LEGO Technic bouw- en constructie speelgoed

LEGO Technic bouw- en constructie speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder

Bij LEGO Technic gaat het bij het bouwen voornamelijk om het technisch denken. Vaak staan er voertuigen centraal, zoals bijvoorbeeld auto’s en bouwvoertuigen. Zo nu en dan zitten er ook mechanische onderdelen bij (zoals bijvoorbeeld motoren) zodat het voertuig kan rijden. Daarom vind je in dit blog het leukste LEGO Technic bouw- en constructie speelgoed van LEGO in één overzicht! Leuk als cadeau voor verjaardag en/of feestdagen voor zowel kinderen als volwassenen.

Technisch bouw en constructie speelgoed

Veel kinderen (en volwassenen trouwens net zo goed) zijn gek op bouw en constructie speelgoed als LEGO. LEGO Technic gaat een stapje verder. Door het toevoegen van technische en mechanische elementen kunnen voertuigen rijden. Dat maakt LEGO Technic ideaal binnenspeelgoed voor kinderen die er van houden om dingen te bouwen, maar toe zijn aan meer technische uitdaging.

LEGO Technic – McLaren Formule 1 Racewagen – 42141

Schakel alle afleiding uit, concentreer je als een echte kampioen en bouw dit zeer gedetailleerde LEGO® Technic McLaren Formule 1™ Racewagen (42141) model. Als de finishvlag valt, voel je een enorme trots – en heb je een indrukwekkend displaymodel dat je op een mooi plekje kunt neerzetten. Een LEGO set voor alle F1 fans! Aanbevolen minimum leeftijd: 18 jaar.  

LEGO Technic – Porsche 911 RSR – 42096

Ontdek de innovatieve techniek en het vakmanschap van één van ’s werelds meest toonaangevende autofabrikanten met deze geweldige LEGO Technic Porsche 911 RSR modelautoset. Deze LEGO Porschere is replica, die werd ontwikkeld in samenwerking met Porsche, geeft het krachtige uiterlijk en de onmiskenbare contouren weer van de 911 RSR, een sportwagen die werd ontworpen om te presteren tijdens internationale GT endurance races. Aanbevolen minimum leeftijd: 10+ jaar.  

LEGO Technic – Ferrari Daytona SP3 – 42143

Een indrukwekkende creatie voor volwassen Ferrari fans in de LEGO Technic Ultimate Car Concept serie. Neem wat tijd voor jezelf en bouw de Ferrari Daytona SP3 (42143) modelbouw auto met zijn klassieke rode kleur en verchroomde velgen. Zet het daarna op een mooi plekje en bewonder de opvallende achterkant en ronde lijnen die dit 1:8 schaalmodel zo bijzonder maken. Aanbevolen minimum leeftijd: 18 jaar.  

LEGO Technic – Liebherr Rupsbandkraan LR 13000 – 42146

Dit LEGO® Technic Liebherr Rupsbandkraan LR 13000 (42146) model voor volwassenen is ca. 99 cm hoog en een van de grootste LEGO Technic modellen (vanaf augustus 2023). Deze gedetailleerde replica kan op realistische wijze bewegen en vormt een fraai eerbetoon aan een van de krachtigste kranen ter wereld.

LEGO Technic – Lamborghini Sián FKP 37 – 42115

Stap zelf achter het stuur van deze supersnelle LEGO Lamborghini, want er bestaat geen beter gevoel dan dat! Dat gevoel kun je nu nabootsen en tegelijkertijd kun je even ontsnappen aan de beslommeringen van alledag met deze waanzinnige LEGO® Technic Lamborghini Sián FKP 37 bouwset. Dit model met een schaal van 1:8 weet het visionaire design van de originele auto prachtig vast te leggen met talloze authentieke details, waardoor je dichter dan ooit bij de echte auto kunt komen.

LEGO Technic – 4×4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck – 42129

Iedereen die van krachtige trucks houdt, zal genieten van het bouwen van dit LEGO® Technic 4×4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck (42129) model. De vrachtwagen zit vol realistische kenmerken en biedt volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar een boeiende bouwervaring. Open de deuren van de cabine en de motorkap. Bekijk de werkende vering van alle 4 de wielen en open het onderhoudsluik om de versnellingsbak te zien. Het model heeft een gedetailleerde motor met draaiende radiatorventilator.

Voor het eerst in de geschiedenis van LEGO Technic heeft dit model een sperdifferentieel. Blokkeer en deblokkeer de differentiëlen met behulp van de app om de vrachtwagen over ruig terrein te manoeuvreren.

LEGO Technic – BMW M 1000 RR – 42130

De BMW M 1000 RR is ontwikkeld op het circuit, geperfectioneerd voor op de weg en heeft de harten van vele motorfans weten te veroveren. Nu kan ook jij op een ontspannende manier je eigen LEGO® Technic modelversie (42130) van de ultieme motor bouwen.

LEGO Technic – Yamaha MT-10 SP – 42159

Een geweldig bouwpakket voor volwassenen die van motors houden: dit LEGO Technic Yamaha MT-10 SP (42159) model is een eerbetoon aan de krachtigste Yamaha motor in de categorie ‘hyper naked’. De minimalistische uitstraling legt de nadruk op de krachtige 4-cilinder motor. Gebruik de LEGO Technic AR-app om het motor model tot leven te brengen.

LEGO Technic – Airbus H175 Reddingshelikopter – 42145

Leergierige kinderen vanaf 11 jaar zullen veel opsteken van dit LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter (42145) modelbouwpakket. Dit constructie speelgoed bevat een heleboel geweldige functies. Zo ontdekken kinderen hoe alle onderdelen samenwerken in een iconisch opsporings- en reddingsvoertuig. Deze Airbus H175 speelgoedhelikopter lijkt precies op de echte versie. De motor (inbegrepen) brengt het model tot leven met bewegende functies.

LEGO Technic – PEUGEOT 9×8 24 le Mans Hybrid Hypercar – 42156

Vier 100 jaar racen op Le Mans in 2023 met deze LEGO Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar auto (42156) bouwpakket set voor volwassenen. Terwijl de auto zijn debuut maakt in de LMH-klasse van het World Endurance Championship, geniet jij van een boeiend project waarbij je de nieuwste innovaties in de racesport nauwkeurig nabouwt.

LEGO Technic – John Deere 948L- II Skidder – 42157

Dit speelgoed voertuig heeft authentieke functies waaronder besturing, vierwielaandrijving en een werkende motor. Er zijn ook verschillende pneumatische functies waarmee je de klauw kunt bedienen met 3 verschillende acties, plus het blad en de draaibare stoel.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.