Action BluMill gamestoel (deal verlopen)

Action BluMill gamestoel

Speel je favoriete videogames nu comfortabel met de BluMill gamestoel. Deze fijne budget gamestoel is nu in de aanbieding bij Action. Alleen online verkrijgbaar!

Action BluMill gamestoel

Met de zwart/rode BluMill gamestoel van Action til jij je spelervaring naar een hoger niveau. Dankzij de ingebouwde speakers op hoofdhoogte ervaar je jouw spelavonturen nog intenser. Met behulp van de ingebouwde bluetooth sluit je met gemak je mobiele telefoon, game controller, tv of een ander apparaat aan op je BluMill gamestoel. Dat klinkt ingewikkeld? Niks is minder waar! Alles is namelijk met het grootste gemak te bedienen met het bedieningspaneel aan de zijkant onderaan de gamestoel.

Zitcomfort is natuurlijk ook erg belangrijk, en ook op dat gebied heeft deze gamestoel je veel te bieden. De BluMill gamestoel is voorzien van ergonomische zitkussens die ervoor zorgen dat je geen last krijgt van je rug. Hij is volledig gewatteerd, heeft een ademende microvezel zitting en is geventileerd. Je ervaart optimaal comfort, zodat jij je volledig kan inleven in jouw game. En ben je klaar, dan is de stoel gemakkelijk in te klappen en op te bergen.

Beschrijving Action BluMill gamestoel

  • Eenvoudig in te klappen en op te ruimen
  • Ingebouwde bluetooth-verbinding
  • Bediening via de gamestoel
  • Let op: dit artikel is alléén online verkrijgbaar

De BluMill gamestoel is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.