Interactieve knuffel voor eindeloos speelplezier!

interactieve knuffel, onder andere FurReal, VTech, Hasbro en SES waar kinderen zich uren zelf mee kunnen vermaken

Een interactieve knuffel zorgt voor eindeloos veel speelplezier. Niet alleen voor oudere, maar ook voor de allerkleinste kinderen. Het is natuurlijk heerlijk om samen met je kind te spelen, maar met deze knuffels kan je kind zich ook uren zelf vermaken! In dit blog een overzicht van deze speciale knuffels.

Interactieve knuffel

Met interactieve knuffels kan een kind zich vaak uren zelf vermaken. Bijkomend voordeel hiervan is dat jij dan even je handen vrij hebt. Met een interactieve knuffel haal je zeker een hele hoop speelplezier in huis en het is nog leerzaam ook. Ook leert je kind bijvoorbeeld op speelse manier voor een huisdier te zorgen. De interactieve knuffels kunnen vaak praten, bewegen en soms doen ze zelfs kunstjes.

Furby – Interactieve knuffel

Terug van nooit echt helemaal weggeweest: de nieuwe Furby! Dit nieuwsgierige wezentje is een geweldig interactief speelgoedvriendje met 5 stemgeactiveerde modi en meer dan 600 zinnen, grapjes, liedjes en nog zo veel meer om te ontdekken.

Vertel Furby wat je wil doen met deze 5 opdrachten: ‘Dansfeestje’, ‘Napraten’, ‘Voorspel mijn toekomst’, ‘Laten we chillen’ en ‘Lichtshow’. Furby reageert ook als je hem knuffelt, tikjes op het hoofd geeft, schudt en hem namaakpizza’s (of je vinger, jammie) voedt. Hoe meer ze spelen, hoe meer plezier ze ontgrendelen!

Zorg voor Furby door hem eten te geven en zijn haar te kammen. Laat hem stralen met de klikkralen en maak modeaccessoires die kinderen ook kunnen dragen. Elektronische knuffeldieren voor meisjes en jongens vanaf 6 jaar zijn een geweldig cadeau en een trouw vriendje voor kinderen. Furby zou zeggen: “Dah-no-lah” (laten we een feestje bouwen!).

Woezel & Pip Buurpoes – Interactieve knuffel

Je eigen interactieve Buurpoes met geluid, een unieke speelervaring! Nu kun je ècht spelen met jouw favoriete vriendje uit de Tovertuin! Aai haar over haar hoofdje of lijfje en ze begint te praten. Ze kan zelfs lopen en met haar staartje zwaaien. Speel, loop, lach en zing je met Buurpoes mee? Leeftijd: 24+ maanden tot 8 jaar.

SES Emotimals – Interactieve knuffel

Emotimals van SES zijn meer dan zachte knuffels met lange armen en een staart. Gaat je zoon of dochter voor het eerst naar de crèche, naar school of uit logeren? Is dat toch een beetje spannend? Geen paniek! Emotimals zijn interactieve knuffels met een groot hart en ruimte voor drie lieve berichtjes die je zelf kan opnemen. Met een Emotimal is mama, papa, oma of opa altijd dichtbij!

Alle SES Emotimals zijn gemaakt van stof met verschillende texturen, zodat ze heerlijk knuffelen. Door te schudden wordt één van de berichten afgespeeld. Leeftijd: vanaf 1 jaar.

SES – Emotimals zijn ook verkrijgbaar bij:

VTech Baby Kruip & Leer Baby Beer – Interactieve knuffel

Deze schattige VTech Baby Kruip & Leer Baby Beer is dol op kruipen, spelen en leren. Jij ook? Speel een interactief zoekspelletje en luister naar de vrolijke reacties. Deze leuke interactieve knuffel VTech Baby Kruip & Leer Baby Beer moedigt de kleintjes aan om te gaan kruipen en stimuleert zo de ontwikkeling van de motoriek. Druk op de toetsen om vormen en kleuren te leren én om grappige geluiden en melodietjes te horen. Op de rug van de Baby Beer zit een knipperend lichtje in de vorm van een lieveheersbeestje. De interactieve knuffel Baby Beer laat kleintjes kennismaken met oorzaak en gevolg en prikkelt de zintuigen. Leeftijd: 0-3 jaar.  

VTech Baby Kruip & Leer Babybeer is ook verkrijgbaar bij:

Bella de kat – Interactieve knuffel

Bella de Kat is een schattige, interactieve wit katje die het heerlijk vindt om door jou verzorgd te worden! Kam haar met haar borstel en ze zal gaan spinnen. Ook kun je haar voeden met haar flesje: yum, yum! Lekker hè, Bella? Ze kan zelfs vanuit staande positie gaan liggen! Bella heeft grote vriendelijke ogen en draagt een mooie strik in haar haar. Ze is gemaakt van heerlijk zacht pluche en geeft meer dan 8 reacties en geluiden. Bella is net een echte kat! Inclusief een drinkfles en borstel.

Bella de Kat is ook verkrijgbaar bij:

FurReal Walkalots Big Wags interactieve hond

De schattige interactieve honden van FurReal Walkalots zijn op zoek naar iemand die ze uit wil laten. En wat is er leuker dan een dier uitlaten? Meerdere dieren tegelijkertijd uitlaten! De Walkalots-dieren van furReal hebben een leibandsysteem waarmee kinderen een of meerdere lievelingsdiertjes kunnen uitlaten!

