LEGO Ideas – De Oriënt-Express – 21344

LEGO Ideas - De Oriënt-Express - 21344

Reis mee in klassieke stijl met de LEGO Ideas – De Oriënt-Express – 21344. Deze exclusieve LEGO-set is een must have voor iedereen die gek is op lange treinreizen en LEGO.

LEGO Ideas – De Oriënt-Express – 21344

LEGO Ideas - De Oriënt-Express - 21344

Keer terug naar de glorietijd van het treinreizen terwijl je dit prachtige LEGO® Ideas displaymodel (21344) van de Oriënt-Express bouwt. Deze trein is toch wel het toonbeeld van Franse luxe en een technisch hoogstandje voor treinfans overal ter wereld.

Dit fraaie cadeau voor liefhebbers van treinen, reizen en geschiedenis bevat een locomotief, tender, restauratiewagon en slaaprijtuig, plus treinrails. Dankzij de afneembare daken zijn de vele authentieke interieurdetails van de restauratie- en slaapwagons te zien, waaronder de ingelegde panelen en een spiegeleffect boven het bed in de eersteklas kamer.

Verkrijgbaar bij:

LEGO.com (hier)

LEGO City treinrails

Heb je het bouwwerk af en wil je hem graag laten rijden? De Oriënt-Express (21344) wordt geleverd met rails, maar mocht je dit uit willen breiden: hij is compatibel met de LEGO City treinrails (hier). De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.