LEGO DUPLO Peppa Big

LEGO DUPLO Peppa Big

Onze kinderen zijn en waren groot fan van Peppa Pig. Daarom zijn we al eens naar een theatershow geweest en onze jongste dochter heeft een Peppa en George knuffel. Helaas wordt zij er nou wel een beetje te groot (vind ze zelf), maar hoe leuk is deze nieuwe LEGO DUPLO Peppa Big serie?!

Peppa Pig

Peppa Pig en haar familie zijn denk ik wel de bekendste varkens ter wereld. Heb jij een kind van 2+ jaar in huis, die bovendien groot fan is van Peppa? Dan is deze nieuwe serie van LEGO DUPLO het perfecte cadeau voor haar of hem, om zelf urenlang een rollenspel te kunnen spelen. Lekker spelen zonder schermpje, maar wel vol fantasie en creativiteit. Je kunt nu een pre-order plaatsen, de sets worden geleverd vanaf 1 juni 2024.

LEGO DUPLO Peppa Big Supermarkt – 10434

Met de LEGO® DUPLO® Peppa Big supermarkt (10434) set kunnen peuters een trip naar de supermarkt naspelen. Niks zo leuk als naar de supermarkt van Peppa Pig te gaan natuurlijk! Peuters worden deel van de familie wanneer ze op pad gaan in de bekende rode auto uit de serie.

Dit bouwspeelgoed voor peuters zit boordevol accessoires die creatieve rollenspellen stimuleren. Met 4 figuren – Peppa Big, George, Mama Big en Papa Big – kunnen peuters in de huid kruipen van zowel de ouders als de kinderen. Kinderen zullen voorwerpen herkennen uit een echte supermarkt, zoals de zelfscankassa (hoe lang zal deze nog bestaan?), het winkelwagentje en de vriezer.

Dit LEGO DUPLO Peppa Big leerspeelgoed helpt peuters bij het ontwikkelen van vaardigheden door logisch na te denken terwijl ze winkeluitstapjes naspelen die zijn geïnspireerd op de tv-serie. Bovendien kunnen er ook spelenderwijs gevoelens verkend worden. Deze herkenbare scène zal gesprekken tussen volwassenen en kinderen op gang brengen over het gedrag in de winkel en – belangrijker nog – wie het karretje mag duwen!

LEGO DUPLO Peppa Big Verjaardagshuis – 10433

Verras Peppa Big fans met een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje! Met de Peppa Big verjaardagshuis (10433) speelset kunnen kinderen vanaf 2 jaar een feestje vieren met Peppa en haar vriendjes.

Dit Peppa Big speelgoed zit boordevol kenmerken die peuters zullen herkennen uit de tv-serie. De set bevat figuren van Peppa, Pedro Pony en Suzy Schaap, plus Peppa’s knuffelbeer. Het huis heeft een slaapkamer die toegankelijk is via een ladder en een keuken waar peuters kunnen doen alsof ze een verjaardagstaart maken. Er is ook een badkamer met een wastafel waar volwassenen kunnen uitleggen hoe belangrijk het is om je handen te wassen, vooral voordat je taart gaat eten!

LEGO® DUPLO® Peppa Big bouwspeelgoed is ontworpen om verschillende vaardigheden te stimuleren. Peuters leren logisch nadenken wanneer ze elementen van een echt verjaardagsfeestje naspelen, zoals het verwelkomen van vrienden, het uitwisselen van cadeaus en het aansnijden van de taart. Ze ontwikkelen ook spelenderwijs hun zelfexpressie.

LEGO DUPLO Peppa Big Bootreis – 10432

Iedereen aan boord van het LEGO® DUPLO® Peppa Big bootreis speelgoed (10432) voor urenlang speelplezier! Ga samen met de figuren van Opa Big en Peppa Big met de boot naar het strand. Dit bouwspeelgoed zit vol creatieve accessoires om peuters te inspireren.

Peuters kunnen Peppa helpen met het aanbrengen van zonnebrandcrème voordat ze op zoek gaan naar schelpen. Of hun stapelvaardigheden verbeteren bij het bouwen van een zandkasteel. Als de zon te heet is, kan Peppa onder de parasol schuilen of afkoelen door even te gaan zwemmen. Ook de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek van peuters worden geoefend door haar de zwemvliezen aan te trekken.

Als peuters ook graag willen afkoelen, kan dat: deze Peppa Big boot drijft echt, zodat ze urenlang kunnen spetteren met dit waterspeelgoed. LEGO DUPLO Peppa Big speelgoed is ontworpen om het leerproces van jonge kinderen te ondersteunen en peuters te helpen logisch en creatief na te denken terwijl ze een verhaal bedenken en scènes uit de tv-serie nabootsen.

LEGO DUPLO Peppa Big Tuin- en boomhut – 10431

Moedig peuters vanaf 2 jaar aan om het buitenleven te ontdekken met de LEGO® DUPLO® Peppa Big tuin en boomhut (10431) set. Dit leuke speelgoed stimuleert de liefde voor de natuur wanneer kinderen een dagje in de tuin werken en Peppa en George helpen een zonnebloem te kweken.

Dit bouwspeelgoed bevat allerlei creatieve speelgoedaccessoires die kleine Peppa Big fans zullen inspireren, waaronder een gieter en een spitvork. Peuters oefenen hun fijne motoriek tijdens het op volgorde stapelen van de stenen, zodat de plant groeit. Daarna kunnen de 2 figuren verstoppertje spelen in de boomstam of ontspannen in de boomhut.

Dit LEGO DUPLO Peppa Big leerspeelgoed helpt peuters een hele reeks vaardigheden te ontwikkelen, van het oplossen van problemen en doorzettingsvermogen tijdens het kweken van de plant tot het leren zorgen voor de natuur en zelfexpressie wanneer ze Peppa en George naspelen in de tuin.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.