LEGO Technic bouw- en constructie speelgoed

LEGO Technic bouw- en constructie speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder

Bij LEGO Technic gaat het bij het bouwen voornamelijk om het technisch denken. Vaak staan er voertuigen centraal, zoals bijvoorbeeld auto’s en bouwvoertuigen. Zo nu en dan zitten er ook mechanische onderdelen bij (zoals bijvoorbeeld motoren) zodat het voertuig kan rijden. Daarom vind je in dit blog het leukste LEGO Technic bouw- en constructie speelgoed in één overzicht! Leuk als cadeau voor verjaardag en/of feestdagen voor zowel kinderen als volwassenen.

LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen – 42141

LEGO Technic Formule 1 Racewagen

Schakel alle afleiding uit, concentreer je als een echte kampioen en bouw dit zeer gedetailleerde LEGO® Technic McLaren Formule 1™ Racewagen (42141) model. Als de finishvlag valt, voel je een enorme trots – en heb je een indrukwekkend displaymodel dat je op een mooi plekje kunt neerzetten. Een LEGO set voor alle F1 fans! Aanbevolen minimum leeftijd: 18 jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Porsche 911 RSR – 42096

LEGO Technic Porsche 911 RSR - 42096

Ontdek de innovatieve techniek en het vakmanschap van één van ’s werelds meest toonaangevende autofabrikanten met deze geweldige LEGO Technic Porsche 911 RSR modelautoset. Deze LEGO Porschere is replica, die werd ontwikkeld in samenwerking met Porsche, geeft het krachtige uiterlijk en de onmiskenbare contouren weer van de 911 RSR, een sportwagen die werd ontworpen om te presteren tijdens internationale GT endurance races. Aanbevolen minimum leeftijd: 10+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 – 42143

LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 - 42143

Een indrukwekkende creatie voor volwassen Ferrari fans in de LEGO Technic Ultimate Car Concept serie. Neem wat tijd voor jezelf en bouw de Ferrari Daytona SP3 (42143) modelbouw auto met zijn klassieke rode kleur en verchroomde velgen. Zet het daarna op een mooi plekje en bewonder de opvallende achterkant en ronde lijnen die dit 1:8 schaalmodel zo bijzonder maken. Aanbevolen minimum leeftijd: 18 jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Monster Jam Megalodon – 42134

LEGO Technic Monster Jam Megalodon - 42134

Deze LEGO® Technic Megalodon™ (42134) pull-back bouwset is een authentieke replica van een echte Monster Jam™ truck. De truck met zijn levensechte afbeeldingen en kleuren zit boordevol details. Dankzij de pull-backfunctie wordt het racen en het uitvoeren van coole trucs nog spannender. De vinnen bewegen wanneer de monstertruck vooruitschiet, terwijl de haaientanden en grote banden voor nog meer realisme zorgen. Aanbevolen minimum leeftijd: 7+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Mobiele Kraan – 42108

LEGO Technic Mobiele Kraan 42108; Bouw- en constructiespeelgoed geschikt voor kinderen vanaf 10+ jaar

Iedereen die graag wil weten hoe een megamachine zoals deze werkt, zal deze Mobiele kraan kunnen waarderen! Hij zit boordevol functies voor urenlang speelplezier op de bouwplaats. Dit model met klassiek zwart-geel ontwerp lijkt precies op een echte kraan en dankzij de talloze realistische functies werkt hij ook nog eens zo! Rijd het voertuig eerst naar de juiste plek en zet hem met de steunpoten stevig neer. Klim in de cabine om de boom te heffen en de telescopische arm uit te schuiven. Vervolgens gebruik je de takel om de betonnen pilaar op te tillen. Aanbevolen minimum leeftijd: 10+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Racetruck – 42104

LEGO Technic Racetruck 42104; Bouw- en constructiespeelgoed geschikt voor kinderen vanaf 7+ jaar

