Resultaat 1–30 van de 167 resultaten wordt getoond

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen, kies dan eens voor mooi houten speelgoed. Het is ideaal binnenspeelgoed en omdat houten speelgoed vaak kwalitatief erg goed is, gaat het lang mee. Heel duurzaam dus!

Goedkoop houten speelgoed?

Veel mensen denken dat speelgoed gemaakt van hout erg duur is. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, feestdag of zomaar tussendoor, en wil je graag houten speelgoed geven? Overweeg dan eens om het cadeau niet alleen, maar met meerdere mensen samen te geven. Dan daalt de prijs per persoon al behoorlijk.

Natuurlijk zegt de prijs vaak ook iets over de kwaliteit van het speelgoed. Goedkoop is ook in dit geval vaak duurkoop, en dat is zonde. Ben je toch op zoek naar betaalbaar houten speelgoed? Kies dan eens voor het houten speelgoed van HEMA. Dit warenhuis heeft heel leuk speelgoed, voor een zacht(er) prijsje.

Eyecatcher

Dit is misschien niet meteen het eerste waar je bij speelgoed aan denkt, maar kies je voor speelgoed gemaakt van hout, dan is het vaak ook een echte eyecatcher! Wil je graag speelgoed dat een beetje aansluit bij je interieur? Dan is het houten speelgoed van Little Dutch toch wel een must-have. Of neem even een kijkje bij Grimm’s.

Sensorisch speelgoed

Vraag je het mij, dan zou ik kiezen voor de sensorische blokken van bijvoorbeeld TickIt. Deze blokken hebben een houten rand en kunststof binnenkant die gevuld is met zand, parels, glitters enz. Kinderen kunnen hier tijden mee spelen en naar kijken, wat enorm goed is voor de prikkelverwerking. Ideaal voor kinderen die gedurende de dag op zoek zijn naar een rustmoment.