Overig

Spelenspeelgoed is een onafhankelijke website die samenwerkt met meerdere webshops. Heb je interesse in een samenwerking met Spelenspeelgoed of wil je adverteren voor meer exposure? Dat kan op verschillende manieren!

Branded content

Wil je een specifiek product uitlichten, je nieuwe collectie of heb je een hele toffe actie waar je meer bezoekers mee wilt trekken? Laat ons een blogartikel schrijven op Spelenspeelgoed voor meer exposure en meer website bezoekers. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even hier.

Webshop vermelding

Zie je jouw webshop al tussen de andere gave webshops uit Nederland en België op Spelenspeelgoed.nl? Neem dan snel contact op om jouw webshop te vermelden op Spelenspeelgoed. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Kijk dan even hier.

Recensies of reviews

Heb je een specifiek product, dienst of evenement wat je graag onder de aandacht wil brengen of waar je graag meer over wil vertellen? Dan kan je er ook voor kiezen om ons een recensie of review te laten schrijven. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de waarde van het product. Desgewenst kunnen recensies of reviews gecombineerd worden met een winactie. Neem voor meer informatie contact op via info@spelenspeelgoed.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

Postadres

Wil je liever vrijblijvend iets opsturen? Dat kan naar het volgende adres:
Spelenspeelgoed, postbus 39, 6700 AA Wageningen

Heb je interesse in één van bovengenoemde mogelijkheden? Of heb je zelf een goed idee? Neem dan contact met ons op via info@spelenspeelgoed.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.