LEGO DUPLO: de mooiste bouwsets voor peuters

LEGO DUPLO: de mooiste bouwsets voor peuters en kleuters

LEGO DUPLO: de mooiste bouwsets voor peuters en kleuters die van bouwen houden. Dankzij de grote bouwstenen kunnen peuterhandjes de blokken goed hanteren. Mochten ze de blokken in hun mond steken, zoals kleine kinderen de wereld ontdekken, dan kunnen ze er dankzij het formaat niet in stikken. De LEGO DUPLO-sets in dit blog sluiten perfect aan bij de belevingswereld van jouw kleintje!

LEGO DUPLO Goederentrein – 10875

LEGO DUPLO Goederentrein - 10875

De LEGO DUPLO Goederentrein is voor je peuter nu nog eenvoudiger te bedienen en te gebruiken. Jonge kinderen kunnen zelf machinist worden dankzij de Duwen en rijden-motor. Met een klein duwtje vooruit of achteruit begint de trein te rijden! De trein kan worden gestopt door hem vast te pakken of van de rails af te tillen. Leeftijd: 2-5 jaar.

Meer informatie.

 

LEGO DUPLO Brandweerkazerne & Helikopter – 10970

LEGO Brandweerkazerne en helikopter - 10970

LEGO® DUPLO® Rescue Brandweerkazerne & Helikopter (10970) is een grote speelset boordevol coole details en fascinerende functies voor kinderen. Ook verkrijgbaar als Politiebureau & Helikopter (10959) Leeftijd: 2+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO DUPLO Parkeergarage en wasstraat – 10948

LEGO DUPLO Parkeergarage en wasstraat - 10948

Op zoek naar een auto speelgoed voor peuters dat vaardigheden en fantasie stimuleert? Deze speelset zit tot de nok toe vol met leuke activiteiten voor kinderen die gek zijn op auto’s. Leeftijd: 2+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO DUPLO Torenkraan & Bouwterrein – 10933

LEGO DUPLO Torenkraan & Bouwterrein - 10933

Kleine bouwvakkers kunnen dagenlang aan de slag met alle activiteiten en functies op deze bouwplaats. Met een grote bulldozer, minibulldozer, kiepwagen, graafmachine en een kraan kunnen peuters en ouders samenwerken om materialen aan te voeren, een toren te bouwen en het puin van de straat te vegen. En wanneer het tijd is om te schaften, kunnen de bouwvakkers zelfs even langs de hotdogkraam op de bouwplaats! Leeftijd: 2+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO DUPLO Wilde dieren van de wereld – 10975

LEGO DUPLO Wilde dieren van de wereld - 10975

Neem jouw peuter mee op een wereldreis langs alle 7 continenten en de dieren die er leven, met de LEGO DUPLO Wilde dieren van de wereld (10975) set. Dit educatieve speelgoed voor kinderen van 2 tot 5 jaar bestaat uit 22 verschillende dieren in hun natuurlijke leefomgeving. De set zit boordevol authentieke details, zodat kleintjes de wereld kunnen ontdekken terwijl ze spelen. Leeftijd: 2+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO DUPLO Tijd voor creatief bouwplezier – 10978

LEGO DUPLO Tijd voor creatief bouwplezier - 10978

Kinderen combineren de kleurrijke verzameling peutervriendelijke bouwstenen en maken herkenbare objecten, zoals een raket, hart, ster, taart, eenhoorn, giraf en een beer. Daarnaast kunnen ze eindeloos plezier beleven aan het bedenken en bouwen van hun eigen modellen. Dankzij de vrolijk gekleurde vormen en talloze mogelijkheden vandeze leuke speelset gaan de wereld ontdekken en het ontwikkelen van vaardigheden hand in hand met fantasierijk speelplezier. Leeftijd: 1,5+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel – 10899

LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899

Beleef samen met je peuter en Disney’s Elsa, Anna en Olaf allerlei avonturen boordevol fantasie in het Frozen ijskasteel en help hem of haar belangrijke ontwikkelingsmijlpalen te bereiken. Met één druk op de knop geeft de verlichtingssteen het kasteel allerlei kleuren. Speel samen met je kind scènes na uit de film Frozen of bedenk je eigen verhalen die zich afspelen in de magische sfeer van Elsa’s ijskasteel. Leeftijd: 2+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO DUPLO Mijn eerste pret in bad – Drijvende Dierentrein – 10965

LEGO DUPLO Mijn eerste pret in bad - Drijvende Dierentrein - 10965

Zorg dat je peuter met plezier in bad gaat met dit leuke drietal van een nijlpaard, eend en ijsbeer. De 3 dieren zitten in verschillend gekleurde drijvende ringen. Er is een emmer om de dieren te wassen en een wolk die voor regen zorgt. Door de ronde haken kunnen kinderen de ringen eenvoudig aan elkaar vastmaken en weer losmaken, of deze bevestigen aan de ringen van de Pret in bad: drijvende rode panda (10964) en het Pret in bad: drijvend diereneiland (10966) (sets apart verkrijgbaar). En omdat de ringen open kunnen, zijn ze gemakkelijk hygiënisch schoon te houden – bad na bad. Leeftijd: 1,5+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO DUPLO Vliegtuig & Vliegveld – 10961

LEGO DUPLO Vliegveld - 10961

Breng de fantasie van een peuter elke dag naar een andere bestemming met de LEGO DUPLO Town Vliegtuig & vliegveld speelset (10961). Het vliegtuig speeltoestel heeft een lift-off bovendeel om meer ruimte te onthullen om binnenin te spelen. Het speelgoedvliegveld heeft een openende deur en een draaiende verkeerstoren, een bagageglijbaan en… grote knuffels die wachten om je aankomst te begroeten! Het geeft alle spannende avonturen en familieplezier weer van een vlucht aan boord van een passagiersvliegtuig. Leeftijd: 2+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO DUPLO Jurassic World Dinosaurus crèche – 10938

LEGO DUPLO Jurassic World Dinosaurus crèche - 10938

Welkom in de leefomgeving van de babydino’s! Door te zorgen voor de 3 dinosaurussen en door de boselementen op te bouwen, ontwikkelen jonge kinderen nieuwe vaardigheden en werken ze aan hun fijne motoriek en emotionele intelligentie. Speel samen met dit LEGO DUPLO Dinosaurus crèche (10938) peuterspeelgoed en maak waardevolle mijlpalen mee in de ontwikkeling van je kleintje. Leeftijd: 2+ jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook