Knutselpakket: de leukste knutselpakketten voor kinderen!

Knutselpakket; Leuke knutselpakketten voor kinderen voor verjaardag, feestje of de feestdagen zoals Sinterklaas en Kerstmis

Knutselpakket, de leukste knutselpakketten voor kinderen! Knutselen is een heerlijke bezigheid voor kinderen. Het hele jaar rond. Maar natuurlijk extra fijn in de herfst en de winter wanneer buiten spelen niet altijd een optie is in Nederland. Daarom maakte ik een overzicht met leuke knutselpakketten voor kinderen.

Het belang van knutselen

Met een knutselpakket heb je meteen alles in huis voor uren speelplezier. Of je nou kiest voor een knutselpakket waar je kind van alles me kan creëren of eentje waarbij je alles krijgt voor een specifiek eindresultaat, creatief bezig zijn is heel leerzaam. Het is niet voor niks dat knutselen en creativiteit een belangrijke rol hebben in de dagelijkse activiteiten op de kinderopvang en basisschool.

Knutselen is goed voor het ontwikkelen van de fantasie, de fijne motoriek en het zelfvertrouwen van je kind. En bovendien leert je kind er telkens weer nieuwe vaardigheden bij die bij zijn of haar leeftijd passen. Liggen de kleurpotloden en stiften al een tijdje onaangeroerd in de kast? En is er ook even genoeg geknipt en geplakt? Dan is het hoog tijd voor uitbreiding van de creatieve mogelijkheden in de speelgoedkast. Even niet voor de tv dus, maar lekker gezellig aan tafel en knutselen maar. Ik heb de leukste knutselsets uitgezocht, zo is er voor iedereen wat leuks te kiezen.

 

SES Funmais

knutselpakket Funmais

Een grote doos vol met gekleurde Funmais van SES waarmee je eindeloze variaties kunt maken. Plak de vlokken gemakkelijk aan elkaar met een beetje water. Welke creaties kun jij er allemaal mee maken? Funmais is gemaakt van echte maïs. Met water worden ze kleverig, er is geen lijm nodig. Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

Jouéco Houten kralen

Knutselpakketten kralen

Houten speelgoed is duurzaam, veilig maar vooral heel erg leuk! Wat dacht je van deze houten kralenset van Jouéco? Je kunt er allerlei mooie dingen mee maken, telkens weer. Het pakket bevat 80 kralen, 4 veters en 1 opbergzak. Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

Gieten en schilderen – Dieren

knutselpakket gips gieten

Met deze set van SES maak je 11 dieren van gips. Giet het gips in de mal, laat het drogen en verf het zoals je het zelf leuk vindt. Zo maak je eenvoudig je eigen dierentuin dieren: olifant, dolfijn, zebra, tijger, gorilla, papegaai, neushoorn, panda, koala, giraffe en stokstaartje. Leuk om te doen en een super resultaat! Leeftijd: 4-8 jaar. Liever eenhoorns, dino’s of andere figuren? Kijk voor nog veel meer keuze hier!

Meer informatie.

 

SES Hamertje Tik Fantasie

Knutselpakketten hamertje tik

SES Hamertje tik fantasie om de mooiste fantasiefiguren te maken. Hamertje Tik kent iedereen, in deze set van SES zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Naast de klassieke Hamertje Tik is deze fantasie set een leuke aanvulling met andere vormpjes waardoor andere figuren gelegd kunnen worden. Leeftijd: 3-6 jaar. Meer knutselpakketten van SES vind je hier.

Meer informatie.

 

Teifoc Bouwdoos – Ridder Kasteel

Knutselpakket kasteel

Bouw een echt kasteel en beleef volop bouwplezier. Wanneer je jouw bouwwerk opnieuw wilt maken, dompel het dan enkele uren onder water. Het cement lost op en na het drogen kan je de bouwsteentjes opnieuw gebruiken. Inclusief cementschaal, troffel, cement en gereedschap. Bevat gedetailleerde instructies. Leeftijd: vanaf 7 jaar. Bouw je liever een huis of een windmolen? Kijk hier voor nog meer bouwpakketten van Teifoc.

Meer informatie.

 

Papiro Quilling Station

Knutselset quilling

Met Papiro Quilling Station kun je de mooiste kunstwerken maken! Met deze quilling set leer je om kunst van papierstroken te maken. Kies een van de leuke ontwerpen: van schattig eendje tot gave raket. Leeftijd: vanaf 5 jaar.

Meer informatie.

 

BS Toys Schilderbaar Vogelhuisje

Knutselpakket vogelhuisje schilderen

Dit vogelhuisje kun je in leuke kleurtjes schilderen. Ook gegarandeerd een topper voor kinderfeestjes. 13cm hoog. Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

Knutselkoffer

Knutselpakketten voor kinderen: knutselkoffer

Deze prachtige creatieve knutselkoffer heeft enorm leuke items! De knutselset voor kinderen, is voorzien van pijprijgers, gekleurde papierstroken, hobbylijm, ijsstokjes (gekleurd), pompoms, glitterlijm, glitters, wiebeloogjes, edelstenen, foam stickers, kinderschaartje, etc.

Meer informatie.

 

Aquabeads

Knutselpakketten voor kinderen: aquabeads

De Aquabeads Ontwerp Studio set bevat meer dan 1500 sterrenparels, effen parels en juweelparels in 48 kleuren, opbergbox met flip tray, tweezijdige Aquabeads pen, legbord, sproeier, patroonvel met instructies.

Meer informatie.

 

LEGO DOTS Creatieve Feestkit

Knutselpakketten voor kinderen: LEGO DOTS creatieve feestkit

Tijd voor een feestje! Geef een supercreatief feestje met deze leuke set. Zet de cupcakes in elkaar en versier ze samen met je verjaardagsgasten. Er zijn genoeg tegels, stickers, kaarsjes en versierideeën om de kleurrijkste, coolste cupcakes ooit te maken! En je vrienden en vriendinnen nemen ze na het feestje graag mee naar huis. #dotyourworld

Meer informatie.

 

Wil je graag meer knutselinspiratie opdoen? Bekijk dan eens de blogcategorie Knutselen. Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.