Sinterklaas versiering en knutsel sets

Siinterklaas knutselpakketten

Sinterklaas versiering en knutsel sets om de dagen tot pakjesavond gezellig door te komen. Op de kinderopvang en de basisschool wordt vaak volop geknutseld met het thema Sinterklaas en natuurlijk maken de oudere kinderen ook vaak een surprise om Sinterklaas een handje te helpen. Ook thuis kan het knutselen dus zeker niet ontbreken. 

Sinterklaas versiering

De sfeer, de versieringen en de verhalen, het sinterklaasfeest is voor alle kinderen een leuke, spannende tijd. De verwachting die een verlanglijstje met zich mee brengt en de leuke spanning als je je schoen mag zetten of als pakjesavond dan eindelijk is gekomen. En omdat het er dit jaar toch allemaal iets anders uit zal zien, met wat minder gezamenlijke feestelijkheden, is het extra leuk om thuis helemaal in de sinterklaas-sferen te komen. Daarom hebben wij de leukste knutselsets met Sinterklaasthema in huis. Zo heb je meteen een leuke activiteit die bij het thema past en heb je als eindresultaat ook nog een mooi kunstwerk of sfeervolle decoraties in huis. Bovendien heb je ook meteen de perfecte manier om de donkere koude dagen door te komen. Ben jij al helemaal klaar voor het sinterklaasfeest dit jaar?

Moet er ook nog een surprise gemaakt worden? Lees dan voor meer inspiratie ook eens het blog Surprise maken of kopen voor Sinterklaas: de leukste pakketten.  

Planet Happy Doeboek Dag Sinterklaas

Sinterklaas knutsel doeboek

Een vrolijk kleur- en doeboek vol met stickers voor urenlang tekenen en plakken met het thema Sinterklaas!

Meer informatie.  

Woezel & Pip Sinterklaasboot – Sinterklaas versiering

Sinterklaas knutsel Woezel

Knutsel je eigen stoomboot in elkaar en beplak deze met stickers van Woezel en Pip! Bekijk voor meer inspiratie ook eens het blog Knutselpakket: de leukste knutselpakketten voor kinderen!

Meer informatie.  

Stoomboot knutselen – Sinterklaas versiering

Sinterklaas knutsel stoomboot

Een kleurrijke pakjesboot om zelf in elkaar te zetten en te versieren! Naast het plezier tijdens het maken is het resultaat een vrolijke decoratie om helemaal in de sinterklaasstemming te komen.

Meer informatie.  

Kartonnen stoomboot XX

Sinterklaas knutsel stoomboot XXL

Deze grote kartonnen stoomboot is geschikt om met twee kinderen tegelijk in te spelen, maar je kan hem ook zelf versieren met verf, papier, stiften of stickers. Eindeloos speelplezier! De boot is gemakkelijk weer uit elkaar te halen om op te bergen voor volgend jaar. Stap in, en vaar mee! Afmetingen ruim 150 cm x 46 cm x 61 cm! Je ontvangt de boot als eenvoudig bouwpakket. Lees voor meer inspiratie ook eens het blog Speelgoed van karton.

Meer informatie.  

DIY wolvilt pakket: Sinterklaas bolletje – Sinterklaas versiering

Sinterklaasknutsel vilt

Compleet pakket voor het maken van een Sinterklaas bolletje. Beschrijving met stap- voor stap foto’s. Inclusief geverfde gezichtskraal. De wolbal is 2 cm en de gezichtskraal 1 cm groot.

Meer informatie.  

Sinterklaas placemat, zelf inkleuren

Sinterklaas knutsel placemat

Een set van 6 placemats om zelf in te kleuren. De placemats zijn gemaakt van papier en op de achterkant is een verlanglijstje voorgedrukt zodat je meteen kan beginnen met invullen.

Meer informatie.  

Pixel XL kubus Sinterklaas

Sinterklaas versiering Pixel XL kubus Sinterklaas

Een pixelkubus met 4 patronen voor sinterklaasafbeeldingen. Perfect om aan te werken in de sinterklaastijd. Leeftijd vanaf 4 jaar.

Meer informatie.  

Pietenmuts en Mijter maken

Sinterklaas knutsel pietenmuts mijter

Met dit leuke pakket kan je een pietenmuts maken en een sinterklaas mijter.

Meer informatie.  

Sinterklaas Kleurplaat op rol

Sinterklaas kleurplaat rol

Een grote kleurplaat van maar liefst 3 meter! Perfect om samen met al je vriendjes of broertjes en zusjes in te kleuren. Zo kom je de donkere dagen voor sinterklaasavond wel door.

Meer informatie.  

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.