactieve knuffelbeer, is een droomvriendje voor kinderen vanaf vier jaar. Een vriendje dat altijd met plezier mee op avontuur gaat of aan het eind van de dag tegen je aan kruipt voor een knuffel. Cubby heeft een 3 in 1 accessoire om hem eten en drinken te geven en om zijn vacht te borstelen. Hij is een nieuwsgierig welpje dat graag wordt opgetild en geknuffeld (hij knuffelt je terug!), kiekeboe speelt en zelfs af en toe een dansje waagt. En niet te vergeten: etenstijd! Geef hem zijn fles en luister naar zijn eetgeluidjes. Hij is ook een echte kletskous – als je tegen hem praat dan brabbelt hij terug. In slaapmodus doet deze schattige beer zijn oogjes dicht, maakt slaapgeluidjes en speelt een van zijn vijf minuten durende slaapliedjes. Welterusten Cubby! Zijn expressieve gezichtje heeft bewegende ogen, neus en mond – een superschattig welpje. Met meer dan 100 geluid- en bewegingscombinaties is dit écht een droomvriendje voor kinderen! Leeftijd: 4-7 jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com