Action Crafts & Co miniatuur huisje – Miniatuur bouwpakket

Action Crafts & Co miniatuur huisje - Compleet bouwpakket

Ben je graag met je handig bezig en vind je het leuk om zelf iets te maken? Action heeft nu een compleet bouwpakket in de aanbieding: Crafts & Co miniatuur huisje. Let op: dit miniatuur bouwpakket is alleen online verkrijgbaar!

Action Crafts & Co miniatuur bouwpakket

Action Crafts & Co miniatuur huisje compleet bouwpakket

Voor iedereen die graag creatief bezig is en het leuk vind om iets te bouwen heeft Action nu iets tofs in de aanbieding. Een compleet miniatuur bouwpakket van Crafts & Co om een miniatuur huisje te maken.

Deze alles-in-één set van het merk Crafts & Co bevat al het benodigde gereedschap, hoogwaardige lijm, mooie kralen, verf en veel meer om het miniatuurhuis te kunnen maken. Je eigen miniatuur huisje bouwen is nu een fluitje van een cent, dankzij de duidelijke (Engelstalige) instructies en foto’s. Voordat je het weet ben je uren verder, terwijl jouw creatie langzaam aan vorm krijgt.

Elk miniatuur bouwpakket bevat alle benodigdheden om het huisje te kunnen bouwen:

  • Gereedschap en lijm
  • Engelse instructies met foto’s
  • Materialen: hout, papier, stof, verf
  • Accessoires

Hoogstaande kwaliteit

De materialen van de doe-het-zelf miniatuur huizen van Crafts & Co zijn van hoogstaande kwaliteit. Het karton en de stoffen zijn al bedrukt met levensechte details. De blaadjes van de planten en bloemen voelen levensecht aan en hebben prachtige, felle kleuren. Ze hoeven alleen nog in een pot of vaas verwerkt te worden en ze lijken net echt… maar dan in miniatuurformaat!

Ben je enthousiast geworden? Dit complete miniatuur bouwpakket Action Crafts & Co miniatuur huisje is alleen online verkrijgbaar! De aanbevolen minimum leeftijd is 10 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Action.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer lezen

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.