SmartMax My First: magnetisch constructie speelgoed

SmartMax My First: magnetisch constructie speelgoed voor baby's en peuters vanaf 12+ maanden

SmartMax My First: magnetisch constructie speelgoed voor jonge kinderen van 12+ maanden helpt spelenderwijs bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden en creativiteit. Wanneer je kindje groter wordt en meer uitdaging nodig heeft kan je overstappen op de andere sets van SmartMax, want ze zijn 100% compatibel.

Baby- & peuter speelgoed

Ben je op zoek naar geschikt speelgoed voor je baby van 12+ maanden of peuter? Het magnetische constructie speelgoed van het speelgoedmerk SmartMax My First ondersteunt je kind bij de ontwikkeling. De grote stukken zijn goed vast te houden door kleine kinderhandjes en zijn eindeloos met elkaar te combineren. Er zijn diverse onderwerpen van boerderijdieren tot voertuigen en muziek, er is dus altijd een SmartMax My First set die bij de belevingswereld van jouw kindje aansluit. Het gebruik van primaire kleuren nodigen uit tot spelen en ook worden met sommige sets de zintuigen extra geprikkeld. SmartMax constructie speelgoed is hartstikke leuk omdat alle sets met elkaar te combineren zijn. Het groeit dus met je kind mee!

 

SmartMax My First magnetisch constructie speelgoed vanaf 1 jaar

SmartMax My First bestaat uit diverse magnetische bouwsets geschikt voor baby’s en peuters vanaf 12+ maanden. De SmartMax Try Me is een startersdoos met een 23 onderdelen en is te combineren met alle andere sets. Met de los verkrijgbare SmartMax Xtension-sets, ook geschikt voor kinderen vanaf 1+ jaar, kun je nog veel meer bouwen! Meer informatie over de uitbreidingssets van SmartMax vind je hier.

 

SmartMax Start Try Me – Magnetisch constructie speelgoed

SmartMax Start Try Me - Magnetisch constructie speelgoed

Deze SmartMax startersdoos bevat 23 onderdelen: korte en lange staven en bollen. Bekijk het instructieboekje en maak de mooiste dingen! Leeftijd: 1+ jaar.

Meer informatie.

 

Hide & Seek balls – Magnetisch constructie speelgoed

SmartMax My First Hide & Seek balls - Magnetisch constructie speelgoed

Speel eindeloos verstoppertje met SmartMax My First Hide & Seek balls. Deze set helpt bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en oog-hand coördinatie. Leeftijd: 1-3 jaar.

Meer informatie.

 

Safari Animals – Magnetisch constructie speelgoed

SmartMax MyFirst Safari Animals - Magnetisch constructie speelgoed

Met SmartMax MyFirst Safari Animals kunnen jonge kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met de magie van het magnetisme. De extra grote en zachte onderdelen van de dieren klikken eenvoudig op de staven. Met de SmartMax MyFirst Safari Animals kun je zes verschillende dieren maken of ze naar hartenlust combineren en zo de gekste dieren maken. Leeftijd: 1-5 jaar.

Meer informatie.

 

Farm Animals – Magnetisch constructie speelgoed

SmartMax My First Farm Animals - Magnetisch constructie speelgoed

Is je kindje gek op dieren? Naast de My First Safari Animals heeft SmartMax nog een leuke set: Farm Animals. Met deze set magnetisch speelgoed kunnen zes verschillende boerderijdieren worden gemaakt. Leeftijd: 1-5 jaar.

Meer informatie.

 

Mijn eerste geluiden en zintuigen – Magnetisch constructie speelgoed

SmartMax My First Mijn eerste geluiden en zintuigen - Magnetisch constructie speelgoed; Genomineerd speelgoed van het jaar 2020

SmartMax My First Mijn eerste geluiden en zintuigen was genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2020. Met deze set kunnen kinderen schudden, rammelen en bouwen en zich verbazen over het geluid wat hij of zij maakt met de verschillende staven en ballen. De staven hebben elk een andere structuur om het gevoel van aanraking te stimuleren. Leeftijd: 1-3 jaar.

Meer informatie.

 

Voertuigen – Magnetisch constructie speelgoed

SmartMax My First Voertuigen - Magnetisch constructie speelgoed

Met de SmartMax My First Voertuigen set kunnen kinderen vier verschillende voertuigen maken: een brandweerwagen, bouwwagen met ladder, een betonwagen of kiepwagen. Uitgespeeld? Dan kunnen ook deze onderdelen gecombineerd worden tot de gekste combinaties. Leeftijd: 1-5 jaar.

Meer informatie.

 

Dinosaurs – Magnetisch constructie speelgoed

SmartMax My First Dinosaurs - Magnetisch constructie speelgoed

Is jouw kleintje gek op dino’s, dan mag echt de set SmartMax My First Dinosaurs niet ontbreken aan de speelgoedverzameling waarmee hij of zij eindeloos spannende avonturen uit de prehistorie na kan spelen. Leeftijd: 1-5 jaar.

Meer informatie.

 

SmartMax My First magnetisch constructie speelgoed vanaf 1,5 jaar

Animal Train – Magnetisch constructie speelgoed

SmartMax My First Animal Train - Magnetisch constructie speelgoed; Genomineerd speelgoed van het jaar 2017

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017: de SmartMax My First Animal Train. Met de SmartMax dierentrein kan je kindje alle dieren mee op reis nemen. Deze set bestaat uit 22 onderdelen. Leeftijd: 1,5-5 jaar.

Meer informatie.

 

Tractor set – Magnetisch constructie speelgoed

SmartMax My First Tractor set - Magnetisch constructie speelgoed

Is jouw kind gek op alles wat met de boerderij te maken heeft? Dan is het leuk om de set boerderijdieren, die geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar, op een later moment te combineren met de Tractor set. Deze set bevat dieren, een tractor met aanhangwagen en hekjes. Leeftijd: 1,5-5 jaar.

Meer informatie.

 

Acrobats – Magnetisch constructie speelgoed

SmartMax My First Acrobats - Magnetisch constructie speelgoed; Winnaar speelgoed van het jaar 2021

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2021 én de Gouden Publieksprijs is deze set My First Acrobats van SmartMax. Met de zes veelkleurige vormen kun je een vierkant, driehoek en cirkel bouwen. Door deze te mixen en metalen ballen toe te voegen verschijnen de coolste acrobatische figuren. Creëer je eigen acrobatische structuren of probeer de structuur te bouwen zoals op één van de opgavenkaarten. De rode basis heeft een metalen oppervlak wat de nodige stabiliteit geeft bij het bouwen van de acrobatische constructies. Leeftijd: 1,5-5 jaar.

Meer informatie.

 

Totem – Magnetisch constructie speelgoed

SmartMax My First Totem - Magnetisch constructie speelgoed

Bouw je eigen totempaal met SmartMax My First Totem of bouw één van de 24 opdrachten na met de meegeleverde opdrachtkaarten. Leeftijd: 1,5-5 jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Meer bouw en constructie speelgoed

Naast SmartMax My First heb je nog veel meer leuk bouw en constructie speelgoed voor baby’s en peuters vanaf 12+ maanden. Lees bijvoorbeeld ook eens het inspiratieblog LEGO DUPLO: de mooiste bouwsets voor peuters, ook goed voor eindeloos speelplezier!