Resultaat 1–30 van de 41 resultaten wordt getoond

PLAYMOBIL

De populaire speellijn van PLAYMOBIL is minstens zo bekend als Duplo en Lego. Velen van ons zijn dan ook groot geworden met dit leuke bouw- en constructiespeelgoed! 

Al je Playmobil koop je eenvoudig en snel bij Spel en speelgoed

Hoewel het aanvankelijk was ontworpen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, maar inmiddels is de lijn uitgebreid met speciale sets voor de jongsten van 1 tot en met 3 jaar: Playmobil 1.2.3.

PLAYMOBIL 1.2.3

Zoals gezegd is dit de lijn die speciaal ontworpen is voor de allerkleinsten. De poppetjes zijn geschikt voor kinderhandjes van ongeveer 18 maanden en eenvoudig van vorm. Kortom, deze sets bieden veel plezier en zijn een leerzame ervaring.

Natuurlijk spelen ook deze speelsets in op de belevingswereld van jouw kleintje. Zo heb je bijvoorbeeld Mijn meeneem kinderdagverblijf die genomineerd was voor Speelgoed van het Jaar 2020.

PLAYMOBIL

Waar de sets voor de allerkleinsten wat grover en eenvoudiger zijn, zijn de speelsets voor de groten compleet het tegenovergestelde. Veel kleine onderdelen die kunnen draaien en eindeloos met elkaar gecombineerd kunnen worden.

De uitgebreide speelsets zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s die allemaal aansluiten bij de belevingswereld van je opgroeiende kind. Naast de figuurtjes worden er allerlei accessoires meegeleverd waardoor het kind alleen, of met vriendjes en vriendinnetjes, allerlei avonturen kan beleven.

Wist je trouwens dat de gezichten van de poppetjes gebaseerd zijn op tekeningen gemaakt door kinderen?

Adventskalenders

Speciaal voor de feestdagen zijn er ook speciale adventskalenders. Door iedere dag een nieuw vakje open te maken verzamel je in de gehele maand december een setje bij elkaar en wordt samen aftellen tot Kerstmis nog veel leuker!

De redactie testte een adventskalender in 2020 en schreef er een review over: