Resultaat 1–30 van de 169 resultaten wordt getoond

Het opbouwen van knikkerbanen kan een hele uitdaging zijn! Vaak kan je ook nog eens eindeloos variëren. Of de baan uitbreiden met de talloze uitbreidingssets natuurlijk. Welk merk knikkerbaan is jouw favoriet?

In de webshop van Spelenspeelgoed.nl vind je knikkerbanen van verschillende merken en materialen. Om je op weg te helpen om de juiste keuze te maken zullen we er hieronder wat meer over vertellen.

GraviTrax knikkerbaan

Maak met de knikkerbanen van GraviTrax kennis met de zwaartekracht. Met GraviTrax kun je echt eindeloos variëren, want naast de starterssets zijn er namelijk talloze uitbreidingssets verkrijgbaar. En heb je de basis van GraviTrax onder de knie? Dan ga je toch gewoon verder met de zwarte GraviTrax PRO Starterset! Te combineren met de witte GraviTrax.

Naar GraviTrax.

Hape

Het merk Hape heeft mooie houten knikkerbanen, voor kleine kinderen, maar ook voor grotere van een jaar of 8. Ook van Hape zijn diverse uitbreidingssets verkrijgbaar.

Naar Hape.

Hubelino

Ook de knikkerbanen van Hubelino zijn een aanrader voor jong (circa 3 jaar) en oud. Extra leuk is dat de knikkerbanen van Hubelino te combineren zijn met de bouwstenen van andere bekende fabrikanten zoals LEGO.

Naar Hubelino.

LOEF

Wil je liever een duurzame knikkerbaan? Het merk LOEF ontwierp een aantal knikkerbanen van bamboe. Vooral deze educatieve en muzikale knikkerbaan megaset van 300 onderdelen (geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar) is een echte aanrader.

Naar LOEF.

Quercetti

Quercetti heeft inmiddels het assortiment knikkerbanen ook enorm uitgebreid. Voor iedere portemonnee is er een leuke en uitdagende knikkerbaan verkrijgbaar. Ook Quercetti blijft niet achter wat betreft duurzaamheid. Zo is er nu ook deze knikkerbaan gemaakt van Bioplastic: 100% biologisch materiaal.

Naar Quercetti.

Robotime

Voor grote kinderen (vanaf circa 16 jaar) en volwassenen zijn de houten knikkerbanen van Robotime een echte aanrader. Na het opbouwen van deze sets heb je ook nog eens een echte eyecatcher in de kamer staan!

Naar Robotime.

Vikids

Voor de peuters en kleuters zijn de knikkerbanen van het merk Vikids een echte aanrader. De grote blokken zijn goed vast te houden door de kleine handjes en nodigen uit tot creatief denken.

Naar Vikids.