Resultaat 1–30 van de 109 resultaten wordt getoond

Het opbouwen van knikkerbaan kan een hele uitdaging zijn! Vaak kan je ook nog eens eindeloos variëren. Of de baan uitbreiden met de talloze uitbreidingssets natuurlijk. In de webshop van Spelenspeelgoed.nl vind je knikkerbanen van verschillende merken en materialen. Om je op weg te helpen om de juiste keuze te maken zal ik je er hieronder wat meer over vertellen.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €49,99.Huidige prijs is: €35,99.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €39,99.Huidige prijs is: €21,49.

Hubelino

De knikkerbanen van het merk Hubelino zijn een aanrader voor jong (circa 3 jaar) en oud. Extra leuk is dat de Hubelino knikkerbanen te combineren zijn met de bouwstenen van andere bekende fabrikanten zoals LEGO DUPLO. Bekijk voor meer inspiratie en informatie ook eens het blog Hubelino knikkerbaan.

Quercetti

 Het assortiment knikkerbanen van Quercetti is inmiddels ook enorm uitgebreid. Voor iedere portemonnee is er een leuke en uitdagende knikkerbaan verkrijgbaar. Ook Quercetti blijft niet achter wat betreft duurzaamheid.

Robotime

Voor grote kinderen (vanaf circa 16 jaar) en volwassenen zijn de houten knikkerbanen van Robotime een echte aanrader. Na het opbouwen van deze sets heb je ook nog eens een echte eyecatcher in de kamer staan!

GraviTrax knikkerbaan

Maak met de knikkerbanen van GraviTrax spelenderwijs kennis met de zwaartekracht. Met GraviTrax kun je echt eindeloos variëren, want naast de starterssets zijn er namelijk talloze uitbreidingssets verkrijgbaar. En heb je de basis van GraviTrax onder de knie? Dan ga je toch gewoon verder met de zwarte GraviTrax PRO Starterset! Te combineren met de witte GraviTrax.

Hape Quadrilla

Het merk Hape Quadrilla heeft mooie houten knikkerbanen, voor kleine kinderen, maar ook voor grotere van een jaar of 8. Ook van Hape zijn diverse uitbreidingssets verkrijgbaar.

VTech

De speelgoedlijn van VTech is enorm uitgebreid. Zo hebben ze naast enorm leuk speelgoed voor baby's ook hele mooie knikkerbanen. De VTech knikkerbanen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Sommige knikkerbanen zijn zelfs voorzien van licht én geluidseffecten.