Fabulus Potium – Wetenschapsspel

Fabulus Potium - Wetenschapsspel; Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Knutsel en Creatief

Met Fabulus Potium, een wetenschapsspel van het speelgoedmerk Jumbo, kunnen kinderen hun eigen toverdrankjes maken! Dit educatieve speelgoed is één van de winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Knutsel en Creatief.

Speelgoed van het Jaar 2023

Ieder jaar sturen speelgoedbedrijven hun speelgoed op om mee te doen aan de Speelgoed van het Jaar verkiezing. De jury kiest vervolgens binnen elke categorie hun favorieten. Uit deze winnaars wordt vervolgens met behulp van publiekstemmen één item verkozen tot Speelgoed van het Jaar.

Het wetenschapsspel Fabulus Potium van het speelgoedmerk Jumbo, is één van de winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Knutsel en Creatief. Met dit educatieve speelgoed kunnen kinderen vanaf acht jaar en ouder experimenteren en hun eigen toverdrankjes maken. Scheikunde is magisch!

Fabulus Potium

Fabulus Potium - Wetenschapsspel; Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Knutsel en Creatief

Houdt jouw kind ook wel van een beetje magie? Of misschien heb je wel een groot fan van Harry Potter in huis? Dan is het wetenschapsspel Fabulus Potium toch wel een absolute must-have!

Met Fabulus Potium zijn er twee tovenaars, elk met hun eigen ketel! De tovenaars moeten samenwerken om de formules in het magische spreukenboek te begrijpen, de ingrediënten te bereiden en de juiste mixen te maken om indrukwekkende drankjes te maken. Is het eenhoornbloed dat gemengd wordt met de gedroogde slangenhuid? Explosies, schuim, vloeistof en lavalampen zullen onder andere op de agenda van de tovenaars staan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

SpellenRijk.nl (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.