Resultaat 1–30 van de 41 resultaten wordt getoond

Coblo magnetisch constructiespeelgoed is fantastisch binnenspeelgoed. Waarom? Veel kinderen zijn sowieso dol op bouw en constructie speelgoed. Maar magnetisch constructie speelgoed heeft net dat beetje extra.  

Bouw en constructie speelgoed

Bouw en constructie speelgoed heeft een belangrijke eigenschap: open ended play. Dat betekent dat het speelgoed een open einde heeft. Vooraf is niet bepaald wat er gebouwd of gespeeld wordt, waardoor de kinderlijke fantasie optimaal gestimuleerd wordt.

Magnetisch constructiespeelgoed

Magnetisch constructiespeelgoed gaat nog een stapje verder dan het traditionele bouw en constructie speelgoed. Door het toevoegen van magnetisme worden kinderen extra uitgedaagd. Spelenderwijs maken ze kennis met het begrip constructie, magnetisme en door het gebruik van kunststof tegeltjes, ook met lichtbreking. Dat maakt het magnetisch constructiespeelgoed naast uitdagend ook nog eens educatief.

Er zijn inmiddels diverse merken magnetisch constructie speelgoed. Omdat ze onderling veel overeenkomsten hebben, zijn de meeste merken prima met elkaar te combineren. Zo hebben alle merken een basisset, de nodige uitbreidingen en ook een knikkerbaan. Waar magnetisch constructiespeelgoed in verschilt is vaak de prijs en de sterkte van de magneten. Waar je voorkeur naar uit gaat, is dan ook persoonlijk.

COBLO magnetisch constructiespeelgoed

Het merk COBLO magnetisch constructiespeelgoed beschikt ook over een basisset, de nodige uitbreidingen en de knikkerbaan. Wat COBLO magnetisch constructiespeelgoed in tegenstelling tot de andere merken wel heeft, zijn de cijfer- en lettertoppers die een extra educatief tintje aan het geheel geven. Ook zijn er wegentoppers die weer voor een andere nieuwe uitdaging zorgen en leuk is om te combineren met de poppetjes.