Resultaat 1–30 van de 51 resultaten wordt getoond

Het bouw en constructie speelgoed LEGO Technic is het ideale binnenspeelgoed voor iedereen die gek is op bouwen en techniek, jong en oud! 

Bouw en constructiespeelgoed

Bouw en constructie speelgoed is uitdagend speelgoed voor iedereen die graag dingen maakt. Tegenwoordig is er prachtig bouw en constructie speelgoed voor jong en oud op de markt, vooral van het merk LEGO.

LEGO

De eerste kennismaking die kinderen met bouw en constructie speelgoed hebben is denk ik wel LEGO. Want wie kent die kleine gekleurde steentjes niet? Ik denk dat zelfs menig volwassene er groot mee is geworden! En het leuke is dat veel sets maar een beperkte tijd verkrijgbaar zijn, waardoor er iedere keer weer nieuwe sets aan je verzameling zijn toe te voegen.

LEGO Technic

Bij LEGO staat de ontwikkeling ook niet stil. De sets zijn steeds groter en ingewikkelder geworden. Naast mooie sets voor kinderen zijn er nu ook enorm veel uitdagende LEGO-sets voor volwassenen. Is je kind, of ben jijzelf, gek op zowel het bouwen als techniek? Dan is LEGO Technic perfect. Hier komt LEGO en techniek samen.

Daarom staan er vaak voertuigen centraal, zoals bijvoorbeeld auto’s en bouwvoertuigen. Zo nu en dan zitten er ook mechanische onderdelen bij (zoals bijvoorbeeld motoren) zodat het voertuig kan rijden.

Lees voor meer inspiratie ook eens het blog: LEGO Technic bouw- en constructie speelgoed.