Diamond painting voor volwassenen

Diamond painting voor volwassenen

Een diamond painting voor volwassenen is een heerlijke hobby waarmee je stukje bij beetje je eigen schilderij creëert. Met ronde of vierkante diamantjes ontstaat er stukje bij beetje een schilderij. Het plakken van de steentjes werkt ontspannend en het eindresultaat is natuurlijk een heerlijk doel om naar toe te werken. Omdat de keuze enorm is heb ik de mooiste diamond paintings voor volwassenen op een rij gezet. 

Diamond painting voor volwassenen

Ben je op zoek naar een leuke hobby, probeer dan eens diamond painting. Diamond painting is niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Er is voor iedereen wel een geschikte diamond painting te vinden: je favoriete seizoen, een gelegenheid zoals Kerstmis of kies gewoon een schilderij met een prachtig plaatje.

Zoals gezegd kun je kiezen voor een diamond painting schilderij met ronde of vierkante steentjes. Wat je voorkeur heeft is afhankelijk van je doel. Wil je hier meer over te weten komen? Dan verwijs ik je voor meer informatie graag door naar het blog Diamond painting, wat is het?. Voor nu richt ik me op een aantal prachtige diamond paintings voor volwassenen, met diverse thema’s.

Diamond painting voor volwassenen – Olifant in schemer

Diamond painting voor volwassenen - Olifant in schemer

Olifant in schemer is dé diamond painting voor een echte dierenvriend of liefhebbers van de Afrikaanse savanne. Tijdens het plaatsen van de steentjes waan je je in de wereld van deze stoere olifant in de schemer en zie je hem steentje voor steentje tot leven komen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting voor volwassenen – Bloemen in Vaas

Diamond painting voor volwassenen - Bloemen in vaas

Bloemen in vaas is een complete diamond painting set, inclusief alle benodigde tools. Volledige 25×35 cm dekking met vierkante steentjes. Een hele mooie set, niet alleen voor jezelf, maar zeker ook om een ander cadeau te doen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting voor volwassenen – Vier Seizoenen

Diamond painting voor volwassenen - Vier seizoenen

Vier seizoenen is een kleurrijke plaat waarbij de vier seizoenen fantastisch mooi onderscheidend worden weergegeven op één canvas. Heb je het af? Geef het canvas dan een mooi plekje in je huis en geniet van je kunstwerk.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting voor volwassenen – Schattige Puppy’s

Diamond painting voor volwassenen - puppy's

Deze diamond painting met Schattige Puppy’s doen toch ieder hart smelten? Een perfect diamond painting project voor wie van puppy’s of honden houdt.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting voor volwassenen – Bizon

Diamond painting voor volwassenen - Bizon

Dit is een prachtige zwartwitte plaat van een bizon. De plaat is volledig bedrukt en de diamond painting set bevat vierkante steentjes voor een mooie dekking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting voor volwassenen – Schelpen op het strand

Diamond painting voor volwassenen - Schelpen op het strand

Heb jij in het najaar altijd heimwee naar warme stranddagen? Kies dan voor deze fantastische diamond painting. Een plaat met een heerlijke strandsfeer. De set bevat ronde steentjes en is door zijn bescheiden formaat extra geschikt voor beginners.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting voor volwassenen – Zonsondergang

Diamond painting voor volwassenen - zonsondergang

In navolging van bovenstaande diamond painting kan deze natuurlijk niet achter blijven! Deze zonsondergang heeft een perfect eindresultaat dankzij de vierkante steentjes. Deze plaat staat is bovendien een mooie aanwinst voor aan de muur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting voor volwassenen – Vogeltjes in boom

Diamond painting voor volwassenen - vogels in boom

Een diamond painting met een mooie natuurprint voor de natuurliefhebber. De set bevat ronde steentjes en verder alles wat je nodig hebt om aan je diamond painting te beginnen.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting voor volwassenen – Mona Lisa

Diamond painting voor volwassenen - Mona Lisa

Liefhebbers van de Mona Lisa kunnen prima aan de slag met deze indrukwekkende diamond painting. Dit is bovendien een perfect project voor degene die veel geduld hebben. Het kost namelijk wat tijd, maar het levert een prachtig plaatje voor aan de muur op.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting voor volwassenen – Volle maan

Diamond painting voor volwassenen - Volle maan

Met het diamond painting schilderij Volle maan kunnen zowel volwassenen als kinderen aan de slag. Dit unieke product biedt een ontspannende uitdaging voor jong en oud. Ga samen aan de slag met het versieren van de prachtige volle maan afbeelding en ontdek jullie verborgen creativiteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com