Als je hem duwt aan de band, stapt hij vooruit met zijn waggelend kopje, kenmerkend huppelend loopje en door een veer geactiveerde bewegende staart. De interactieve knuffel maakt ook puppygeluidjes en grappige geluiden, waardoor het nog echter lijkt. Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Curlimals Flutter Wonders Bella – Interactieve knuffel

Ergens in het bos ligt verborgen in een boom, een klein, opgerold wezentje met vleugels… Het is Bella Beer, het liefste fladderende wezentje dat je ooit zult ontmoeten. Bella ziet eruit als een zacht bolletje, maar als je haar wakker maakt, zal ze zich uitrollen en haar lieve gezichtje laten zien. Bella wil graag met je spelen, tegen je praten en je kusjes geven. Na een duik in een glinsterende vijver kreeg Bella glinsterende vleugels die echt kunnen fladderen en ook licht geven! Bella is voorzien van wel 100+ geluidjes en reacties. Streel haar neusje en ze zal niezen en zich weer oprollen. Bella is de liefste knuffel die er is!

Curlimals Flutter Wonders Bella is ook verkrijgbaar bij:

Mama Surprise Cavia – Interactieve knuffel

Mama Surprise Cavia is Speelgoed van het Jaar 2023 en ontving de Gouden Publieksprijs in de categorie Pluche! Deze zachte, interactieve Mama cavia heeft een interactief hok met stro en ze geeft meer dan 20 geluidjes en reactie’s. Mama heeft zacht lang haar en wil graag met jou spelen. Zorg goed voor Mama door haar te voeden met haar selderij, haar te aaien en haar lange, mooie haar te borstelen. Ze zal allerlei geluidjes maken om aan te geven dat ze blij is.

Mama Surprise Cavia is ook verkrijgbaar bij:

Mini Walkiez interactief Dalmatiër Hondje

Heb jij altijd al een eigen puppy willen hebben? Dan ben je vast op slag verliefd op deze lieve, interactieve hond Mini Walkiez Dalmatiër of Chocolab. Dit interactieve hondje kan blaffen en wil graag met jou spelen! De hondjes voelen lekker zacht aan en zijn geweldig om mee te knuffelen. Uiteraard kun je je interactieve knuffel vriendje overal mee naartoe nemen, want wanneer je ze roept, loopt hij meteen met je mee! Inclusief een halsband. Leeftijd: vanaf 1-10 jaar.  

Betsy Konijn – Interactieve knuffel

Betsy is een superlief konijn, dat heel graag met jou wil spelen! Betsy maakt lieve konijnen geluidjes als je haar knuffelt. En zie hoe haar oren bewegen als ze door de kamer springt, net zoals een echt konijn! Ze zal naar je toespringen als je haar naam zegt…

Maar Betsy is ook een beetje verlegen dus als je tegen haar schreeuwt zal ze bang worden, haar oren laten hangen, bange geluidjes maken en weglopen. Ze houdt ervan als je haar over haar ruggetje aait. Kom maar hier, Betsy, jij bent het liefste konijntje dat er is!

Betsy Konijn is ook verkrijgbaar bij:

Hasbro – Star Wars The Mandalorian: The Child Yoda

Hij ziet eruit als een ‘Baby Yoda’, maar dit schattige wezentje heet ‘The Child’ en jij kan zijn bescherm(st)er worden met dit interactieve Star Wars-speelgoed. Raak de bovenkant van het hoofdje van de The Child Animatronic Edition aan om meer dan 25 geluid- en bewegingscombinaties te activeren, zoals vrolijke en enthousiaste geluidjes, gegiechel, gebabbel en meer. Tijdens de geluidjes gaat het hoofd van het figuurtje op en neer, bewegen de oren naar voren en naar achteren en gaan de ogen open en dicht. Meisjes en jongens vanaf 4 jaar kunnen zich voorstellen dat ze de force gebruiken wanneer The Child z’n ogen sluit, een arm omhoog brengt en zucht zoals bij een zware inspanning. Leeftijd: deze interactieve knuffel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.  

Animagic Waggles Knuffel Hond – Interactieve knuffel

Heb jij altijd al een hond gewilt waarmee jij kan wandelen? Deze honden knuffel van Animagic kan zelf lopen. Ook zijn staartje beweegt tijdens het lopen. Daarnaast maakt hij geluid. Jouw nieuwe huisdier is heerlijk zacht en fijn om mee te knuffelen.

Animagic Waggles is ook verkrijgbaar bij:

FurReal Cubby de beer – Interactieve knuffel

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019: FurReal Cubby, de nieuwsgierige interactieve knuffelbeer, is een droomvriendje voor kinderen vanaf vier jaar. Een vriendje dat altijd met plezier mee op avontuur gaat of aan het eind van de dag tegen je aan kruipt voor een knuffel.

Cubby heeft een 3 in 1 accessoire om hem eten en drinken te geven en om zijn vacht te borstelen. Hij is een nieuwsgierig welpje dat graag wordt opgetild en geknuffeld (hij knuffelt je terug!), kiekeboe speelt en zelfs af en toe een dansje waagt. En niet te vergeten: etenstijd! Geef hem zijn fles en luister naar zijn eetgeluidjes. Hij is ook een echte kletskous – als je tegen hem praat dan brabbelt hij terug. In slaapmodus doet deze schattige beer zijn oogjes dicht, maakt slaapgeluidjes en speelt een van zijn vijf minuten durende slaapliedjes. Welterusten Cubby!

Zijn expressieve gezichtje heeft bewegende ogen, neus en mond – een superschattig welpje. Met meer dan 100 geluid- en bewegingscombinaties is dit écht een droomvriendje voor kinderen! Leeftijd: 4-7 jaar.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com