Toont alle 11 resultaten

Cleverclixx magnetisch constructie speelgoed is uitdagend én educatief speelgoed. Ontzettend leuk dus om aan je assortiment binnenspeelgoed toe te voegen! 

Bouw en constructiespeelgoed

Bouw en constructiespeelgoed vinden veel kinderen ontzettend leuk! Het is een vorm van spelen met open einde, ook wel bekend als open ended play. Van tevoren is het nog niet duidelijk wat je gaat maken, alles is mogelijk. De fantasie wordt dus optimaal geprikkeld, en dat maakt het speelgoed vreselijk waardevol.

Magnetisch constructie speelgoed

Magnetisch constructie speelgoed gaat nog een stapje verder dan het meer bekende bouw en constructiespeelgoed. Kinderen maken op spelende wijze kennis met begrippen als constructie, magnetisme en lichtbreking. En omdat geen bouwwerk hetzelfde is, heb je iedere keer een ander effect.

Veel merken magnetisch constructiespeelgoed hebben overeenkomsten. Zo hebben ze allemaal een basisset, uitbreidingen en vaak ook een knikkerbaan. De uitvoering is natuurlijk wel verschillend. Omdat de merken vaak met elkaar gecombineerd kunnen worden, blijft het uitdagend en groeit het langere tijd met je kind mee.

Cleverclixx magnetisch constructie speelgoed

Het merk Cleverclixx magnetisch constructiespeelgoed beschikt ook over een basisset, uitbreidingsset en een knikkerbaan. Maar Cleverclixx heeft nog iets, wat de andere merken niet hebben: een racebaan! Dankzij het gebruik van magnetisme heeft deze racebaan net dat beetje extra. Je kunt namelijk een verticale baan maken!