Diamond painting voor volwassenen | De 10 mooiste

Diamond painting voor volwassenen

Een diamond painting is een heerlijke hobby waarmee je stukje bij beetje je eigen schilderij creëert. Met ronde of vierkante diamantjes ontstaat er stukje bij beetje een schilderij. Het plakken van de steentjes werkt ontspannend en het eindresultaat is natuurlijk een heerlijk doel om naar toe te werken. Omdat de keuze enorm is hebben wij de mooiste diamond painting voor volwassenen op een rij gezet. 

Olifant in schemer

Diamond painting olifant

Olifant in schemer is dé diamond painting voor een echte dierenvriend. Waan je in de wereld van deze stoere olifant en zie hem steentje voor steentje tot leven komen.

Meer informatie.

 

Bloemen in Vaas

Diamond painting bloemen

Complete diamond painting set inclusief tools. Volledige 25×35 cm dekking met vierkante steentjes. Een hele mooie set om jezelf of een ander cadeau te doen.

Meer informatie.

 

Vier Seizoenen

Diamond painting seizoenen

Een kleurrijke plaat waarbij de vier seizoenen fantastisch mooi onderscheidend worden weergegeven op één canvas .Geef het canvas een mooi plekje in je huis en geniet van je kunstwerk.

Meer informatie.

 

Puppy’s

Diamond painting puppy's

Deze Schattige Puppy’s doen ieder hart smelten. Een perfect diamond painting project voor wie van puppy’s houdt.

Meer informatie.

 

Bizon

Diamond painting Bizon

Een prachtige zwartwitte plaat van een bizon. De plaat is volledig bedrukt en de set bevat vierkante steentjes voor een mooie dekking.

Meer informatie.

 

Schelpen op het strand

Diamond painting strand

Een plaat met een heerlijke strandsfeer. De set bevat ronde steentjes en is door zijn bescheiden formaat extra geschikt voor beginners.

Meer informatie.

 

Zonsondergang

Diamond painting zonsondergang

Een perfect eindresultaat met vierkante steentjes. Deze plaat staat garant voor uren aan hobbyplezier en een mooie aanwinst voor aan de muur.

Meer informatie.

 

Vogeltjes in boom

Diamond painting vogels in boom

Een mooie natuurprint voor de liefhebber. De set bevat ronde steentjes en verder alles wat je nodig hebt om aan je diamond painting te beginnen.

Meer informatie.

 

Mona Lisa

Diamond painting Mona Lisa

Deze indrukwekkende diamond painting is een perfect project voor degene die veel geduld hebben. Het kost namelijk wat tijd, maar het levert een prachtig plaatje op.

Meer informatie.

 

Steeg Op Curacao

Diamond painting Curacao

Voor het ultieme vakantiegevoel is deze vrolijke plaat met de kleurige huisjes van Willemstad precies wat je nodig hebt. En als het schilderij af is, vrolijkt het het hele jaar jouw huis op.

Meer informatie.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com