Beleef de spanning en sensatie van het circuit van dichtbij met deze pull-back racetruck boordevol actie. De 2-in-1 set is perfect voor kinderen die van racespeelgoed houden en biedt een extra bouwuitdaging, omdat het model kan worden omgebouwd tot een racer. Kinderen zullen hun probleemoplossend vermogen moeten aanspreken bij het bouwen van deze racetruck. Dankzij de opvallende kleuren en stickers zal deze truck nog meer in de smaak vallen en zorgen voor heel veel speelplezier. Aanbevolen minimum leeftijd: 7+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Land Rover Defender – 42110

LEGO Technic Land Rover Defender 42110; Bouw- en constructiespeelgoed geschikt voor kinderen vanaf 11+ jaar

Deze indrukwekkende LEGO replica, ontwikkeld in samenwerking met Land Rover, is voorzien van originele designvelgen met banden voor goede grip plus een breed scala aan realistische kenmerken en functies. De deuren die open kunnen bieden toegang tot een uitgebreide cabine met een werkend stuur, gedetailleerd dashboard en een transmissiesysteem met 2 hendels dat nieuw is vanaf oktober 2019. Dit pareltje is eveneens voorzien van een 6-cilindermotor met bewegende zuigers onder de motorkap, een werkende vierwielaandrijving met 3 differentiëlen, onafhankelijke wielophanging op beide assen en een werkende lier! Het perfecte cadeau voor Land Rover liefhebbers en fans en verzamelaars van klassieke modelauto’s. Aanbevolen minimum leeftijd: 11+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Volvo 6×6 Truck met Kieptrailer – 42114

LEGO Technic Volvo 6x6 Truck met Kieptrailer - 42114; Bouw- en constructiespeelgoed geschikt voor kinderen vanaf 11+ jaar

Deze truck is een realistische modelversie van de grootste kiepwagen van Volvo en is ideaal voor kinderen die dol zijn op constructievoertuigen. De truck wordt aangedreven door 1 grote hoekmotor, 1 XL motor en 1 L motor met een smart hub met Bluetooth-bediening voor realistische functionaliteit. Kinderen kunnen talloze authentieke details ontdekken en de truck besturen via de LEGO Technic CONTROL+ app. Laat de truck via de verschillende bedieningsschermen vooruit en achteruit rijden, bestuur hem, wijzig de snelheid en de versnelling en kantel de kiepbak om de lading af te leveren. Daarnaast is er een gepersonaliseerd dashboard met authentieke bedieningsknoppen. Aanbevolen minimum leeftijd: 11+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Catamaran – 42105

LEGO Technic Catamaran - 42105; Bouw- en constructiespeelgoed geschikt voor kinderen vanaf 8+ jaar

Dit is het eerste LEGO Technic model dat daadwerkelijk kan blijven drijven! Zeilliefhebbers kunnen dus spelenderwijs leren. Ze kunnen ontdekken hoe de zeilen werken, erachter komen hoe ze de stabiliteit van de boot kunnen maximaliseren met de kielzwaarden en hoe ze met het roer kunnen sturen. Beleef plezier tijdens het bouwen van de catamaran, die is geïnspireerd op een echte raceboot. Zet hem vervolgens in bad en bedenk je eigen zinderende zeilavonturen of bouw hem om tot racespeedboot. Deze 2-in-1 zeilbootset is ideaal voor de ontwikkeling van technische vaardigheden. Aanbevolen minimum leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Betonmixer – 42112

LEGO Technic Betonmixer - 42112; Bouw- en constructiespeelgoed geschikt voor kinderen vanaf 10+ jaar

Deze betonmixer (cementwagen) ziet er net zo uit als een echte, dankzij de 8 robuuste wielen, de bewegende motor en de bestuurderscabine die open kan. Daarnaast is de grote draaiende trommel ook niet te missen. Kinderen kunnen deze handmatig ronddraaien of hem op de automatische stand zetten waardoor hij begint te draaien zodra ze het voertuig vooruit duwen. Als de trommel tegen de klok wordt ingedraaid, komt het beton eruit. Bij de truck zijn 100 LEGO stenen van 1 x 1 inbegrepen, die je als beton kunt gebruiken. Aanbevolen minimum leeftijd: 10+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Hovercraft – 42076

