Gabby’s Poppenhuis – Gabby’s Dollhouse speelgoedlijn

Gabby's Poppenhuis (Gabby's Dollhouse) speelgoedlijn

Ken jij Gabby’s Poppenhuis (Gabby’s Dollhouse) al? Het is een nieuwe speelgoedlijn voor jonge kinderen en zo ontworpen dat de verbeelding, creativiteit en sociale vaardigheden gestimuleerd worden.

Gabby’s Poppenhuis – Magische Poppenhuis

Gabby's Poppenhuis - Magische Poppenhuis - Speelgoed van het Jaar 2022

Het Magische Poppenhuis was Speelgoed van het Jaar 2022 in de categorie Poppen. Dit fantastische poppenhuis voor kinderen is meer dan 60 cm hoog en zit bomvol fantastische functies om te ontdekken, waaronder een toren met poppenhuis pakketjes, werkende krulstaartlift, geluiden en nog veel meer. Met een Gabby-pop-actiefiguur van 8,9 cm, Pandy Poek-figuur, meubilair voor elke kamer, drie accessoires en twee poppenhuis pakketjes kun je direct aan de slag. Net als in de tv-serie kun je een pakketje in de toren laten vallen en op de knop drukken om hem op te halen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Gabby’s Poppenhuis – Meerminnenschip

Gabby's Poppenhuis Meerminnenschip

Maak je klaar voor geweldige poppenhuisavonturen op de denkbeeldige zeeën met het Meerminnenschip! Dit spannende speelgoedcruiseschip wordt geleverd met meer dan 18 accessories, waaronder een Gabby meisjespop en een Meerminkat-figuur, samen met talloze poppenhuisaccessoires en meubels!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Gabby’s Poppenhuis – Gabby en Kitty Fee’s Boomhut

Gabby's Poppenhuis - Gabby en Kitty Fee's Boomhut

Breng je poppenhuiswereld tot leven met Kitty Fee in de Gabby’s Poppenhuis Tuin Boomhut-speelset. Deze prachtige boomhut voor kinderen is geïnspireerd op de betoverde Suikerspin Boom uit de tv-serie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Gabby’s Poppenhuis – Cakey’s Oven

Gabby's Poppenhuis - Cakey's Oven

Dit superleuke speelgoedkeukentje bevat meer dan 11 keukenaccessoires, zodat kinderen hun favoriete fantasiebaksels kunnen maken, van kittendonuts en kittencroissants tot lekkere kittenpizza’s, kaneel-pootbroodjes en nog veel meer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Gabby’s Poppenhuis – Gabby’s Verkleedkamer

Gabby's Poppenhuis - Gabby's Verkleedkamer

Ontdek de Gabby’s Verkleedkamer-speelset. Open de regenboogkast en zie 4 toffe fotoshootplekken die een must zijn voor fans van de populaire Netflix-serie Gabby’s Dollhouse. Ga aan de kaptafel met spiegel, drie stijlvolle pruiken en twee pruikstandaarden zitten, zodat je Gabby’s haar en make-up kunt doen. Ga vervolgens naar de inloopkast met drie muurhaken, laden voor opslag en twee verschillende outfits waar Gabby uit kan kiezen. 

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Gabby’s Poppenhuis – Gabby’s Miauw-eldig Ukelele

Gabby's Poppenhuis - Gabby's Miauw-eldig Ukelele

Maak je klaar om magische muzikale melodieën te maken met Gabby’s Miauw-eldig Ukulele! Met een authentiek ontwerp dat trouw is aan de show, ziet Gabby’s ukelele er precies uit als de geweldige babygitaar die je ziet in de serie Gabby’s Dollhouse.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Gabby’s Poppenhuis – Spellenpakket met 8 spellen

Gabby's Poppenhuis - Spellenpakket met 8 spellen

Het is druk in dit spellencentrum met acht formiauwdabele spellen voor 2-4 spelers, die allemaal draaien om het inbegrepen Gabby’s Dollhouse. Er zijn fantasierijke variaties op oude favorieten en gloednieuwe uitdagingen, dus kom binnen en speel. Dit zijn de spellen: boter-kaas-en-eieren, poezelig dammen, kattastisch Go Fish, magisch memory, miauwtastisch bingo, spintastisch verstoppertje, ongelooflijke kattenkaarten en een tuinfeestrace.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Gabby’s Poppenhuis – Adventskalender

Gabby's Poppenhuis - Adventskalender

Ontdek de magie van Gabby’s Poppenhuis Adventskalender en maak je klaar voor een onvergetelijke feestperiode! Met 24 betoverende cadeaus om te ontdekken, biedt deze feestelijke kalender elke dag een nieuwe verrassing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Gabby’s Poppenhuis – Baby Kitty’s Knutselkamer

Gabby's Poppenhuis - Baby Kitty's Knutselkamer

Bereid je voor op de leukste kattastische avonturen in de Baby Kitty Geknutsellukkig-kamer. Deze luxe Gabby’s Poppenhuis-speelset zit boordevol leuke en toffe details die deze magische kamer uit de serie tot leven brengen. Met een verzamelfiguur van Babykitty met haar stuiterende Hamsterpoesjes-vrienden in hun eierdoosje, een werkend reuzenrad dat ronddraait, een slaapkamerdeur met regenboogkleurige strepen en twee toffe poppenhuis pakketjes met verrassingsspeeltje binnenin.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Gabby’s Poppenhuis – Meerminkat’s Badkamer

Gabby's Poppenhuis - Meerminkat's Badkamer

Geniet van een ontspannen wellnessdag met Meermin-kat in Gabby’s Dollhouse Primp en Pamper Badkamer-speelset. Deze luxe Gabby’s Poppenhuis-speelset zit vol leuke details en verrassingen om te verkennen en brengt de magische ruimte van de tv-serie tot leven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.