Dessineo Sticker Studio

Dessineo Sticker Studio; Winnaar Speelgoed van het Jaar 2023 Knutsel en Creatief

Met Dessineo Sticker Studio van Jumbo ontwerpen en maken kinderen in een handomdraai hun eigen stickers! Dit creatieve speelgoed is één van de winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Knutsel en Creatief.

Speelgoed van het Jaar 2023

Ieder jaar sturen speelgoedbedrijven hun speelgoed op om mee te doen aan de Speelgoed van het Jaar verkiezing. De jury kiest vervolgens binnen elke categorie hun favorieten. Uit deze winnaars wordt vervolgens met behulp van publiekstemmen één item verkozen tot Speelgoed van het Jaar. Wil jij ook je stem uitbrengen op jouw favoriete speelgoed? Dat kan hier.

Dessineo Sticker Studio is één van de winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Knutsel en Creatief. Met dit creatieve speelgoed kunnen kinderen van vier jaar en ouder in een handomdraai hun eigen stickers ontwerpen en maken.

Dessineo Sticker Studio

Dessineo Sticker Studio; Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Knutsel en Creatief

Met Dessineo Sticker Studio kunnen kinderen van vier jaar en ouder in 3 stappen meer dan 200 verschillende stickers maken!

Kies één van de 24 stickers voor het maken van je creatie. Of het nu een krokodil, appel of een auto is, dankzij de veelzijdigheid is er voor ieder wat wils. Vervolgens kleur je de stickers in met de meegeleverde viltstiften. Even wachten tot je creatie droog is en dan haal je de stickers één voor één door de roller en plakken maar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Dessineo

Het speelgoedmerk Jumbo ontwierp tekenmachines onder de naam Dessineo. Met behulp van de Dessineo-serie leren kinderen in een aantal gemakkelijke stappen zelf tekenen. Kies bijvoorbeeld voor Dessineo Disney en leer Disney-figuren tekenen of kies voor de Dessineo Leren Tekenen en leer dieren, voertuigen en mensen tekenen. Met Dessineo Sticker Studio kun je dus eenvoudig je eigen stickers maken.

Het gebruik van tekenmachines is heel gemakkelijk! Kies een van de transparante sjabloonschijven en leg deze in de draaischijf. Zet de projector aan, draai de schijf naar stap 1 en trek de lijnen over met een stift. Draai de schijf vervolgens door naar stap 2, 3 en 4. De sjablonen lopen op in moeilijkheidsgraad. Dessineo tekenmachines van Jumbo geven kinderen uren tekenplezier!

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.