LEGO Technic Hovercraft - 42076; Bouw- en constructiespeelgoed geschikt voor kinderen vanaf 9-16 jaar

Zie hier een onwijs gave hovercraft met een zwart-wit kleurenschema, een werkende kraan met bestuurderscabine én een hefbaar laadplatform. Beweeg de hovercraft om de twee achterste ventilatoren te laten draaien en gebruik de werkende besturing om ze naar links en rechts te laten bewegen. Deze bouwset omvat ook een expeditievrachtwagen met een afneembare vrachtcontainer. De set kan worden omgebouwd tot een jetboot voor nog meer speelplezier. De set bevat meer dan 1020 onderdelen. Aanbevolen minimum leeftijd: 9+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Reddingshelikopter – 42092

LEGO Technic Reddingshelikopter - 42092; Bouw- en constructiespeelgoed geschikt voor kinderen vanaf 8+ jaar

Voer heldhaftige reddingsmissies uit met de LEGO® Technic Reddingshelikopter! Dit realistische model heeft een cool rood-wit-zwart kleurenschema en allerlei realistische onderdelen en functies. Laat de rotors draaien, open de zij- en achterdeuren en bedien de lier om de brancard te laten zakken… net als in het echt! Deze eenvoudig te bouwen set is ideaal voor beginnende LEGO® Technic bouwers. Aanbevolen minimum leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic 6×6 Allterrain-sleepwagen – 42070

LEGO Technic 6x6 Allterrain-sleepwagen - 42070; Bouw- en constructiespeelgoed geschikt voor kinderen van 11-16 jaar

Dit realistische 2-in-1 LEGO® Technic model heeft een blauw, rood, geel en zwart kleurenschema, enorme banden, een zwaar kaliber voorbumper met ketting en haak, beweegbare verlichting en een gedetailleerde cabine met deuren die open kunnen. Activeer de bijgeleverde LEGO® Power Functions motoren en gebruik de afstandsbediening om het voertuig in positie te brengen, de steunvoeten uit te schuiven, de kraanmast omhoog of omlaag te brengen en te draaien en de takel op en neer te laten gaan. Aanbevolen minimum leeftijd: 11+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Racejacht – 42074

LEGO Technic Racejacht - 42074; Bouw- en constructiespeelgoed geschikt voor kinderen van 8-14 jaar

Ontdek de wereld van de watersport met dit prachtige LEGO® Technic racejacht met een sportief kleurenschema met geel en blauw, maritieme racestickers, kleurrijk bedrukte zeilen met lijnen en lieren en een gedetailleerde romp. Draai aan het stuur of beweeg de helmstok om het roer te bedienen. Gebruik daarna de lieren om de zeilen in de juiste positie te zetten. Deze stevige 2-in-1 geavanceerde bouwset kan worden omgebouwd tot een zeer gedetailleerde catamaran. Let op: het jacht kan niet echt drijven! Aanbevolen minimum leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Technic Ford F-150 Raptor – 42126

LEGO Technic Ford F-150 Raptor - 42126; Binnenkort uit de handel

Deze prachtige LEGO Technic Ford F-150 Raptor (42126) gaat binnenkort met pensioen. Is dit jouw favoriet? Wees er dan snel bij! De Ford® F-serie wordt sinds 1948 gemaakt en staat al decennialang symbool voor kwaliteit en functionaliteit. Nu kun je een ode brengen aan het ‘werkpaard’ onder de pick-ups terwijl je alle details van Fords 2021 F-150 pick-uptruck nabouwt met deze LEGO® Technic Ford F-150 Raptor (42126) bouwset. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com