Categorie archieven: Baby’s & Peuters

Baby’s en peuters leren door te spelen. Het kopen van goed speelgoed is voor hen dan ook erg belangrijk! Maar ja, er is zoveel speelgoed op de markt, hoe weet je nou of je het juiste hebt? Je leest er bij Spelenspeelgoed alles over!

Speelgoed van het Jaar

Ieder jaar wordt de verkiezing Speelgoed van het Jaar gehouden. Hier vind je ook veel speelgoed dat uitermate geschikt is voor baby’s en peuters. Benieuwd naar de 44 winnaars van dit jaar? Bekijk dan snel het blog Winnaars Speelgoed van het Jaar 2022.

Bouw en constructie speelgoed

Bouw en constructie speelgoed voor baby's en peuters

Bouw en constructie speelgoed ondersteunt je baby en/of peuter in de ontwikkeling van bepaalde belangrijke vaardigheden zoals het ontwikkelen van de grove en fijne motoriek en het vergroten van de creativiteit. Speelgoed van de merken LEGO DUPLO en SmartMax My First zijn hier mooie voorbeelden van.

Educatief speelgoed

Educatief speelgoed voor baby's en peuters

Baby’s en peuters leren spelenderwijs het snelste en meeste. En laten we maar eerlijk zijn, iedereen wil toch spelend leren? Ben je op zoek naar educatieve spellen voor jouw peuter van 2+ jaar? Bekijk dan eens het blog: Ik leer (Ontdekken). Dit educatieve speelgoed is ontwikkeld door Jumbo. Ik Leer sluit aan bij kinderen die naar het reguliere onderwijs gaan. Volgt jouw kind Montessori-, Waldorf- (vrije school) of Freinetonderwijs? Kies dan voor de Ik Leer Ontdekken serie. Deze lijn is namelijk ontwikkeld met materialen die aansluiten bij deze vormen van onderwijs.

Wil je liever baby of peuter speelgoed dat naast educatief ook interactief is? Bekijk dan eens het blog: VTech Baby educatief babyspeelgoed 0-36 maanden.