Waterbanen, het leukste waterspeelgoed!

Waterbanen, een waterbaan is het leukste waterspeelgoed voor de zomer; Oa. BIG Waterplay, AquaPlay en meer

Ben je op zoek naar het leukste waterspeelgoed? Dan kom je al snel uit op een waterbaan! Waterbanen zijn leuk voor de dagen als het warm genoeg is om lekker met water te spelen, maar te koud om het zwembad op te zetten.

Waterbaan

Een waterbaan is voor kinderen een heerlijke manier om met water te spelen. Ze kunnen hun fantasie volop gebruiken en spelen met bootjes, hijskranen en andere accessoires. En het water alleen al is natuurlijk een feestje op zich! Dit waterspeelgoed is ook iets veiliger voor de kleinste kinderen dan bijvoorbeeld een emmer met water. Ze kunnen er immers niet in gaan zitten of in vallen. Maar zoals altijd met water, blijft het natuurlijk wel belangrijk om toezicht te houden. Een aantal van de genoemde merken heeft verschillende sets die je kan combineren tot een nog grotere waterbaan, zo kan je steeds weer variëren in de opstelling en blijft de waterbaan nog langer leuk.

 

AquaPlay waterbanen

Een bekend merk waterbanen is AquaPlay. Het leuke van dit merk is dat je alle sets met elkaar kunt combineren, waardoor je waterbaan iedere keer groter wordt!

 

AquaPlay 1501 – Starterset

AquaPlay Starterset waterbaan

 

Samen met het vriendelijke nijlpaard Wilma beleven kinderen vanaf 3 jaar spannende avonturen met de AquaPlay Starterset en haven. Deze waterbaan heeft een grote haven met laadkraan, een containerboot met lading, een amfibievoertuig en het speelpersonage Wilma, de Hippo. Met behulp van het meegeleverde waterrad kunnen kinderen de richting van de stroming bepalen.

Meer informatie.

 

AquaPlay 1516 – Lockbox

Aquaplay waterbaan draagbaar

Deze waterbaan van AquaPlay bestaat uit een compacte eenheid waardoor je hem makkelijk mee kan nemen naar de tuin, de tafel of het grasveld. Of neem hem mee als je met vriendjes gaat spelen! Het leuke van het merk AquaPlay is dat alle sets onderling te combineren zijn. Eindeloos speelplezier gegarandeerd! Leeftijd vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

AquaPlay 1542 Mountain Lake

AquaPlay Mountainlake waterbaan

AquaPlay MountainLake: een waterbaan met bergmeer. Kun jij de mysterieuze grot ontdekken? Of de steile kliffen beklimmen?

Meer informatie.

 

AquaPlay 1650 – Amphie World

AquaPlau AmphieWorld waterbaan

Eén van de grootste waterbanen van het merk AquaPlay: Amphie World. De afmetingen van deze complete waterbaan: 156 x 145 x 22 cm.

Meer informatie.

 

Wil je graag nog meer inspiratie? Bekijk dan eens ons totale assortiment van het merk AquaPlay.

 

BIG Waterplay waterbanen

Nog een bekend merk waterbanen is BIG Waterplay. Deze sets zijn ook met elkaar te combineren en uit te breiden.

BIG Waterplay Niagara

Big Waterbaan Niagara

Met deze baan heb je alles wat je maar kan wensen. Er is een echte waterval voor de bootjes met een pomp waarmee je het water zelf omhoog kan pompen. En je kan zelf een stroomversnelling creëren door het rad te laten draaien. Het is een grote set, die je ook nog eens kan uitbreiden met andere onderdelen van BIG Waterplay. Leeftijd vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

BIG Waterplay – Rotterdam

BIG waterbaan rotterdam

Deze compacte waterbaan is ideaal voor op het balkon of als je een kleine tuin hebt! Met een afmeting van 88×51 cm is er nog steeds meer dan voldoende ruimte om te spelen de boot. Bedien zelf de sluizen zodat de kapitein met zijn schip kan passeren. Heb je later toch behoefte aan een grotere waterbaan? Dan kan je de set altijd uitbreiden met andere onderdelen van BIG Waterplay.

Meer informatie.

 

Luxe BIG Waterplay Waterbaan Amsterdam

Big waterbaan Amsterdam

Een hele uitgebreide waterbaan van BIG Waterplay. Met een afmeting van maar liefst 143×175 cm is de waterbaan goed voor uren speelplezier samen met al je broertjes, zusjes en vriendjes. Er zitten verschillende bootjes en andere vaartuigen bij. Ook te combineren met andere onderdelen van BIG Waterplay.

Meer informatie.

 

Houten waterbaan

EXIT AquaFlow Waterbaan Super-Set

Exit houten waterbaan

Deze mooie waterbaan met houten buitenkant misstaat niet in de tuin! De binnenkant van de goten is voorzien van kunststof waardoor ze makkelijk schoon zijn te maken. Met de pomp kan jouw kind zelf het water uit het reservoir weer omhoog pompen en zo de waterbaan in actie houden. Door de sluizen kan je zelf het waterniveau in de goten bepalen. Perfect voor uren speelplezier dus, ook met meerdere kinderen tegelijk. Ook verkrijgbaar als mega-set.

Meer informatie.

 

PLAYMOBIL 1.2.3. Aqua Vrolijke waterbaan

Playmobil waterbaan

 

Deze waterbaan van Playmobil is al geschikt voor de allerkleinste waterfans. Draai met het rad om het water te laten stromen en laat je fantasie gaan met alle figuren die worden meegeleverd. Je kan de set ook nog uitbreiden met bijvoorbeeld de waterglijbaan.

Meer informatie.

 

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg ons dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com