The Next Beat by Tiësto DJ Controller – Action (deal verlopen)

The Next Beat by Tiësto DJ Controller

Droomt jouw kind ervan om de nieuwe Tiësto te worden? Dan heb ik goed nieuws: The Next Beat by Tiësto DJ Controller, inclusief online lessen, is in de aanbieding bij Action! Alleen online verkrijgbaar en zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.

Speelgoed van het Jaar 2021

De droom om een bekende DJ te worden leeft bij veel kinderen en jongeren. Heel begrijpelijk dus dat The Next Beat by Tiësto DJ Controller één van de winnaars Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021 in de leeftijdscategorie 12-17 jaar was. Het is vooral fijn dat je niet in het diepe wordt gegooid, maar ook online lessen krijgt.

The Next Beat by Tiësto DJ Controller

The Next Beat by Tiësto DJ Controller - Action - Speelgoed van het Jaar

Deze DJ controller is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen DJ Tiësto en Beatport. Met de USB-A-aansluiting is de controller eenvoudig te koppelen aan je pc of Mac en kun je direct aan de slag gaan. The Next Beat controller laat zien dat het nooit te laat is om jouw droom als DJ waar te maken.

Naast het gebruiksgemak brengt ook het strakke design met groene led-verlichting je meteen in de sfeer om je eerste track te mixen. De twee-decks controller is voorzien van alle technische ondersteuningen die je nodig hebt om te starten met je eigen DJ carrière. Zo kun je mixen, pitch-shiften en kun je gebruik maken van loops, hot cues, effecten en samplers.

Ben je niet heel technisch aangelegd? Geen zorgen, ook daar heeft The Next Beat controller antwoord op. De controller wordt geleverd met software die je gratis kunt downloaden op je pc of Mac. Met een gratis proefabonnement van 30 dagen op Beatport heb je ook gelijk toegang tot de grootste onlinecatalogus aan dance muziek.

Tot slot heb je ook toegang tot de online masterclasses van DJ Tiësto, zo kom je alle ins- en outs te weten over het draaien. De masterclasses zijn beschikbaar in het Engels, met ondertiteling voor de volgende talen: NL, DE, FR, ES, EN.

Beschrijving The Next Beat by Tiësto DJ Controller

  • Traploze crossfader
  • Aanraakgevoelige jogs
  • Dubbele hoofdtelefoonaansluiting

Verkrijgbaar bij:

Action.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.