Miniverse – Make it mini food – Verzamelbare minigerechten

Miniverse - Make it mini

Miniverse – Make it mini food bevatten verzamelbare minigerechten. Deze miniatuur bouwpakketten zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen die graag knutselen en dingen verzamelen en is één van de winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Knutsel en Creatief.

Speelgoed van het Jaar 2023

Ieder jaar sturen speelgoedbedrijven hun speelgoed op om mee te doen aan de Speelgoed van het Jaar verkiezing. De jury kiest vervolgens binnen elke categorie hun favorieten. Uit deze winnaars wordt vervolgens met behulp van publiekstemmen één item verkozen tot Speelgoed van het Jaar. Wil jij ook je stem uitbrengen op jouw favoriete speelgoed? Dat kan hier.

Miniverse – Make it mini food is één van de winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Knutsel en Creatief. Met de Miniverse ballen kunnen kinderen, en natuurlijk ook volwassenen, een (niet eetbaar) minigerecht maken.

Miniverse – Make it mini food

Iedere Miniverse – Make it mini food bevat alles om een replica van een gerecht te maken, alleen dan in het klein. Maar dat is niet het enige dat leuk is om te verzamelen. De mini-keukenaccessoires en verpakking zijn net zo schattig en verzamelbaar. Denk aan mini-replica’s van weckpotten tot nachozakken en nagemaakte soepblikken: er zijn meer dan 100 namaakingrediënten, verpakkingen en keukenaccessoires om te verzamelen en om je eigen mini-verzamelvoorwerpen te maken.

De helft van de pret is dan ook al het uitpakken van de Miniverse bal! Vervolgens kun je je minigerecht maken door de ‘receptenkaart’ op de achterzijde te volgen. Is je minigerecht af? Dan laat je hem hard worden en kun je je creatie aan iedereen laten zien.

Verschillende Miniverse – Make it mini food thema’s

Miniverse – Make it mini food – S1 – Thema café

Miniverse - Make it mini food - S1 - Thema café

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Degrotespeelgoedwinkel.nl (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Miniverse – Make it mini food – S2 – Thema café

Miniverse - Make it mini food - Thema café

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Degrotespeelgoedwinkel.nl (hier)

Miniverse – Make it mini food – S1 – Thema restaurant

Miniverse - Make it mini food - S1 - Thema restaurant

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Degrotespeelgoedwinkel.nl (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Miniverse – Make it mini food – S2 – Thema restaurant

Miniverse - Make it mini food - S2 - Thema restaurant

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Degrotespeelgoedwinkel.nl (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Miniverse – Make it mini kitchen

Miniverse - Make it mini kitchen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.