Toont alle 29 resultaten

SmartMax magnetisch constructiespeelgoed heeft sets die geschikt zijn voor jonge, maar ook oudere kinderen. Het mooie is dat alle sets met elkaar te combineren zijn, waardoor je kind er jarenlang plezier van heeft.


Bouw en constructie speelgoed

Bouw en constructie speelgoed is een waardevolle toevoeging aan je verzameling binnenspeelgoed. Niet voor niets komt dit type speelgoed in veel huishoudens voor! Het speelgoed is uitdagend en omdat er van tevoren niet vaststaat wat er gebouwd of gespeeld gaat worden. Dit speelgoed met open einde (open ended play) stimuleert de creativiteit en fantasie van kinderen optimaal.

Magnetisch constructiespeelgoed

Er zijn verschillende merken magnetisch constructiespeelgoed te koop, waaronder het magnetisch constructiespeelgoed van SmartMax. De basissets bestaan uit magnetische balletjes en staafjes en zijn uit te breiden met dieren, voertuigen en nog veel meer! Alle sets van SmartMax zijn compatibel met de andere SmartMax-sets, waardoor het langere tijd met je kind meegroeit en je er jarenlang veel plezier van hebt.

SmartMax

SmartMax bestaat dus uit magnetische staafjes en balletjes en is al verkrijgbaar voor jonge kinderen vanaf 12 maanden (SmartMax My First). Dit merk is dus perfect om mee te beginnen en je kind spelenderwijs kennis te laten maken met magnetisme.

Er zijn ook sets voor peuters van 18 maanden en kleuters van 3 jaar, maar ook daarna blijft het speelgoed leuk. Naast de aansprekende kleuren die kinderen uitnodigen om te spelen, kun je ook kiezen voor sets die de andere zintuigen prikkelen en stimuleren.