Waterspeelgoed

Het leukste waterspeelgoed koop je bij spel en speelgoed

Waterspeelgoed vinden kinderen natuurlijk fantastisch. Zeker tijdens de hete zomerdagen! Ik zocht daarom het leukste waterspeelgoed voor je bij elkaar en verwerkte het in dit overzicht. Genoeg inspiratie dus! Welk waterspeelgoed is jouw favoriet?

Waterspeelgoed

Als het warm weer is is er niets leuker dan lekker met water spelen! In het zwembad, aan het strand of een meertje of gewoon in je eigen achtertuin. De locatie maakt eigenlijk niet uit. Water geeft verkoeling en kinderen kunnen lekker kliederen en keihard spetteren en plonzen. Alles wat in de badkamer meestal net niet helemaal de bedoeling is.

Om het spelen bij het water of in de achtertuin nog leuker te maken heb ik een overzicht samengesteld van het allerleukste waterspeelgoed. Met klassiekers als een luchtbed en een waterpistool kom je de zomer al heerlijk door, maar er is nog veel meer keuze. Laat die hittegolf nog maar even duren.  

Intex Opblaasbare Unicorn

Leukste waterspeelgoed eenhoorn

Een opblaasdier is natuurlijk een echte klassieker onder het waterspeelgoed en leuk voor alle leeftijden! Deze opblaasbare unicorn is een echte eyecatcher voor op het water! De opblaasbare eenhoorn zorgt voor uren waterpret op het strand of aan het zwembad, inclusief een reparatiesetje. Eenhoorn Ride-On:

  • Zeer geschikt voor het rijden, spelen of luieren
  • 2 luchtkamers voor extra stabiliteit
  • Duurzame handvatten

Afmetingen: 287x193x165 cm. Aanbevolen maximum gewicht bedraagt 200 kg.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Waterpistool

Leukste waterspeelgoed waterpistool nerf

Een gevecht met waterpistolen is ook altijd een hit met warm weer. Er zijn diverse waterpistolen verkrijgbaar, zoals super soakers van het merk NERF, maar natuurlijk ook goedkopere waterpistolen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Waterglijmat

Leukste waterspeelgoed bestway waterglijbaan

In de zomer is een waterglijmat ideaal! Niet alleen is het een verkoelende activiteit, het is ook nog eens super leuk om er overheen te glijden. Sluit de waterslang aan, zet de waterkraan op, neem een aanloop, en glijden maar! Er zijn lange waterglijmatten van wel 6 tot 10 meter! Een waterglijmat is super eenvoudig te gebruiken en staat garant voor plezier!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Watersproeier

Waterspeelgoed watersproeier rups

Beleef een hoop plezier in de tuin met watersproeiers die niet alleen zorgen voor een hoop plezier maar ook voor verkoeling op hete dagen. Watersproeiers zijn er in verschillende varianten zoals een octopus watersproeier, een schildpad watersproeier of is de watersproeier in de vorm van een bloem, plant of een voorwerp. Ook zijn er de standaard watersproeiers voor net wat extra verkoeling.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Trampoline Sprinkler

Leukste waterspeelgoed trampoline sprinkler

Een populair item in waterspeelgoed is toch wel de trampoline sprinkler. Deze watersproeiers toveren de trampoline om in een waar waterparadijs. Tijdens de hete zomerdagen is dat toch heerlijk! Vaak voorzien van een universele connector waardoor de sproeier op de buitenkraan en/of tuinslang past. Gegarandeerd speelplezier voor jongens en meisjes van alle leeftijden! Tip: heb je nog geen trampoline, lees dan even het blog De beste trampoline voor in de tuin.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Herbruikbare Waterballonnen – Waterballen

Super Splash herbruikbare waterballonnen

De rage onder het waterspeelgoed! Ga het watergevecht met je vrienden aan met deze nieuwe Splashballs, de nieuwe generatie en duurzame waterballonnen! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Maximaal waterplezier! De megabox op de foto bevat 45 ballen.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

(Water)Glijbaan

Leukste waterspeelgoed glijbaan

Met een waterglijbaan heb je gegarandeerd veel glij- en waterpret! Waterglijbanen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en merken. Een waterslang is makkelijk aan te sluiten op deze glijbanen, zodat de waterpret meteen kan beginnen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Waterbaan

Leukste waterspeelgoed waterbaan

Voor de zomerse dagen dat het te koud is voor het zwembad, maar het wel lekker is om met water te kliederen is een waterbaan perfect waterspeelgoed. Op de afbeelding zie je de BIG Waterplay Niagara welke is uitgerust met echt hoogteverschil! Ook is er een echte stroomversnelling te creëren door middel van een handmatige stroomversneller. Natuurlijk kan deze set oneindig uitgebreid worden met alle los te verkrijgen setjes voor oneindig veel speelplezier (afgebeelde onderdelen worden meegeleverd).

Meer informatie over waterbanen vind je in het blog Waterbanen, het leukste waterspeelgoed!

Watertafel

Leukste waterspeelgoed waterwand

Een watertafel is het perfecte speelgoed voor een warme zomerdag, die niet warm genoeg is om het zwembad neer te zetten. Je kind kan lekker kliederen met water en alle eigenschappen die bij water horen ontdekken. Gieten, roeren, mengen met zand, watermolentjes laten draaien het zijn allemaal dingen om te ontdekken als het om spelen met water gaat. En er zijn zoveel leuke watertafels die het nog net even leuker maken!

Bovendien blijft een watertafel lang leuk, zelfs als je kind wat ouder wordt. Het spelen met water blijft nou eenmaal aantrekkelijk. En ook op een minder warme dag kan spelen met water een leuke afwisseling zijn. Regenpak aan en spelen maar!  

Ga voor meer informatie naar het blog De leukste watertafels voor deze zomer!

Quut – Ballo beach toy Lagoon green

Leukste waterspeelgoed Quut ballo

Leuk trendy stranditem voor hippe kids! Met deze Ballo in de mooie kleur groen breng je zonder ook maar een druppel te knoeien al het water naar je pas gegraven kasteelgracht, zandbak of de plantjes in je tuin.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Ilovespeelgoed.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com