KarTent – Duurzaam speelgoed van karton

Duurzaam speelgoed van karton, boot, poppenhuis, boot, blokken een tafeltennistafel en meer

KarTent maakt duurzaam speelgoed van karton. Ideaal wanneer je op zoek bent naar duurzaam speelgoed en op zoek bent naar een alternatief voor houten speelgoed. Want naast houten speelgoed is speelgoed van karton ook erg duurzaam, omdat het gemaakt wordt van gerecycled materiaal. Aangezien het kartonnen speelgoed nog niet zo bekend is bij het grote publiek, maakte ik een overzicht met het leukste kartonnen speelgoed van het merk KarTent voor je.

KarTent – Speelgoed van karton

Speelgoed van karton is helemaal hip! Er is inmiddels dan ook een hele wereld aan speelgoed van karton te vinden, van speelhuisjes tot pingpongtafels. Het leuke van kartonnen producten voor kinderen is dat het licht is, makkelijk te verplaatsen en vaak kan het karton ook nog zelf versierd worden. En als je het even zat ben, vouw je het zo weer op en neemt het amper ruimte in beslag totdat het weer gebruikt wordt voor een nieuwe speelronde.

Karton is bovendien een duurzame grondstof, omdat het van gerecycled materiaal gemaakt kan worden én na afloop ook zelf gewoon weer gerecycled kan worden. En de hippe bruine kleur van karton past ook nog eens helemaal bij een modern interieur, wat het perfect binnenspeelgoed maakt.

KarTent – Peuter glijbaan van karton

KarTent - Peuter glijbaan van karton

Met deze kartonnen glijbaan heb je urenlang speelplezier! Je zet hem zo in elkaar en je kan hem ook nog buiten gebruiken. De kartonnen glijbaan is sterk genoeg dat zelfs een volwassene kan glijden van de glijbaan. De glijbaan is geschikt en veilig voor kinderen, de scherpe randen zijn afgewerkt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

KarTent – Schoorsteen van karton

KarTent - Schoorsteen van karton

Heb je geen open haard in huis, maar wil je in december toch gezellig met de hele familie rond de open haard zitten? Dan is deze schoorsteen van karton de perfecte Sinterklaas of Kerstmis decoratie voor jou! Beschilder de schoorsteen en de gezelligheid kan beginnen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

KarTent – Kartonnen speelraket

KarTent - Kartonnen speelraket

Deze levensgrote raket is gemaakt van karton en is nu klaar voor een nieuw avontuur bij jou thuis. In de woonkamer, slaapkamer of gewoon in de tuin, met deze raket beleeft uw kleine superheld de beste avonturen! Goedgekeurd door NASA!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

KarTent – Kartonnen speelhuis

KarTent - Kartonnen speelhuis - Kartonnen speelgoed

Welk kind wil dit nou niet? Een duurzaam speelhuis gemaakt van karton. Te versieren met verf of krijt! Het ideale cadeau voor kinderverjaardagen. Deze villa is groot genoeg voor je kleine superheld, maar klein genoeg om in huis te passen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

KarTent – Kartonnen speelgoed camper

KarTent - Kartonnen speelgoed camper - Kartonnen speelgoed

Deze speelgoed camper – met voldoende ruimte voor twee kinderen – is compleet met peace teken, dakraam, wielen, stuur en bloemen ter versiering. Versier de camper met krijt of verf en breng bijvoorbeeld een verbroederende slogan of een bloementekening aan voor uren speelplezier!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

KarTent – Kartonnen speelkasteel wand

KarTent - Kartonnen speelkasteel wand

Dit kartonnen kasteel bestaat uit een muur en neemt dus weinig ruimte in. De kasteelwand kan je zo knikken dat deze rechtop kan blijven staan. Zet hem bij een muur of bank en creëer een speelhoekje voor je kind.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

KarTent – Kartonnen poppenbed

KarTent - Kartonnen poppenbed

Welke pop wil dat nou niet? Slapen op hemels karton? Makkelijk in elkaar te zetten en naar eigen smaak te kleuren. Perfect geschikt voor poppen die nog net te klein zijn voor een echt bed! 

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

KarTent – Kartonnen grachtenpand

KarTent - Kartonnen grachtenpand - Speelgoed van karton

Dit grachtenpand is gemaakt van karton en super leuk om in te spelen in de woonkamer of in je slaapkamer. Een knus hoekje om lekker in te zitten of een sfeervol huisje om samen mee te spelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

KarTent – Kartonnen brandweerwagen

KarTent - Kartonnen brandweerwagen - Kartonnen speelgoed - Duurzaam speelgoed

Een grote brandweerwagen om in te spelen, dat is de droom van elke kleine brandweerman/vrouw. Deze speelgoed brandweerwagen is compleet met ladder, wielen, logo van de brandweer en stuur. De kids kunnen zelf de hele brandweerwagen in elkaar zetten en verven. Uren speelplezier! De brandweerwagen is groot genoeg voor twee kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

KarTent – Kartonnen speelauto

KarTent - Kartonnen speelauto - Kartonnen speelgoed

Lekker door de bochten racen in je eigen wagen met deze kartonnen speelauto! Met verf en stoepkrijt volledig naar eigen smaak inrichten! Het perfecte cadeau voor iedere beginnende coureur! Ook kan je je eigen naam eruit laten snijden! Uren speelplezier met deze loopauto.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.