Resultaat 1–30 van de 41 resultaten wordt getoond

Met de knikkerbanen van het merk GraviTrax kun je leren hoe je de zwaartekracht kunt overwinnen! Het interactieve kogelbaanssysteem werd ontwikkeld door het bekende overkoepelende merk Ravensburger.

Om met het bouwen van het kogelbaansysteem te kunnen beginnen heb je een starter set nodig. Deze starter sets zijn vervolgens uit te breiden met allerlei los verkrijgbare uitbreidingssets. Zo kun je bijvoorbeeld iedere verjaardag of feestdag de GraviTrax knikkerbaan verder uitbouwen! Op deze manier heb je jarenlang speelplezier.

GraviTrax starter sets

Er zijn drie verschillende starter sets verkrijgbaar: de witte doos bevat de GraviTrax starter set en in de zwarte doos vind je de GraviTrax PRO Starter set vertical.  Inmiddels hebben ze ook een starter-set ontwikkeld voor kinderen van drie jaar en ouder: GraviTrax Junior Starter-Set L Jungle. Deze set was één van de Winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Bouw en Constructie speelgoed.

Het verschil tussen GraviTrax en GraviTrax PRO

Beide sets zijn geschikt voor kinderen en volwassenen van 8-99 jaar. Het grote verschil tussen de beide sets is dat je met PRO de hoogte in kunt! En uiteraard zijn alle sets met elkaar te combineren.

Uitbreidingssets

Zoals gezegd kun je met de uitbreidingssets van GraviTrax (PRO) eindeloos blijven variëren. Naast de starter sets zijn er bijvoorbeeld tunnels, splitters en mixers verkrijgbaar. Maar je kunt het nu nog uitdagender maken door er met The Game een heuse puzzel van te maken.

Knikkeren en puzzelen

Met GraviTrax de game Impact combineer je het bouwen van een knikkerbaan met uitdagende puzzels. The Game bevat namelijk 30 opdrachtkaarten met verschillende moeilijkheidsgraden en nodigt uit tot puzzelen. Het doel is pas behaald als alle onderdelen zijn geplaatst en de kogel van start tot finish rolt. Het fijne van The Game is dat het op zichzelf te spelen is en je er geen starter set voor nodig hebt.