Speeltenten voor binnen en buiten

Speeltent kopen? Een overzicht met de leukste speeltenten voor binnen en buiten; Ook van duurzaam karton en set om een hut te bouwen

Een speeltent is leuk voor zowel binnen als buiten, ze zijn wat dat betreft ideaal speelgoed voor kinderen. Omdat de keuze enorm is hebben wij de leukste speeltenten verzameld, zo ben jij klaar voor de lente én voor een regenachtige dag.

Speeltent

Een tent is voor kinderen een ideale plek om hun spel en fantasie de vrije loop te geven. Het wordt een hut, camping, tipi of gewoon de perfecte verstopplek om even lekker je eigen ding te doen. Ook kan een speeltent een fijne plek te zijn om je even terug te trekken met een boekje of een puzzel. En omdat je een speeltent makkelijk op zet en verplaatst, kan je hem overal gebruiken. Zet hem op de slaapkamer van je kind als speel- en leeshoekje of in de huiskamer zodat de kinderen lekker kunnen spelen in jouw bijzijn. En in de zomer zet je hem zo op het terras of op het gras. Leg er een lekker dik picknickkleed onder en de kinderen hebben gegarandeerd uren plezier. Omdat de keuze enorm is heb ik de leukste speeltenten verzameld, zo ben jij klaar voor de lente én voor een regenachtige dag.  

Djeco Speeltenten

De speeltenten van het Franse merk Djeco zijn een ideale speelplaats voor kinderen. Welke type speeltent kies jij? Bovendien zijn de speeltenten makkelijk op te zetten, maar ook op te ruimen in de bijpassende doos.

De Djeco speeltenten zijn ook verkrijgbaar bij:

Kids Concept – Speeltent ster

De Star speeltent van Kid’s Concept is gemaakt van polyester met tot de verbeelding sprekende details zoals sterren en vlaggetjes. Het is perfect als plek om te spelen of om gezellig te zitten. De tent heeft inklapbare stokken waardoor hij gemakkelijk op te zetten en weer af te breken is. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

De Kids concept speeltenten zijn ook verkrijgbaar bij:

KarTent Kartonnen Speelgoed – Speeltenten voor binnen en buiten

Met deze speeltent van Kartent kan je alle kanten op. Laat hem gewoon in zijn hippe karton kleur, of versier hem samen met de kinderen met stoepkrijt, plakfiguren, stickers, stiften of verf. Hij is spatwaterbestendig en op een droge dag kan hij natuurlijk sowieso lekker in de tuin staan. En zijn raketten niet echt jouw ding? Bekijk dan eens het blog KarTent – Duurzaam speelgoed van karton voor andere modellen.

Deryan Luxe Pop up auto speeltent met ballenbak

Met deze pop-up speeltent/ballenbak zullen jouw kinderen lange én creatieve uren doorbrengen binnen of buiten, regen of zonneschijn, alsof ze autorijden of verstoppertje spelen! Klaar voor nieuwe avonturen? Het merk Deryan is vooral bekend vanwege de kindvriendelijke oplossingen tijdens kampeervakanties. Deze speeltent is dan ook eenvoudig mee te nemen op reis of vakantie.

Deryan Luxe speeltent met bodem voor thuis en op reis

Wil je liever een Deryan speeltent zonder ballenbak? Dan is deze meer traditionele uitvoering aan te raden. Het spelen in de Deryan speeltent met bodem bevordert de ontwikkeling van jouw kindje. Door de stevige constructie van de speeltent kan dit op een veilig en verantwoorde manier. Het framewerk bevestig je aan het dak, de zij- en onderkant. De Deryan speeltent is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit tentmateriaal, zodat het speelgenot van lange duur is. Makkelijk mee te nemen waardoor het ook een ideale speeltent is voor tijdens je (kampeer)vakantie.

Speeltent Eenhoorn – Speeltenten voor binnen en buiten

De liefde voor eenhoorns is nog lang niet voorbij bij de meeste schoolgaande kinderen. Dat maakt deze speeltent met eenhoorn thema het perfecte cadeau voor elke eenhoorn fan. Bovendien krijg je niet alleen de tent, maar ook een prachtige eenhoorn-diadeem! Klaar voor uren lang spelen.

Speeltent tipi – Speeltenten voor binnen en buiten

Op de afbeelding zie je een mooie tipitent, maar er zijn verschillende merken op de markt. Een tipitent is makkelijk op te zetten en komt vaak compleet met een raampje, zo ben je direct klaar voor uren spelen of gezellig boekjes lezen. De tenten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Welke tipi speeltent is jouw favoriet?

Tipi tenten zijn ook verkrijgbaar bij:

Speeltent met ballenbak – Speeltenten voor binnen en buiten

Een speeltent is natuurlijk al geweldig, voeg daar een ballenbak aan toe en het feest is helemaal compleet! Er zijn verschillende speeltenten. Sommigen hebben een tentje, een kruiptunnel én een ballenbak met 200 ballen voor eindeloos speelplezier. Bovendien vouw je de speeltent zo weer op als de kinderen even uitgespeeld zijn.

Fantasy fort – Speeltenten voor binnen en buiten

Wat is het belangrijkste als je een ridder, prinses of koning wil zijn? Een eigen kasteel! Maak met Fantasy Forts je eigen kasteel precies zoals jij het wil. Je kan het kasteel met klittenband vast maken aan de meubels in de kamer om het extra groot te maken.  

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com