Waterspeelgoed

Het leukste waterspeelgoed koop je bij spel en speelgoed

Waterspeelgoed vinden kinderen natuurlijk fantastisch. Zeker tijdens de hete zomerdagen! Wij zochten daarom het leukste waterspeelgoed voor je bij elkaar en verwerkte het in dit overzicht. Genoeg inspiratie dus! Welk waterspeelgoed is jouw favoriet?

Waterspeelgoed

Als het warm weer is is er niets leuker dan lekker met water spelen! In het zwembad, aan het strand of een meertje of gewoon in je eigen achtertuin. De locatie maakt eigenlijk niet uit. Water geeft verkoeling en kinderen kunnen lekker kliederen en keihard spetteren en plonzen. Alles wat in de badkamer meestal net niet helemaal de bedoeling is. Om het spelen bij het water of in de achtertuin nog leuker te maken hebben wij een top 10 samen gesteld van het allerleukste waterspeelgoed. Met klassiekers als een luchtbed en een waterpistool kom je de zomer al heerlijk door, maar er is nog veel meer keuze. Laat die hittegolf nog maar even duren.

 

Intex Opblaasbare Unicorn

 

Leukste waterspeelgoed: opblaasbare eenhoorn

 

Een opblaasdier is natuurlijk een echte klassieker onder het waterspeelgoed en leuk voor alle leeftijden! Deze opblaasbare unicorn is een echte eyecatcher voor op het water! De opblaasbare eenhoorn zorgt voor uren waterpret op het strand of aan het zwembad, inclusief een reparatiesetje.

Eenhoorn Ride-On:

  • Zeer geschikt voor het rijden, spelen of luieren
  • 2 luchtkamers voor extra stabiliteit
  • Duurzame handvatten

Afmetingen: 287x193x165 cm. Aanbevolen maximum gewicht bedraagt 200 kg.

Meer informatie.

 

Waterpistool

 

Leukste waterspeelgoed waterpistool nerf super soaker Zipfire

 

Een gevecht met waterpistolen is ook altijd een hit met warm weer. Er zijn diverse waterpistolen verkrijgbaar, zoals super soakers van het merk NERF, maar natuurlijk ook goedkopere waterpistolen.

Meer informatie.

 

Bestway – Waterglijbaan Double Slider

Leukste waterspeelgoed bestway waterglijbaan

De Bestway Double slider is een superlange waterglijbaan van 549 cm waar je samen op kunt glijden. Sluit de waterslang op deze glijbaan aan en glijden maar! De glijbaan is voorzien van waterstralen en een stootrand bij de finish. Verfrissend waterplezier gegarandeerd!

– Vanaf 5 jaar
– Stootrand zorgt voor een zachte landing
– Inclusief reparatiesticker
– Afmetingen 549 x 140 centimeter

Meer informatie.

 

Playfun Watersproeiende Rups

Waterspeelgoed watersproeier rups

Deze wilde waterspuwende rups van Play Fun zal ieder kind in beweging houden en een hoop pret bezorgen in de zomer. Het wordt één groot waterfestijn in de achtertuin of op de camping. Sluit de sproeier aan op de tuinslang en met een beetje waterdruk uit de kraan zal deze water-rups wild gaan wapperen. Schitterend speelgoed voor jonge kinderen om ’s zomers van te genieten.

Meer informatie.

 

Trampoline Sproeier

Leukste waterspeelgoed trampoline sprinkler

Dit is de nieuwste trend in waterspeelgoed en tuinaccessoires. De trampoline sproeier is met zijn 12 meter geschikt voor de meeste formaten trampoline. Dankzij de universele connector past de sproeier op de buitenkraan en/of tuinslang. Gegarandeerd speelplezier voor jongens en meisjes van alle leeftijden! Tip: heb je nog geen trampoline? Kijk dan even hier.

Meer informatie.

 

Herbruikbare Waterballonnen

Super Splash herbruikbare waterballonnen

De rage onder het waterspeelgoed! Ga het watergevecht met je vrienden aan met deze nieuwe Splashballs, de nieuwe generatie en duurzame waterballonnen! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Maximaal waterplezier! De megabox bevat 45 ballen.

Meer informatie.

 

Feber Slide 10 – (water)glijbaan

Leukste waterspeelgoed glijbaan

Grote glijbaan, gemakkelijk op te bergen. Hoge trapleuningen voor grotere veiligheid. Met wateraansluiting voor extra speelplezier. Heldere kleuren en bestand tegen zonlicht en temperatuurverschillen. Leeftijd: 2+. Afmeting: 180x97x129cm. Wordt geleverd in bruine doos met fullcolour poster.

Meer informatie.

 

Waterbaan

Leukste waterspeelgoed waterbaan

Voor de zomerse dagen dat het te koud is voor het zwembad, maar het wel lekker is om met water te kliederen is een waterbaan perfect waterspeelgoed. Op de afbeelding zie je de BIG Waterplay Niagara welke is uitgerust met echt hoogteverschil! Ook is er een echte stroomversnelling te creëren door middel van een handmatige stroomversneller. Natuurlijk kan deze set oneindig uitgebreid worden met alle los te verkrijgen setjes voor oneindig veel speelplezier (afgebeelde onderdelen worden meegeleverd). Lees voor meer inspiratie ook eens het blog: Waterbanen, het leukste waterspeelgoed!

Meer informatie.

 

Step2 Waterfall Discovery Waterwand

Leukste waterspeelgoed waterwand

Deze Waterfall Discovery Wall met accessoires is een exclusief ontwerp van Step2! Dit waterspeelgoed met 13 accessoires biedt dubbelzijdig spelen voor het hele gezin. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten terwijl elk waterdoolhof-stuk kan worden verplaatst om een nieuw ontwerp te maken. De kleintjes zullen genieten van het scheppen van water en kijken terwijl het door de radjes, zigzaggen en trechters stroomt op deze dubbelzijdige watermuur. Deze waterwand is ook erg geschikt voor als je wat minder ruimte in je tuin of een balkon hebt. Heb je meer ruimte tot je beschikking? Bekijk dan eens het blog met De leukste watertafels voor deze zomer!

Meer informatie

 

Quut – Ballo beach toy Lagoon green

Leukste waterspeelgoed Quut ballo

Leuk trendy stranditem voor hippe kids! Met deze Ballo in de mooie kleur groen breng je zonder ook maar een druppel te knoeien al het water naar je pas gegraven kasteelgracht, zandbak of de plantjes in je tuin. Er is nog veel meer origineel strand- en badspeelgoed van Quut, kijk hier.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg ons dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com