Knikkerbaan kopen online? Gravitrax, Hape, Hubelino en meer!

Knikkerbaan kopen online doe je eenvoudig via Spelenspeelgoed.nl; Overzicht van de leukste merken knikkerbaan

Het leukste speelgoed om in huis te hebben: de knikkerbaan! Wil je zelf ook een knikkerbaan kopen? Dan helpen wij je graag op weg door in dit blog het aanbod van de diverse merken knikkerbaan te bespreken. 

Knikkerbanen zijn hartstikke leuk en veelzijdig bouw- en constructiespeelgoed en is goed voor vele uren speelplezier. En is het bouwen van de knikkerbaan eenmaal gebeurd, dan is het hartstikke leuk om naar de rollende knikkers te kijken. Krijgt jouw kind nou ook geen genoeg van knikkerbanen? Of ben je misschien zelf wel op zoek naar een gave knikkerbaan? In dit blog geef ik meer informatie over de diverse merken.

 

Hape

Hape houten knikkerbaan

Hape heeft diverse knikkerbanen in het assortiment. Zo heb je de Hape Baby knikkerbaan geschikt voor baby’s van 0-2 jaar. Als je kindje groter wordt kan je overstappen op de houten Hape Quadrilla knikkerbaan. Er zijn diverse sets om mee te starten en je kunt ze eindeloos uitbreiden met los verkrijgbare onderdelen.

Meer informatie.

 

GraviTrax

GraviTrax knikkerbaan kopen

De knikkerbanen van GraviTrax zijn ook enorm populair. Voor kinderen vanaf 8 jaar zijn er de GraviTrax starter sets. De starter sets bestaan uit meer dan 100 onderdelen om een eigen kogelbaanwereld te kunnen bouwen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging dan kan je ook nog kiezen voor de GraviTrax PRO startersets. Er zijn vele GraviTrax uitbreidingsets welke allemaal compatibel zijn!

Meer informatie.

 

Hubelino knikkerbaan

Hubelino knikkerbaan online kopen

Het merk Hubelino is wat knikkerbanen betreft meer geschikt voor kleuters dan eerder genoemde merken, met name met het oog op stabiliteit. Is je kind wat ouder, een jaar of acht, dan kun je ook nog kiezen voor de Hubelino Pi knikkerbaan. Wat wij van Spelenspeelgoed.nl wel een nadeel vinden is het feit dat deze knikkerbanen van kunststof zijn gemaakt, maar dat is natuurlijk een persoonlijke afweging.

Meer informatie.

 

Quercetti

Quercetti knikkerbaan kopen, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Ook het Italiaanse merk Quercetti heeft kunststof knikkerbanen in het assortiment, die geschikt zijn voor kinderen vanaf 4 jaar. Daarnaast is het merk ook nog eens erg betaalbaar wat het bij uitstek geschikt maakt voor mensen die minder willen uitgeven aan speelgoed.

Meer informatie.

 

Vikids

Vikids knikkerbaan kopen

Ben je op zoek naar een knikkerbaan die geschikt is voor peuters vanaf twee jaar? Dan zijn de Vikids knikkerbanen een aanrader. De bouwstenen van Vikids zijn compatibel met de bouwstenen van Duplo. Ook verkrijgbaar als complete set, inclusief bouwtafel.

Meer informatie.

 

Loef bamboe knikkerbaan

Loef knikkerbaan van bamboe

De knikkerbanen van het merk Loef zijn gemaakt van bamboe. Hartstikke duurzaam en eco-vriendelijk. Ook leuk zijn de muzikale elementen die in de knikkerbaan verwerkt zijn. Geschikt voor wat oudere kinderen, of om samen met je peuter of kleuter in elkaar te zetten.

Meer informatie.

 

Robotime

Robotime knikkerbaan modelbouw pakket

Voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen die van modelbouw houden en het leuk vinden om een knikkerbaan te maken is het merk Robotime een absolute aanrader. Eenmaal af is het bouwwerk ook een prachtige blikvanger thuis of op het werk.

Meer informatie.

 

Zelf bouwen

Heb je twee rechterhanden en ben je niet bang voor de ultieme uitdaging? Dan daag ik je uit om helemaal zelf deze metalen knikkerbaan van een rolletje ijzerdraad te bouwen, met behulp van een soldeerbout. Succes!